splanis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 εμενα με τον 2500u, με 20% περιπου φωτεινοτητα πιστευω βγαζει κανα 2-2μιση ωρες
MakisCE Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @denthnpalevw ποιά διαδικασία εννοείς restore? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από MakisCE
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 5 hours ago, Rm.Geko said: Εχετε παρατηρησει οτι το πληκτρο Εnter εχει καπως τριβη με το απο πανω πληκτρο οταν το πατατε; H εγω ειμαι περιεργος;😏 στο δικο μου δεν παρατηρησα κατι τετοιο 1
simoszol Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Κάνε ένα ρεστορ. Και στο δικό μου μετά το κλόουν το περίμενα πολύ πιο γρήγορο. Μετά το ρεστορ άλλος υπολογιστής. Αυτο ακριβώς, μετά το cloning μου φάνηκε πολύ αργός για m.2 , ύστερα όμως από καθαρή εγκατάσταση δεν έχω ξαναδεί τέτοια απόκριση στο οτιδήποτε
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 εγώ πάλι λέω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από usb Έτσι και αλλιώς δε με ενδιαφέρει το bloatware της lenovo, ούτε θέλω να κρατήσω κάτι back up
FLIMIT Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε εγώ πάλι λέω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από usb Έτσι και αλλιώς δε με ενδιαφέρει το bloatware της lenovo, ούτε θέλω να κρατήσω κάτι back up με την ενεργοποιηση των windows Πως θα γινει?
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Απ όσο γνωρίζω γίνεται αυτόματα. Αρκεί να είναι ίδια έκδοση( home δεν έχουμε;)
denthnpalevw Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Με το restore εννοώ την επαναφορά που έχουν ενσωματωμένη τα Windows 10. Σου έχει επιλογή να φορμαρουν δίσκους. Το κάνα και μετά πετάει. Και ας έχει τα πάντα από lenovo
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Πέρα απ' το vantage, τα άλλα τα θεωρώ περιττά Καλά όχι ότι αυτο είναι χρήσιμο αλλά τέλος πάντων
ChrisN.S. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Τι bios φοράτε εσείς; εμένα είναι στο 7SCN20WW, δεν βγάζει κάποιο νεότερο μέσα από το Vantage αλλά από τη σελίδα support της lenovo για το συγκεκριμένο μοντέλο υπολογιστή βγάζει διαθέσιμο το 7SCN29WW με επισήμανση critical κιόλας.. 🤔
SoulisMafia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα, αγορασα και γω το λαπτοπ και του περασα ssd nvme, ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αποθηκευσω αυτα που κατεβαζω στον hdd γιατι μου εμφανιζει μονο τον ssd στις επιλογες.
Stefanos83b Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Σε bios υπάρχει το 7SCN29WW στο site, αλλά όχι στο vantage. Εγώ το έβαλα, και όλα μια χαρά. Τώρα με τον 970 evo, το μηχάνημα πετάει. Παίζει να bootarei σε 3second, και όλα είναι σφαιράτα, χωρίς να κάνω κάποιο restore ή format κλπ. 1
summit1_1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Stefanos83b είπε Καλησπέρα. Σε bios υπάρχει το 7SCN29WW στο site, αλλά όχι στο vantage. Εγώ το έβαλα, και όλα μια χαρά. Τώρα με τον 970 evo, το μηχάνημα πετάει. Παίζει να bootarei σε 3second, και όλα είναι σφαιράτα, χωρίς να κάνω κάποιο restore ή format κλπ. Έκανες όμως clean install ή clone τον hdd στον ssd? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από summit1_1
Stefanos83b Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Clone έκανα. Υποτίθεται οτι τα windows βλέπουν την αλλαγή στο hardware και ρυμίζονται μόνα τους. Πάντως είναι απίστευτα responsive με τον m2.
Green Dragon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Γνώμη μου παιδιά, να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση Windows και να πετάξετε έξω όλα τα προγράμματα της lenovo.... Έτσι κι αλλιώς άχρηστα είναι, δεν προσφέρουν τίποτα. Που και που ρίχνετε μια ματιά στο site της lenovo, μηπως έχει βγάλει κάποιο καινούργιο bios ή driver για τα γραφικά. Το Laptop σας θα πετάει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα