james9tito Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μετά από μια μέρα χρήσης ομολογώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά και τις επεμβάσεις. Outlook, excel, Spotify, netflix, είναι η χρήση που του έκανα και τα πήγε εξαιρετικά. Φανταστική οθόνη και τίμιος ήχος. Τώρα με τρώει να του βάλω και ένα age of empires 2 έτσι για τα ταξίδια να χαζεύω καμία ώρα. Τι λέτε θα το τρέξει; Αλλιώς έχω στο steam 3-4 walking simulators. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasosto Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Μνήμη με πόσα MHz να αγοράσω; 2133 ή 2400; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
science Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2400 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasosto Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, science είπε 2400 Ευχαριστώ. Για τον NVMe θα χρειαστεί βίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
science Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ναι.ποιον πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasosto Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δεν πήρα ακόμη ούτε μνήμη, ούτε δίσκο. Στην αναζήτηση είμαι. Βίδα πού βρίσκουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasivil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια, σημερα παρελαβα τα συγκεκριμενα 1.https://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx424s14ib-4-4gb-so-dimm-ddr4-2400mhz-cl14-hyperx-impact-p-PER.557727 2. https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-v7e250bw-970-evo-250gb-v-nand-nvme-pcie-gen-30-x4-m2-2280-p-PER.306202 Τοποθετηθηκαν (οντως θελει ψιλη βιδα απο motherboard , οχι απο hhd), και με την χρισιμοποιηση ενος προγραμματος που ανεφερε ενας φιλος πιο πανω (MiniTool Partition Wizard) εγινε η αντιγραφη του hhd στον Evo 970. Και η διαφορα τεραστια , αμεσοτατη εκκινηση, γρηγορο ανοιγμα προγραμματων και εφαρμογων. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLIMIT Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Και ο καημός μου συνεχίζεται που δε πρόλαβα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία😏).... αν κάποιος δεν παραλάβει τελικά ας στείλει ένα pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vasivil είπε Καλησπερα παιδια, σημερα παρελαβα τα συγκεκριμενα 1.https://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx424s14ib-4-4gb-so-dimm-ddr4-2400mhz-cl14-hyperx-impact-p-PER.557727 2. https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-v7e250bw-970-evo-250gb-v-nand-nvme-pcie-gen-30-x4-m2-2280-p-PER.306202 Τοποθετηθηκαν (οντως θελει ψιλη βιδα απο motherboard , οχι απο hhd), και με την χρισιμοποιηση ενος προγραμματος που ανεφερε ενας φιλος πιο πανω (MiniTool Partition Wizard) εγινε η αντιγραφη του hhd στον Evo 970. Και η διαφορα τεραστια , αμεσοτατη εκκινηση, γρηγορο ανοιγμα προγραμματων και εφαρμογων. Ωραιος φιλε! Και εγω τον evo 970 θα παρω, απλα εψαχνα βιδα πριν το παραγγειλω και νομιζω οτι βρηκα μια στο κουτι μια παλιας μητρικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mb1984 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, FLIMIT είπε Και ο καημός μου συνεχίζεται που δε πρόλαβα (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία😏).... αν κάποιος δεν παραλάβει τελικά ας στείλει ένα pm... Θυμαμαι στο αρχικο θεμα, ειχες ενημερωσει οτι υπηρχε ξανα διαθεσιμοτητα. Δεν πηρες για τον εαυτο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLIMIT Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εμ όχι ο βλ@κ@ς....εκανα το καλό κ εγώ δεν πρόλαβα... Και τώρα ελπίζω μπας κ το βρω από κανένα παιδί εδώ μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrPanozzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκαρουμε την ταχύτητα του δίσκου αν λειτουργεί όπως πρέπει; Έχω στα χέρια μου δύο λάπτοπ της προσφοράς γνωστών για στήσιμο κλπ κι έχω την εντύπωση ότι το ένα κάνει υπερβολικά αργά τις εγκαταστάσεις, εφαρμογών ενημερώσεων κλπ, σαν να γράφει πολυυυ αργά στον δίσκο. Μπορεία είναι ιδέα μου, αλλά αν υπάρχει τρόπος να τσεκαρω την κατάσταση του δίσκου θα ήταν χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Hd sentinel για να δεις υγεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fenom7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την άποψη σας για το ακόλουθο Laptop. Θα χρησιμοποιηθεί για βασική χρήση με πολλά ταξίδια. Ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/16074003/Lenovo-120S-14IAP-N4200-4GB-64GB-W10.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, MrPanozzz είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκαρουμε την ταχύτητα του δίσκου αν λειτουργεί όπως πρέπει; Έχω στα χέρια μου δύο λάπτοπ της προσφοράς γνωστών για στήσιμο κλπ κι έχω την εντύπωση ότι το ένα κάνει υπερβολικά αργά τις εγκαταστάσεις, εφαρμογών ενημερώσεων κλπ, σαν να γράφει πολυυυ αργά στον δίσκο. Μπορεία είναι ιδέα μου, αλλά αν υπάρχει τρόπος να τσεκαρω την κατάσταση του δίσκου θα ήταν χρήσιμο. Είναι η προεγκατεστημένη έκδοση η καινούργια;και εμένα στην αρχή μου φαινόταν πολύ αργό έκανα νέα εγκατάσταση των windows και καμιά σχέση δεν έχει...το λάπτοπ για 265 είναι αστέρι για σερφαρισμα καμία ταινία και κάνα ελαφρύ παιχνιδάκι με άλλα 4gb ram και έναν ssd φαντάζομαι εκτοξεύεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα