darvinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στο forum. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με την εγκατάσταση εφαρμογών σε φωτογραφική μηχανή SONY A6000. Θέλω να εγκαταστήσω την εφαρμογή time lapse. Έχω δημιουργήσει λογαριασμό, έχω πιστώσει τα χρήματα αλλά δεν μπορώ να την εγκαταστήσω από το τηλέφωνο. Προσπαθώντας να την εγκαταστήσω από το laptop από τη σελίδα https://www.playmemoriescameraapps.com/portal/ δε μου επιτρέπει την είσοδο γιατί δεν υποστηρίζεται η χώρα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, darvinos είπε Καλησπέρα στο forum. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με την εγκατάσταση εφαρμογών σε φωτογραφική μηχανή SONY A6000. Θέλω να εγκαταστήσω την εφαρμογή time lapse. Έχω δημιουργήσει λογαριασμό, έχω πιστώσει τα χρήματα αλλά δεν μπορώ να την εγκαταστήσω από το τηλέφωνο. Προσπαθώντας να την εγκαταστήσω από το laptop από τη σελίδα https://www.playmemoriescameraapps.com/portal/ δε μου επιτρέπει την είσοδο γιατί δεν υποστηρίζεται η χώρα μας. Θα κανεις Αγγλικο λογαριασμο και θα αγορασεις υπολοιπο με psn card uk, την οποια θα βρεις σε διαφορα sites. Δεν θα δουλεψει ο Ελληνικος λογαριασμος, ουτε θα δουλεψουν στον Αγγλικο λογαριασμο καρτες psn απο Ελληνικα καταστηματα, το ιδιο και η paysafe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darvinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Razor333 είπε Θα κανεις Αγγλικο λογαριασμο και θα αγορασεις υπολοιπο με psn card uk, την οποια θα βρεις σε διαφορα sites. Δεν θα δουλεψει ο Ελληνικος λογαριασμος, ουτε θα δουλεψουν στον Αγγλικο λογαριασμο καρτες psn απο Ελληνικα καταστηματα, το ιδιο και η paysafe. έχω κάνει ένα λογαριασμό us και mail με στοιχεία αμερικής. Κάρτα που θα βρω? το amazon uk τις βγάζει μη διαθέσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, darvinos είπε έχω κάνει ένα λογαριασμό us και mail με στοιχεία αμερικής. Κάρτα που θα βρω? το amazon uk τις βγάζει μη διαθέσιμες Αν εκανες us, πιθανοτατα θα χρειαστεις us καρτες psn, χωρις να το εχω δοκιμασει. Με uk δουλεψε μονο ετσι. Με μια γρηγορη αναζητηση google μου βγαζει π.χ. αυτο και πολλα ακομα παρομοια sites. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Razor333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darvinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 ευχαριστώ πολύ. θα το δοκιμάσω αύριο και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antdouki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 εμένα δούλεψε από UK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darvinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, antdouki είπε εμένα δούλεψε από UK. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Έκανα Αγγλικό λογαριασμό πήρα καρτούλα από ebay και όλα καλά. Ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα