Alex-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Γνωριζει καποιος πως στο καλο μπορω να μπλοκαρω διαφημισεις σε chrome? Εχει γεμισει ο τοπος οταν σερφαρω.
Axelq Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το uBlock Origin είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Axelq 1 1
Alex-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Axelq είπε Το uBlock Origin είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει. Οπα. υπαρχει για android? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Alex-V
Jeiko_22 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Alex-V είπε Οπα. υπαρχει για android? Για ποιό λειτουργικό χρειάζεσαι adblocker? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Jeiko_22
Axelq Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Για android δεν υπάρχει, μήπως έκανα κάποιο λάθος στον σύνδεσμο. Θα το βρεις πάντως στο Chrome Web Store για Windows. Για android θα σου πρότεινα Firefox Focus, έχει ενσωματωμένο adblock.
Alex-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Jeiko_22 είπε Για ποιό λειτουργικό χρειάζεσαι adblocker? Marshmallow. Αν ηθελα για windows θα το εβαζα στην κατηγορια windows. 1 λεπτό πριν, Axelq είπε Για android δεν υπάρχει, μήπως έκανα κάποιο λάθος στον σύνδεσμο. Θα το βρεις πάντως στο Chrome Web Store για Windows. Για android θα σου πρότεινα Firefox Focus, έχει ενσωματωμένο adblock. Με ειχε βολεψει ο chrome μωρε. Ειχα UC πιο παλια και εκεινος καλουτσικος.
Jeiko_22 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ο παρακάτω περιηγητής είναι βασισμένος σε Chrome και έχει ενσωματωμένο adblock. Brave 1
Axelq Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alex-V είπε Marshmallow. Αν ηθελα για windows θα το εβαζα στην κατηγορια windows. Με ειχε βολεψει ο chrome μωρε. Ειχα UC πιο παλια και εκεινος καλουτσικος. Δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις extensions στον Chrome για android. Δοκίμασε πάντως και τον Firefox Focus, δεν εχεις να χάσεις κάτι 😉 1
Alex-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Αρα την φαγαμε την παπαρα. Αυτο ηθελα να μαθω, αν γινεται με καποιο τροπο. Οποτε αλλαζουμε browser. Σας ευχαριστω παιδια ολους.
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Alex-V είπε Αρα την φαγαμε την παπαρα. Αυτο ηθελα να μαθω, αν γινεται με καποιο τροπο. Οποτε αλλαζουμε browser. Σας ευχαριστω παιδια ολους. Αφού δεν θες να αλλάξεις γιατί δεν βάζεις το AdGuard. Αν θες σου δίνω link με την premium έκδοση σε pm. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
Alex-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Αφού δεν θες να αλλάξεις γιατί δεν βάζεις το AdGuard το εχω., αλλα δεν παιζει για chrome
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε το εχω., αλλα δεν παιζει για chrome Το premium?
Alex-V Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Το premium? το premium δεν το δοκιμασα. θα το τσεκαρω και αυτο
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε το premium δεν το δοκιμασα. θα το τσεκαρω και αυτο Το λέω γιατί έχει περισσότερες δυνατότητες. Αλλιώς υπάρχουν αρκετοί Adblock browser. Opera,Brave,Dolphin κλπ. Αν έχεις ρουταρησμενο το κινητό υπάρχουν οι γνωστές επιλογές.
thomasG4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Άμα δεν θες να αλλάξεις browser (για εμένα ο πιο ασφαλής είναι ο chrome), μπορείς να βάλεις το Blokada και να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις σε όλη τη συσκευή (μέχρι και σε εφαρμογές). 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα