d_gkal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 αρκετα ακριβος για το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα αφου σε βολευει ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω με τη σειρά μου (τελικά ήρθε mail απο κοσμοτε, και παρέλαβα αμεσα) τις διαφορες στο 330 (i5 299€) και στο 330s (i3 265€). 330s του θεματος δηλαδη, δεχεται 2133mhz ραμ δεχεται m2 Δεν εχει υποδοχη για dvd drive,ουτε μπορει να παρει καποιο εξτρα, μονο εξωτερικο usb Το 330 (i5) Μπορεί να πάρει ραμ μέχρι12gb ddr4 2133mhz (sheet) Μπορει να δεχθει dvd rom εχει ενα τζουφιο πλαστικο Στο τζουφιο πλαστικο του dvd rom μπορει να παρει 2ο σκληρο δισκο, αλλα οχι μεσω hdd caddy, μέσω αυτού όμως μπορεί. Σημείωση, έβγαλα τον αντάπτορα, απο ενα hdd caddy που ειχα, και δεν εκανε στις διαστασεις (αλλο hdd caddy μπορει, αλλα με τοσο μικρο κοστος η λυση ειναι μονοδρομος. Δεν δεχεται m2 ssd Υπαρχει διαθεσιμο bios update, μεσω windows, συνιστω το κανετε αμεσα, εαν ειστε του always updated, ετσι ωστε σε περιπτωση 'στραβης' να ειστε εντος εγγυησης. Αυτά τα ωραία. Έχω μόνο μια ερώτηση, για το 330s i3 265€, εχει και σε εσας coil whine? (αυτός ο τσιριχτός ήχος) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από alkis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δε παρατηρώ κάτι στο 330s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Δε παρατηρώ κάτι στο 330s Ευχαριστω για το feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaftsif Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Άλλες διαφορές και ομοιότητες που παρατήρησες στα δύο λάπτοπ, οθόνη, σασί , ταχύτητες κ.λ.π.? έκανες κάποιες αναβαθμίσεις σε αυτά? Έχω πάρει και τα δύο αλλά ακόμη δεν τα έχω αγγίξει , προορίζονται για άνοιγμα το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Τα πήρες από τώρα για το καλοκαίρι;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, tsaftsif είπε Άλλες διαφορές και ομοιότητες που παρατήρησες στα δύο λάπτοπ, οθόνη, σασί , ταχύτητες κ.λ.π.? έκανες κάποιες αναβαθμίσεις σε αυτά? Έχω πάρει και τα δύο αλλά ακόμη δεν τα έχω αγγίξει , προορίζονται για άνοιγμα το καλοκαίρι Το σασι ειναι διαφορετικο, ανεφερα πως το ενα δεχεται drive και το αλλο οχι. Αλλη μητρικη (m2 το ενα). Οθονη ειναι ιδια, ραμ και τα δυο οπως ειδα εχουν 2133mhz(και δεχονται 2133mhz). Σημειωση, για το i3 7020, δεχεται μονο 2133mhz, πιθανα μια 2400mhz, να δεχθει και να κλειδωσει στα 2133mhz. Τo data sheet αναφερει Some 2133/2400mhz ( στο "some" αυτο, εμεις ειμαστε στα 2133mhz, οπως οριζει η cpu). Tα πληκτρολογια ειναι διαφορετικα. (1 κουμπι διαφορα). Το touchpad, του 330s, μου αφησε μια αμυδρα καλυτερη εντυπωση απο του 330 ( το 330 εχει driver synaptics, το 330s νομιζω οχι). Απο temps μια χαρα, με το i5 να εχει πιο θορυβώδη fan, οπου αυτο εχει να κανει και με τη cpu αλλα και με το οτι ειναι διαφορετικο το fan. Spoiler Επισης!! Και τα δυο λαπτοπ, ειχαν ελεγχθεί απο ανθρωπο. Αυτο το καταλαβαινει κανεις με τα σημαδια απο μαρκαδορους, οπου εχουν κανει στα εσωτερικα pins. Το εχω δει σε πολλα laptops, σε βιντεο στο yt ομως, οπου συμβουλευτηκα για το τι να περιμενω, δεν ειχαν σημασια ελεγχου τετοια. Παντως στο θεμα της εγγυησης, ειδα οτι η μπαταρια εχει εγγυηση για ενα ετος και το λαπτοπ για 2 ετη. Πολυ χαρηκα καθως, για τις μπαταριες πολλοι κατασκευαστες δινουν 6 μηνες. Δεν εκανα benchmarks, καθως ειναι και τα δυο για χρηση γραφειου με το i5 να ειναι λιγο πιο δυνατο πως αναμενόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, alkis13 είπε Το σασι ειναι διαφορετικο, ανεφερα πως το ενα δεχεται drive και το αλλο οχι. Αλλη μητρικη (m2 το ενα). Οθονη ειναι ιδια, ραμ και τα δυο οπως ειδα εχουν 2133mhz(και δεχονται 2133mhz). Σημειωση, για το i3 7020, δεχεται μονο 2133mhz, πιθανα μια 2400mhz, να δεχθει και να κλειδωσει στα 2133mhz. Τo data sheet αναφερει Some 2133/2400mhz ( στο "some" αυτο, εμεις ειμαστε στα 2133mhz, οπως οριζει η cpu). Tα πληκτρολογια ειναι διαφορετικα. (1 κουμπι διαφορα). Το touchpad, του 330s, μου αφησε μια αμυδρα καλυτερη εντυπωση απο του 330 ( το 330 εχει driver synaptics, το 330s νομιζω οχι). Απο temps μια χαρα, με το i5 να εχει πιο θορυβώδη fan, οπου αυτο εχει να κανει και με τη cpu αλλα και με το οτι ειναι διαφορετικο το fan. Απόκρυψη περιεχομένων Επισης!! Και τα δυο λαπτοπ, ειχαν ελεγχθεί απο ανθρωπο. Αυτο το καταλαβαινει κανεις με τα σημαδια απο μαρκαδορους, οπου εχουν κανει στα εσωτερικα pins. Το εχω δει σε πολλα laptops, σε βιντεο στο yt ομως, οπου συμβουλευτηκα για το τι να περιμενω, δεν ειχαν σημασια ελεγχου τετοια. Παντως στο θεμα της εγγυησης, ειδα οτι η μπαταρια εχει εγγυηση για ενα ετος και το λαπτοπ για 2 ετη. Πολυ χαρηκα καθως, για τις μπαταριες πολλοι κατασκευαστες δινουν 6 μηνες. Δεν εκανα benchmarks, καθως ειναι και τα δυο για χρηση γραφειου με το i5 να ειναι λιγο πιο δυνατο πως αναμενόταν. Ιδιες οθονες; Το 330s εχει ips οθονη και το 330 εχει tn. Επειδη τα εχω δει και τα 2, οι οθονες εχουν μεγαλη αποσταση υπερ του 330s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, papafigos84 είπε Ιδιες οθονες; Το 330s εχει ips οθονη και το 330 εχει tn. Επειδη τα εχω δει και τα 2, οι οθονες εχουν μεγαλη αποσταση υπερ του 330s. Ναι οπτικα δεν παρατηρησα κατι, για word- δουλειες γραφειου του 330 μου καθησε καλυτερα στο ματι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UltimaGriever Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά τι λέτε για αυτόν τον ssd; Τον έχει κανείς; Μέχρι τώρα δεν το έχω πειράξει το laptop, ήρθε η ώρα για εγχείρηση. https://www.skroutz.gr/s/14661917/Western-Digital-WD-Green-240GB-M-2.html?from=sku_spec_variations#reviews Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από UltimaGriever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
summit1_1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, UltimaGriever είπε Παιδιά τι λέτε για αυτόν τον ssd; Τον έχει κανείς; Μέχρι τώρα δεν το έχω πειράξει το laptop, ήρθε η ώρα για εγχείρηση. https://www.skroutz.gr/s/14661917/Western-Digital-WD-Green-240GB-M-2.html?from=sku_spec_variations#reviews Εάν δεν κάνω λάθος είναι sata 3 σε m2, λογικά δεν υποστηρίζεται. Χώρια ότι και να υποστηρίζεται θα έχει πολύ χαμηλότερες ταχύτητες από nvme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2019 στις 10:22 ΠΜ, UltimaGriever είπε Παιδιά τι λέτε για αυτόν τον ssd; Τον έχει κανείς; Μέχρι τώρα δεν το έχω πειράξει το laptop, ήρθε η ώρα για εγχείρηση. https://www.skroutz.gr/s/14661917/Western-Digital-WD-Green-240GB-M-2.html?from=sku_spec_variations#reviews Φιλε, ο συγκεκριμενος ειναι ισως ο χειροτερος επωνυμος ssd. Δες τον adata su800. Eιναι παρα πολυ καλος. Mπορεις να παρεις και τον 128αρη ο οποιος εχει καλες επιδοσεις. https://ssd.userbenchmark.com/Compare/Adata-Ultimate-SU800-128GB-vs-WD-Green-SATA-M2-240GB/3911vsm211712 Στις 14/3/2019 στις 12:23 ΜΜ, summit1_1 είπε Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από papafigos84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Συμβατότητα 100% με μνήμη 8GB 2400 Crusial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UltimaGriever Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον τελικά δεν υποστηρίζεται, το διάβασα στο forum της Lenovo. Είδα μετά τον Kingston a1000 και Corsair mp300 που είναι PCI express και σχετικά οικονομικοί. Για αυτούς τι λέτε; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από UltimaGriever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2019 στις 1:27 ΜΜ, UltimaGriever είπε Μάλλον τελικά δεν υποστηρίζεται, το διάβασα στο forum της Lenovo. Είδα μετά τον Kingston a1000 και Corsair mp300 που είναι PCI express και σχετικά οικονομικοί. Για αυτούς τι λέτε; Στην επισημη σελιδα της Lenovo με τα συμβατα parts, βλεπω κανονικα m.2 sata 3 εως 512 gb. Edit: μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τη lenovo, μαλλον ΔΕΝ υποστηριζει m2 sata 3. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από papafigos84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα