Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω έναν ολοκαίνουργιο pc, ποιο πολύ για παιχνίδια, μαζί με μόνιτορ, όλα από το πλαίσιο όχι καρβοturbox, θα το κάνω με δόσης γύρω στα 1000 με 1200 η και λιγότερα, μην φανταστείτε τίποτα τρελό gaming csgo battlefield λίγο pubg και τέτοιου είδους παιχνίδια, έχω και ένα cs550 τροφοδοτικό δεν ξέρω αν κάνει, και όχι ηχεία άμα είναι θα τα πάρω ποιο μετά, τη συναρμολόγηση θα την κάνω εγώ, Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η πληρωμή θα γίνει με πιστωτική κάρτα και άτοκες δόσεις; Αν οχι θα σου πρότεινα να βρείς τι hardware τελικά θα επιλέξεις και μετά να κάνεις έρυνα αγοράς για μαγαζιά που προσφέρουν δόσεις και με τι επιτόκιο.Στο αναφέρω αυτό γιατί δεν είναι και το πιο φθηνό κατάστημα για αγορά hardware.Ετσι και θα έχεις δόσεις και θα αγοράσεις σε χαμηλότερη τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntonyF είπε

Η πληρωμή θα γίνει με πιστωτική κάρτα και άτοκες δόσεις; Αν οχι θα σου πρότεινα να βρείς τι hardware τελικά θα επιλέξεις και μετά να κάνεις έρυνα αγοράς για μαγαζιά που προσφέρουν δόσεις και με τι επιτόκιο.Στο αναφέρω αυτό γιατί δεν είναι και το πιο φθηνό κατάστημα για αγορά hardware.Ετσι και θα έχεις δόσεις και θα αγοράσεις σε χαμηλότερη τιμή.

Χωρίς πιστωτική, θέλω από αυτό για ποιο εύκολα, και όχι από τον άλλον ξέρεις ποιον λέω, να πάρω γνώμες τι και ποιο να πάρω (κομμάτι κομμάτι). Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Θα σου πουν και οι πιο έμπειροι τις προτάσεις σου ή διάβασε κάποιο αντίστοιχο θέμα για να δεις τι προτείνουν στα λεφτά που ενδιαφέρεσαι. 

Για δόσεις χωρίς πιστωτική δεν ξέρω τι παίζει και πόση είναι η επιβάρυνση. Θέλει λίγο ψάξιμο η όλη διαδικασία πάντως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Stamer είπε

Πως κάνει δόσεις χωρίς πιστωτική?

Μήνα μήνα by Plaisio και Kotsos. 😀 

Λαπτοπ με 48 άτοκες πιστωτική 1300 ευρώ και ο Kotsos με 48 μήνες έντοκες χωρίς κάρτα 1700 ευρώ. 😂

Επεξ/σία από AntonyF
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntonyF είπε

Μήνα μήνα by Plaisio και Kotsos. 😀 

Λαπτοπ με 48 άτοκες πιστωτική 1300 ευρώ και ο Kotsos με 48 μήνες έντοκες χωρίς κάρτα 1700 ευρώ. 😂

Και το πλαίσιο χωρίς πιστωτική είναι. Ναι το κατάλαβα αυτό που μου είπες νομίζω κάπου στο 19% είναι από 1000 και πάνω .

Δημοσ.

Γιατί μπλέκετε με το Πλαίσιο ρε παιδιά? Δεν βλέπετε τις τιμές? Ενδεικτικά ένα τροφοδοτικό έχει 25 ευρώ παραπάνω από skroutz. Ένας ssd έχει 15 ευρώ παραπάνω.  Συνολικά μπορεί να βγει και πάνω από 100 ευρώ. Τους χαρίζετε λεφτά.

Δημοσ.

Λόγω ευκολίας αγοράς προφανώς. Αν υπάρχει ζεστό μαρούλι, μπορείς να αγοράσεις το φθηνότερο. Αυτό το θέμα πιστεύω το λύσαμε. 😀 

Ακόμα κανένας δεν έχει δώσει μια απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο συνφορουμιτης. 😀😉

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntonyF είπε

Λόγω ευκολίας αγοράς προφανώς. Αν υπάρχει ζεστό μαρούλι, μπορείς να αγοράσεις το φθηνότερο. Αυτό το θέμα πιστεύω το λύσαμε. 😀 

Ακόμα κανένας δεν έχει δώσει μια απάντηση σε αυτό που ρώτησε ο συνφορουμιτης. 😀😉

Πως το λύσαμε? Ευκολία ως προς τι?

Μην έχεις τόση αγωνία για απάντηση. Κάποιος θα δώσει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μην έχεις τόση αγωνία για απάντηση. Κάποιος θα δώσει.

Ήδη απάντησα. Ξαναδιάβασε το μήνυμα. 

Δεν βιάζομαι, δεν είμαι ο δημιουργός του θέματος, και στην τελική αυτά που είπες ήδη είχαν ειπωθεί. 🙄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntonyF είπε

Ήδη απάντησα. Ξαναδιάβασε το μήνυμα. 

Δεν βιάζομαι, δεν είμαι ο δημιουργός του θέματος, και στην τελική αυτά που είπες ήδη είχαν ειπωθεί. 🙄

Ναι το ξανά διάβασα. Και ξανά ρωτώ

Όχι δεν έχουν ειπωθεί. Απάντησε δεν έδωσε ο φίλος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε

Ναι το ξανά διάβασα. Και ξανά ρωτώ

Όχι δεν έχουν ειπωθεί. Απάντησε δεν έδωσε ο φίλος.

Δεν χρειάζεται να καταλάβουν όλοι... 

Αν μετά από δύο αναγνώσεις της απάντησης μου ρωτάς τα ίδια I rest my case. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ναι φυσικά ρωτάω τα ίδια γιατί υπεκφεύγεις να απαντήσεις μια και όπως φαίνεται όντως είσαι δικηγόρος του.

Αφιέρωσε 30 δευτερόλεπτα από την ζωή σου να διαβάσεις όλο το θέμα και θα καταλάβεις γιατί. 

Ανούσιες ερωτήσεις οδηγούν σε ανούσιες απαντήσεις. 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...