Alex-V Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, thomasG4 είπε Άμα δεν θες να αλλάξεις browser (για εμένα ο πιο ασφαλής είναι ο chrome), μπορείς να βάλεις το Blokada και να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις σε όλη τη συσκευή (μέχρι και σε εφαρμογές). Με εφτιαξες ασχημα να ξερεις! 2
fearless Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Χθες ελεγα να ανοιξω θεμα για chrome και διαφημισεις και ειδα αυτο. Πηρα ενα tablet mls 8πυρηνο τεσπα με Android 7 για την Μανα μου πιο πολυ, και ο Chrome που εχει με τρελανε στις διαφημισεις. Θα δοκιμασω το Blokada που λεει ο φιλος πρωτα στο κινητο μου με Android 7 επισης να το δω, και μετα σκεφτομε να το βαλω και στο ταμπλετ. Το Blokada εχει: V3.6 και V2 (Android 4+) Ποια απ τις δυο κατεβαζω; 😋
thomasG4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, fearless είπε Χθες ελεγα να ανοιξω θεμα για chrome και διαφημισεις και ειδα αυτο. Πηρα ενα tablet mls 8πυρηνο τεσπα με Android 7 για την Μανα μου πιο πολυ, και ο Chrome που εχει με τρελανε στις διαφημισεις. Θα δοκιμασω το Blokada που λεει ο φιλος πρωτα στο κινητο μου με Android 7 επισης να το δω, και μετα σκεφτομε να το βαλω και στο ταμπλετ. Το Blokada εχει: V3.6 και V2 (Android 4+) Ποια απ τις δυο κατεβαζω; 😋 Τη 3.6 κατέβασε. Απο 5.0 έκδοση Android και πάνω υποστηρίζεται κανονικά απο τη 3.6 1
fearless Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Η συσκευη την εχει αποκλεισει αλλα επελεξα να το δεχτει. Δεν κατεβασα ποτε σε κινητο, ταμπλετ εφαρμογη αγνωστης πηγης. Δεν πειραζει το αφηνω λιγες μερες στο κινητο και μετα το περναω στο ταμπλετ.
Alex-V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικα το λειτουργω εδω και 2 μερες και κανει παπαδες! Εχει τ'αντερα του απο ρυθμισεις. Ευγε θωμα! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Alex-V 1
Doubt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Έχε κι αυτό υπ'όψιν https://f-droid.org/packages/org.jak_linux.dns66/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα