Giorgos012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα. Όπως λέει και ο τίτλος έχει κάνει κανείς το Peugeot service go για παλαιότερα οχήματα? Εχω ένα 206 και σκέφτομαι αν αξίζει ή όχι? Αναφέρει στο site επίσης κοντά στα 110€ για ιμάντα χρονισμού. Είναι καλή τιμή?
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα 110 για ιμάντα όντως ακούγονται αρκετά καλά. Εγώ έδωσα σε γνωστό μου μηχανικό 40 εργατικά και πήρα με αλλά 40 ιμάντα χρονισμού και δυναμο Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis 1
nik0laus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρκετά καλή τιμή τα 110 για αλλαγή ιμάντα χρονισμού από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ... Ποιος είναι αυτός ρε φίλε paylidis που αλλάζει ιμάντα χρονισμού με 40 ευρώ εργασία να πάω κι εγώ το δικό μου (εξαρτάται κι από το αυτοκίνητο βέβαια ....) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από nik0laus
meletis_m Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόνο ιμάντες περιλαμβάνει η παραπάνω τιμή ή και αντλία νερού;
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, nik0laus είπε Αρκετά καλή τιμή τα 110 για αλλαγή ιμάντα χρονισμού από εξουσιοδοτημένο συνεργείο ... Ποιος είναι αυτός ρε φίλε paylidis που αλλάζει ιμάντα χρονισμού με 40 ευρώ εργασία να πάω κι εγώ το δικό μου (εξαρτάται κι από το αυτοκίνητο βέβαια ....) Είναι φιλος. Ηταν σε εύκολο αυτοκίνητο (Hyundai )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα