ballin95 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε παιδια στο cpuz μου λεει οτι ειναι 2400 η μνημη Μόλις το άνοιξα Εμένα που μου λέει 1333 Μήπως θέλει καμία ρύθμιση στα bios Ξέρει κανείς ? Γτ θα παω για ραμ upgrade να ξέρω τι θα πάρω τελικά 10 ώρες πριν, papafigos84 είπε Φιλε, παρατηρω οτι στα μηνυματα σου γραφεις οτι εχεις βαλει crucial αλλα στο λινκ εβαλες εναν corsair. https://www.skroutz.gr/s/15450087/Corsair-Force-Series-MP300-120GB.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτόν έχει βάλει ο φίλος και παίζει Το ίδιο το είχα ρωτήσει και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Εχω ενα dock να κανω clone τον hdd αλλα το κουμπι που το κανει αυτοματα δεν δουλευει. Υπαρχει καποιο προγραμμα ευχρηστο? Ειδα καπου ενα samsund data....κατι , να το εμπιστευτω? Επισης ο μαμα σκληρος ειδα οτι εχει και ενα Partition Lenovo. Χρειαζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ballin95 είπε Μόλις το άνοιξα Εμένα που μου λέει 1333 Μήπως θέλει καμία ρύθμιση στα bios Ξέρει κανείς ? Γτ θα παω για ραμ upgrade να ξέρω τι θα πάρω τελικά https://www.skroutz.gr/s/15450087/Corsair-Force-Series-MP300-120GB.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτόν έχει βάλει ο φίλος και παίζει Το ίδιο το είχα ρωτήσει και γω και στο δικο μου "1333" ειναι χωρις load,αν ανοιξεις καποια εφαρμογη ή βιντεο αλλαζει η ταχυτητα σε "2400" Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Mάικ ο ΦασουΛάκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoDsl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 9:53 ΠΜ, mic2mic είπε Θα έλεγα να μην ασχολείστε με dual channel, η αύξηση στην απόδοση είναι ελάχιστη και σε κάθε περίπτωση θα είναι εμφανής μόνο σε gaming συστήματα. Δείτε κι αυτό: https://www.hardwaresecrets.com/does-dual-channel-memory-make-difference-in-gaming-performance/7/ Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν κάποιος μπορεί να διαπιστώσει διαφορά στο συγκεκριμένο laptop με dual channel, τα 12 GB χωρίς dual channel θα δώσουν οπωσδήποτε καλύτερη απόδοση από τα 8gb σε dual. Παίζει κανονικά dual channel με 8άρι για τα πρώτα τέσσερα και single για τα υπόλοιπα. Intel Flex mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis-PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μολις εβαλα ενα τετοιο(ιδιο) με ενα τ440π με τον ι5 4330μ, σφαγη χεχε:) To passmark performance test8, 40% προβαδισμα στο ι5 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Mixalis-PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simoszol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Mixalis-PC είπε δεν μπορω να καταλαβω γιατι πιανεστε παιδια με τετοιες προσφορες. Πρωτης γενιας ι5 το τρώει για πρωινο και 100% ειναι προγραμματισμενο να πεθανει δυο ωρες μετα την εγγ. μολις εβαλα ενα τετοιο(ιδιο) με ενα τ440π με τον ι5 4330μ, σφαγη χεχε:) To passmark performance test8, 40% προβαδισμα στο ι5 Εγώ λέω να τα γυρίσουμε όλοι πίσω, ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UltimaGriever Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Mixalis-PC είπε δεν μπορω να καταλαβω γιατι πιανεστε παιδια με τετοιες προσφορες. Πρωτης γενιας ι5 το τρώει για πρωινο και 100% ειναι προγραμματισμενο να πεθανει δυο ωρες μετα την εγγ. μολις εβαλα ενα τετοιο(ιδιο) με ενα τ440π με τον ι5 4330μ, σφαγη χεχε:) To passmark performance test8, 40% προβαδισμα στο ι5 Για πες μας που να βρούμε laptop με i5 και ips οθόνη στα 265 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis-PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 δεν πας καθολου μπροστα ομος, κανε βημα μπροστα και παρε ενα ryzen 2500u h i3 8130u και να σου στειλω και λουλουδια αλλα οταν περνεις ενα σαραβαλο με 430 τοτε σαν φιλος και πολυ εμπειρος λαπτοπαρας, απλα να σου πω οτι πηρες λαθος δρομο. οποιος εχει μυαλο και γνωσιες θα καταλαβει, οποιος οχι, θα παρει λαπτοπ του 2015 με επιδόσεις του 2010 και θα λεει οτι προχωραει μπροστα με λιγα λεφτα + παιρνεις αυτο https://www.germanos.gr/product/lenovo-laptop-ideapad-330s-15-6-fhd-amd-ryzen-3-2200u-4gb-128gb-ssd/20373928/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Mixalis-PC είπε δεν πας καθολου μπροστα ομος, κανε βημα μπροστα και παρε ενα ryzen 2500u h i3 8130u και να σου στειλω και λουλουδια αλλα οταν περνεις ενα σαραβαλο με 430 τοτε σαν φιλος και πολυ εμπειρος λαπτοπαρας, απλα να σου πω οτι πηρες λαθος δρομο. οποιος εχει μυαλο και γνωσιες θα καταλαβει, οποιος οχι, θα παρει λαπτοπ του 2015 με επιδόσεις του 2010 και θα λεει οτι προχωραει μπροστα με λιγα λεφτα + παιρνεις αυτο https://www.germanos.gr/product/lenovo-laptop-ideapad-330s-15-6-fhd-amd-ryzen-3-2200u-4gb-128gb-ssd/20373928/ Έμπειρε λαπτοπαρά, έχεις καταλάβει ότι το πήραμε 265€; Από τα 265 στα 499 σου φαίνεται μικρή διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestis3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 και ποιος σου ειπε οτι το πηραμε με 430; 265ε σου γραψανε +10% εκπτωση σε οσους το πηραμε με κάρτα εθνικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis-PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 το βλεπω 399, αν το πηρες 265 τοτε αξιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 και με λίγα ακόμη , το άλλο και με άλλα λιγα ένα άλλο.To αγόρασα βάση budget kai αναγκών , τις οποίες και μου υπερκαλήπτει. Το θεωρώ vfm !!!! Ας παραμείνουμε ontopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) είπα κι εγώ.. πόσο να το παίρναμε το λαπιτόπιον δλδ για να αξίζει; παρεξήγηση λοιπόν ---- παίδες, για τον SSD NvMe μία διευκρίνηση, όσοι γράψατε οτι ο τάδε δίσκος παίζει.. παίζει ως αντικατάσταση του υπάρχοντος ή σε συνδυασμό? - δλδ με τους 2 δισκους πάνω και τον SSD ως boot ο συνδυασμός είναι που ενδιαφέρει και έχει πιθανά θέματα μη συμβατότητας thanks Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από MakisCE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis-PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 ρωτησε πρωτα αν δεν θα χασεις την εγγυηση οταν θα αλλαξεις δισκο μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLIMIT Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλα αν καποιος δεν θα παραλαβει και έχει αλλαξει γνωμη ας στειλει ενα pm... Ευχαριστώ 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα