denthnpalevw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 970evo παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί στο μοντέλο μου που ανέβασα στα specs γράφει 2133 η ενσωματωμένη Δες κ εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ballin95 είπε Γιατί στο μοντέλο μου που ανέβασα στα specs γράφει 2133 η ενσωματωμένη Δες κ εδω Εχεις δικιο . Εγω παραγγειλα βλακωδως ddr4- 2400 δεν ξερω αν θα εχω θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, james9tito είπε Εχεις δικιο . Εγω παραγγειλα βλακωδως ddr4- 2400 δεν ξερω αν θα εχω θεμα. Δεν θα έχεις θέμα το είχα κοιτάξει και υποστηρίζει 2400, απλά αν το θες για dual channel θα σου ρίξει την ταχύτητα στα 2133 που είναι η ενσωματωμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rm.Geko Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ψαχνοντας παντως επεσα σε αυτο που εχει αναφερθει σε διπλανο θεμα για το αν θα υπαρχει dual chanel με ενα dimm των 4gb και ενα των 8gb! Αναφορά σε κείμενο Mια χαρα dual channel θα χει. Τα 4+4 θα ναι σε dual channel και τα υπολοιπα σε single. Oλοι οι memory controllers πλεον ετσι συμπεριφέρονται. Η ιντελ το ονομαζει flex mode . link 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tleonakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Rm.Geko είπε Ψαχνοντας παντως επεσα σε αυτο που εχει αναφερθει σε διπλανο θεμα για το αν θα υπαρχει dual chanel με ενα dimm των 4gb και ενα των 8gb! Δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση σε αυτό το laptop. Στο 330s-15ARR που είχε 4GB και πρόσθεσα 8GB , στο HWiNFO το βλέπει σαν 12GB Dual-Channel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Θα το παραλάβω αργότερα. Πρέπει επειγόντως να βρω δίσκο... Η ραμ δε με απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς προστίθεται αργότερα χωρίς κόπο/πόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, d_gkal είπε Θα το παραλάβω αργότερα. Πρέπει επειγόντως να βρω δίσκο... Η ραμ δε με απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς προστίθεται αργότερα χωρίς κόπο/πόνο https://www.skroutz.gr/s/14857816/Samsung-970-Evo-NVMe-M-2-250GB.html?from=drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tleonakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, xaralas είπε https://www.skroutz.gr/s/14857816/Samsung-970-Evo-NVMe-M-2-250GB.html?from=drop Αφού θα κάνετε την κίνηση , καλύτερα στα 500GB . +250GB και +800ΜΒ/s Write !!! (Προσωπική άποψη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Όχι παιδιά, δε θέλω να δώσω τόσα. Βαριά 50€ και 250gb Μήπως να δω 2.5";;; Ή καλύτερος ο nvme; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, tleonakis είπε Αφού θα κάνετε την κίνηση , καλύτερα στα 500GB . +250GB και +800ΜΒ/s Write !!! (Προσωπική άποψη) Καλα σιγουρα, θα σου μεινει κιολας για μελλοντικα συστηματα. 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Όχι παιδιά, δε θέλω να δώσω τόσα. Βαριά 50€ και 250gb Μήπως να δω 2.5";;; Ή καλύτερος ο nvme; Αν δεν σε ενδιαφερει ο HDD που εχει πανω, ναι δες σε 2,5". Ειναι πιο γρηγορος ο Nvme αλλα δεν νομιζω οτι στο συγκεκριμενο laptop θα φανει η διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simoszol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Υποστηριζει m.2 έως 256gb όπως με ενημέρωσε η lenovo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Θα το παραλάβω αργότερα. Πρέπει επειγόντως να βρω δίσκο... Η ραμ δε με απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς προστίθεται αργότερα χωρίς κόπο/πόνο Ο ίδιος κόπος είναι για το άνοιγμα του σασί. Με μια εφαρμογή μεταφέρεις τα δεδομένα όταν πάρεις nvme. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από pantelikas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 παιδια στο cpuz μου λεει οτι ειναι 2400 η μνημη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ποιο μοντέλο έχεις φίλε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα