Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα την αποφαση για νεο tower γιατι ο παππους ειναι ετοιμος για αποσυρση μετα απο 12 χρονια συμβιωσης....

Ποσο για αμεση αγορα ( μεσα στο μηνα ) 700 (χωρις ομως αγορα καρτας τωρα...) και προοπτικη να ζησει το συνολο για αρκετα χρονια με μικρες βελτιωσεις μελλοντικα.

Χρηση: Σερφαρισμα,πολυ downloading ( το pc οταν βρισκομαι αθηνα οπου θα ειναι δεν κλεινει ποτε ,24ωρα μπορει και για βδομαδα σερι),μουσικη,ταινιες,ελαφρυ gaming (θα ειναι συνδεδεμενο σε 32 fhd tv και μελλοντικα σε 4κ tv)....γενικα θα υπαρχει μια normal καθημερινη χρηση.

Ειδικα προγραμματα: Tipota

Οθονη δε θα αγοραστει οπως ειπαμε παραπανω.

Λοιπα Περιφερειακα: Ηχεια υπαρχουν τα edifer s730d,ποντικι logitech mx master s,πληκτρολογιο ενα της microsoft.

Οθονη: TV toshiba 32 fhd

Τοποθεσια: Αθηνα

Καταστηματα: δεν εχω θεμα να ειναι απο ενα γιατι μας ενδιαφαιρει το χαμηλοτερο κοστος

Συναρμολογηση: απο εμενα και αν βρουμε τα σκουρα σας ρωταω......(να εχετε και δουλεια εξτρα για το σπιτι...)

Λειτουργικο: Windows 10 pro (υπαρχει κλειδι)

Εχω φτιαξει μια συνθεση .....σχολιαστε να δουμε τι θα κανουμε.....

AMD Ryzen 5 2600 Box

MSI B450 Tomahawk

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)

Phanteks Eclipse P350X Windowed Mid-Tower Case with Digital RGB - Black / White   or  Phanteks Eclipse P400 Windowed Mid-Tower Case Tempered Glass - Black or NZXT H440 V2 Window

Samsung 860 Evo 500GB

Αυτα ειναι τα βασικα που λεω.....απο δω και περα υπαρχουν ακομα απο τον παλιο: WD black hdd 2x2tb,1x1tb

vga:Gigabyte 660ti 3gbram

case fans:4x Corsair AF120 Quiet Edition High Airflow 120mm

pcu: corsair TX 850

External Hdd: 8x2tb wd elements

Δημοσ.

Μια χαρά σε βλέπω, καλές επιλογές. Γενικά είναι λίγο overkill αν το θες μόνο για ελαφρύ gaming και downloading. Δηλαδή θα μπορούσες να βάλεις g.skill Aegis 8gb ram μιας που τα 16gb είναι υπεραρκετά για τώρα και μια msi b450 a-pro μητρικη η οποία είναι ίδια με την tomahawk αλλά πιο φθηνή. Και στο μέλλον βάζεις άλλο ένα ντιμακι ραμ και μια καλύτερη gpu. Μπορείς επίσης να πάρεις και r5 2600g αντί για r5 2600 αλλά αφού έχεις ήδη μια πρόχειρη gpu δεν υπάρχει λόγος. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχει την stock η οποία είναι πολύ καλή. Γι αυτά που κάνεις δε θα χρειαστείς κάτι άλλο. Βέβαια στο μέλλον αν θες βάζεις μια υδροψυξη για overclock αλλά ξαναλέω γι αυτά που θέλεις το boost του ryzen είναι αρκετό και οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές με την stock ψυχτρα. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, tasinho είπε

Κάτι τέτοιο θες : https://www.e-shop.gr/innovator-5-ryzen-power-2400g-me-windows-10-p-PER.908473 Βάλε Ryzen  2600 kai μητρική Β450Μ Pro4 και 1ΤΒ HDD και είσαι κομπλέ και πολύ κάτω από το ποσό που διαθέτεις.

Γιατι να παρει pre-built? 

Δημοσ.

Για pre-built δε θα το κοιτουσα αλλα σιγουρα αυτο που θα φτιαξω τωρα θελω να μπορει να κρατηθει αρκετα χρονια....φανταστειτε τωρα ειμαι με intel core 2 duo sta 3ghz μνημες 4gb ddr2 motheroboard intel p5kpl ......οχι παππους...απολιθωμα ειναι αλλα ενταξει.....φανταστειτε το μοναδικο παιχνιδι που θελω να παιξω στο pc αλλα δε μπορω εδω και χρονια ειναι το Euro truck simulator 2 me τιμονιερα αλλα λογω ram...tsou!!!! Για παιχνιδια εχω το xbox one s ως βασικο.Απλα επειδη το πηρα αποφαση οτι δεν τραβαει αλλο .....αφου φανταστειτε θελω sata 3 να δουλεψω που δεν εχω....της προκοπης καρτα ηχου που δεν εχω....μνημες.....και 64μπιτα windows....:P

Δημοσ.

Τα κουτιά που έχεις διαλέξει όμορφα είναι με κοκοψίνια και κοκοκόψαρα αλλά με πολύ μέτριο airflow. Το 350Χ οριακά αποδεκτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο αλλο κουτι κατα τη γνωμη μας με καλο airflow για συστημα που θα ειναι ανοιχτο και για βδομαδα σερι?

Με την προυποθεση  πως το κουτι θα μεινει με αερα.....ποιο ειναι καλυτερο?

NZXT H500 Tempered Glass Matte Black

CoolerMaster Masterbox 5

Phanteks Eclipse P350X

Fractal Design Define Mini C

Και μια ακομη ερωτηση...γνωριζει κανεις αν αυτες οι μνημες θα παιξουν G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz F4-3200C16D-16GVKB γιατι στο site της msi εχει σαν supported τις G.SkillF4-3200C16D-16GVRB

Επεξ/σία από generalb31
Δημοσ.

Μιας και απο κωτσοβολο φαγαμε ακυρο για το coolermaster.....αυτο πως σας φαινεται....Cougar MX330-G Middle ATX Black Tempered Glass     η    CoolerMaster MasterBox MB520 Black ?

Τελικα τα κομματια ειναι

AMD Ryzen 5 2600 Box

MSI B450 Tomahawk

Samsung 970 Evo NVMe M.2 500GB

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVGB)

συνολο 520 . Τι λετε?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αυτά
https://www.skroutz.gr/s/16392471/Sharkoon-Pure-Steel-White.html (βγαίνει και σε μαύρο χρώμα)
https://www.skroutz.gr/s/16695955/In-Win-101-Black.html

Η λογική του aurflow είναι η ίδια και στα δύο.

Και ένα πιο κλασικό

https://www.skroutz.gr/s/12728747/Sharkoon-AI7000-Glass.html

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
12 ώρες πριν, generalb31 είπε

Μιας και απο κωτσοβολο φαγαμε ακυρο για το coolermaster.....αυτο πως σας φαινεται....Cougar MX330-G Middle ATX Black Tempered Glass     η    CoolerMaster MasterBox MB520 Black ?

Τελικα τα κομματια ειναι

AMD Ryzen 5 2600 Box

MSI B450 Tomahawk

Samsung 970 Evo NVMe M.2 500GB

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVGB)

συνολο 520 . Τι λετε?

Βρε χρυσό μου παιδί τη δεν κατάλαβες ποιο πριν από τον @odystam ο Ryzen 5 2600 δεν έχει γραφικά είναι σκέτο cpu πρέπει να αγοράσεις έχτρα κάρτα γραφικών αν δεν θες πρέπει να πάρεις τον ryzen 5 2400G αλλά την στιγμή που το έχεις για κατεβαστηρη πάρε έναν απλό SSD 240GB και 1-2ΤΒ HDD στα ίδια λεφτά θα βγει και θα έχεις φουλ χώρο. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Βρε χρυσό μου παιδί τη δεν κατάλαβες ποιο πριν από τον @odystam ο Ryzen 5 2600 δεν έχει γραφικά είναι σκέτο cpu πρέπει να αγοράσεις έχτρα κάρτα γραφικών αν δεν θες πρέπει να πάρεις τον ryzen 5 2400G αλλά την στιγμή που το έχεις για κατεβαστηρη πάρε έναν απλό SSD 240GB και 1-2ΤΒ HDD στα ίδια λεφτά θα βγει και θα έχεις φουλ χώρο. 

Εχω την 660ti 3gb για αρχη και μελλοντικα βλεπουμε....τωρα για τον σκληρο οτι θελω 500 θελω...(εχω wd black hdd 1tb kai 2tb....μελλοντικα θα μπει και ενας μεγαλυτερος).....απλα το συστημα κοιταω να ειναι οσο πιο future proof γινεται και παντα θα ειναι συνδεδεμενο σε TVs....1080p kai 4k...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Εχω την 660ti 3gb για αρχη και μελλοντικα βλεπουμε....τωρα για τον σκληρο οτι θελω 500 θελω...(εχω wd black hdd 1tb kai 2tb....μελλοντικα θα μπει και ενας μεγαλυτερος).....απλα το συστημα κοιταω να ειναι οσο πιο future proof γινεται και παντα θα ειναι συνδεδεμενο σε TVs....1080p kai 4k...

Αμ δεν μας είπες ότι έχεις καρτουλααα χδ τότε 2600 και τα υπόλοιπα και είσαι οκ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...