science Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx/Ideapad-330s-14IKB-M-2-SSD-support/td-p/4132494 Corsair Force Series MP300 240GB η ο 970evo για οποιους μπορουν Αυτός μου φαίνεται ότι πρέπει Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από science Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στο φορουμ της Lenovo ειχα δει οτι καποιοι εβαλαν τον Samsung Evo 970 Nvme και δουλευε μια χαρα σε συνδυασμο και με τον hdd. Εγω το σκεφτομαι να του βαλω απλα το Intel optane 16gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michey13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, science είπε https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx/Ideapad-330s-14IKB-M-2-SSD-support/td-p/4132494 Corsair Force Series MP300 240GB η ο 970evo για οποιους μπορουν Αυτός μου φαίνεται ότι πρέπει Ξερεις αν δουλευει με αυτον τον Corsair? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 καποιος απο επαρχια, εχει παραλαβει; σε μενα δεν ηρθε ακομη μηνυμα οτι εφτασε στο καταστημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Έχω παραγγείλει για παραλαβή από κατάστημα στην Αθήνα και δεν έχω λάβει ακόμα ενημέρωση, πλην αυτής τη νύχτα της Παρασκευής οτι έφυγε από την αποθήκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 23 minutes ago, anestis3 said: Έχω παραγγείλει για παραλαβή από κατάστημα στην Αθήνα και δεν έχω λάβει ακόμα ενημέρωση, πλην αυτής τη νύχτα της Παρασκευής οτι έφυγε από την αποθήκη Μηπως το εφαγε καποιος μεσα απο το καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rm.Geko Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, xristakits είπε Μηπως το εφαγε καποιος μεσα απο το καταστημα? Δε νομιζω και γω στα ιδια ειμαι οτι εφυγε απο την αποθηκη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Πάρετε τηλέφωνο στα καταστήματα που έχετε δηλώσει για παραλαβή. Παραλαμβάνουν τις παραγγελίες μέσω ACS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα στο tracking μου γράφει τιμολόγηση αλλά email δεν έχει έρθει...και μια ερώτηση σε περίπτωση που έρθει στο παλιό λάπτοπ είχα βάλει έναν ssd kingstin v300 128gb στην θέση του dvd drive μεσω της θηκης-ανταπτορα σε αυτό γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tleonakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μολις έλαβα SMS για παραλαβή από κατάστημα (Επαρχία). Μιας και έχω ήδη το 330s-15ARR (To οποίο έχει M2 και αναβάθμισα την μνήμη προσθέτοντας 8GB) , θεώρησα την τιμή super για laptop για την οικογένεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά σε τι τιμή ήταν αυτή η προσφορά του Γερμανού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Βρηκα και εγω ενα απο φιλο που δεν το ηθελε. Πριν μου το στειλει εχω αρχισει το διαβασμα για ssd και μνημη και εχω μπερδευτει . Ελπιζω μεχρι να παραλαβω να εχει κανει καποιος αλλαγη σκληρου και να μας πει ακριβως ποιον και πως τον εβαλε να παρουμε και εμεις ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Παιδιά σε τι τιμή ήταν αυτή η προσφορά του Γερμανού; 265 ευρω και το 10% σε πόντους go4more (να δούμε αν θα τους πάρουμε αυτούς) μου ηρθε κ εμένα πριν μήνυμα για παραλαβή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, anestis3 είπε 265 ευρω και το 10% σε πόντους go4more (να δούμε αν θα τους πάρουμε αυτούς) μου ηρθε κ εμένα πριν μήνυμα για παραλαβή Super τιμή... Καλορίζικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει κανείς εμπειρία από την intel 620 με football manager;παιζει έχω; στο στεαμ από παλιά όλα από το 2012 έως 2018 και dark souls 1,2,3(δύσκολο ειδικά το 2,3) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από babis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα