papafigos84 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, summit1_1 είπε Είμαι με bios 7SCN20WW και το lenovo vantage δεν βρίσκει update. Εσάς το βγάζει το vantage ή μπήκατε στη σελίδα support της lenovo? Μην το παιρνεις και πολυ σοβαρα το vantage. Απο τη σελιδα το εκανα εγω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 και το δικο μου εχει coil whine οταν δουλευει με την μπαταρια του,οταν ειναι συνδεμενο στον φορτιστη δεν ακουγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Τι ακούτε στο coil whine; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, d_gkal είπε Τι ακούτε στο coil whine; Aυτο σε διαφορη ενταση (πρωτα 2-3sec) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δε το έχω ακούσει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 7:10 ΜΜ, nasosto είπε Crucial P1 500GB. Πώς σας φαίνεται; . . . Τώρα έβαλα το Speccy και μου δείχνει 37 - 41 βαθμούς. Υπάρχει κάποια σύγκριση με Samsung EVO 970 για να δούμε διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
summit1_1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, alexisgt είπε Υπάρχει κάποια σύγκριση με Samsung EVO 970 για να δούμε διαφορές; Δες πιο πίσω στο νήμα έχουμε από 3-4 ssd και samsung evo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Πάντως ο patriot scorch που έβαλα είναι μια χαρά για το λάπτοπ. Vfm αγορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 μου εκλεισε σημερα το λαπτοπ απο μπαταρια, το χω βαλει κανα μισαωρο να φορτισει, παω να το ανοιξω, αναβει το ασπρο ledακι αλλα η οθονη ειναι μαυρη, το κλεινω και το ξανανοιγω αλλα τα ιδια. καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, splanis είπε μου εκλεισε σημερα το λαπτοπ απο μπαταρια, το χω βαλει κανα μισαωρο να φορτισει, παω να το ανοιξω, αναβει το ασπρο ledακι αλλα η οθονη ειναι μαυρη, το κλεινω και το ξανανοιγω αλλα τα ιδια. καμια ιδεα; Αστο κανα διωρο κλειστο στη φορτιση και μετα ξανανοιξε το, και πες μας, λογικα πρεπει να ειναι οκ (καποιο κολλημα ισως εφαγε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Εαν δεν, θελει να ανοιξεις το καπακι απο κατω(το σασι), να βγαλεις το βυσμα της μπαταριας να πατησεις καμια 20αρια φορες το κουμπι εκκινησης, να το βαλεις να φορτισει κανενα 15' και μετα να το ανοιξεις. Συμβαινει συχνα πυκνα σε tablet και σε lipo μπαταριες. Εαν δεν θες να το ανοιξεις και να ασχοληθεις ->εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, alkis13 είπε Εαν δεν, θελει να ανοιξεις το καπακι απο κατω(το σασι), να βγαλεις το βυσμα της μπαταριας να πατησεις καμια 20αρια φορες το κουμπι εκκινησης, να το βαλεις να φορτισει κανενα 15' και μετα να το ανοιξεις. Συμβαινει συχνα πυκνα σε tablet και σε lipo μπαταριες. Εαν δεν θες να το ανοιξεις και να ασχοληθεις ->εγγυηση. αν δεν ανοιξει θα το δοκιμασω, δεν με ψηνει να το στειλω πισω, το χρειαζομαι τωρα και μπορει να παρει καιρο η ολη διαδικασια edit: το φορτισα αλλα τιποτα, να σημειωσω οτι ειχα linux και εγκατεστησα windows, το λειτουργησα λιγο και μετα μου εκλεισε (ειχα 18% και μετα απο 3-4 λεπτα εκλεισε). Οταν το ανοιγω κανει θορυβο το ανεμιστηρακι αλλα η οθονη ειναι τελειως μαυρη, δεν εμφανιζει ουτε το σημα της lenovo στην αρχη. Δοκιμασα και με hdmi σε μονιτορ, αλλα τιποτα Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Απ οτι ειδα τωρα ειναι με τον ryzen το laptop σου, υπαρχουν 3 σεναρια, η προβλημα μπαταριας (λιγοτερο πιθανον πλεον) η να τα παιξε η μητρικη (σχετικα μικρη πιθανοτητα), η το τσιπακι που ειναι ενιαιο με τη καρτα γραφικων, να καηκε (πιο πιθανο) Δυστηχως φιλε μου θελει να παει στο service. Αν εγω βεβαια ημουν στη θεση σου, θα εκανα κατι τελευταιο να σιγουρευτω, ξανα πληρες format τα windows απ την αρχη απο το bios, για να αποκλειστει καθε περιπτωση μη τυχον ειναι θεμα του λειτουργικου συστηματος (γιατι παιζει κι αυτο να ξερεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, makhs5 είπε Απ οτι ειδα τωρα ειναι με τον ryzen το laptop σου, υπαρχουν 3 σεναρια, η προβλημα μπαταριας (λιγοτερο πιθανον πλεον) η να τα παιξε η μητρικη (σχετικα μικρη πιθανοτητα), η το τσιπακι που ειναι ενιαιο με τη καρτα γραφικων, να καηκε (πιο πιθανο) Δυστηχως φιλε μου θελει να παει στο service. Αν εγω βεβαια ημουν στη θεση σου, θα εκανα κατι τελευταιο να σιγουρευτω, ξανα πληρες format τα windows απ την αρχη απο το bios, για να αποκλειστει καθε περιπτωση μη τυχον ειναι θεμα του λειτουργικου συστηματος (γιατι παιζει κι αυτο να ξερεις) πως να κανω φορματ, αφου δεν ανοιγει καν η οθονη 😛 (δεν φαινεται καν το lenovo στην αρχη, κανει ηχο το ανεμιστηρακι και το ledακι ειναι ασπρο) θα δοκιμασω αν ειναι να το ανοιξω να του βγαλω την μπαταρια και βλεπουμε Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, splanis είπε πως να κανω φορματ, αφου δεν ανοιγει καν η οθονη 😛 Κατσε μισο, ουτε στο bios δε μπορεις να μπεις? Δηλ αν πατας το κουμπι που μπαινει στο bios, δεν σε βαζει? Κανε αυτο. Κλεισε το λαπτοπ, πατα το πληκτρο να εκινησει και πατα το συνεχομενα το πληκτρο που σε βαζει στο bios, κι ας μη βλεπεις τιποτα, δοκιμασε αυτο, το επαναλαμβανω, κι ας μη βλεπεις κατι στην οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα