Προς το περιεχόμενο

overclocking 7700k HELP PLEASE

spiroskera7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Ελαααα μη το χαλάς τώραααα. 

Ψοφάω να δω λινκ από prebuild σύστημα τύπου eshop, plasio από άτομο που με λέει ξερολα😏😏😏

Καλα ενταξει να πω την αληθεια δεν του απαντησες και με ωραιο τροπο αλλα ουτε το παλικαρι!!ενταξει ας ειναι ετοιμο δεν ξερουμε τι ειναι να τον βοηθησουμε απλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε μάγκες Γιατι παρεξηγείτε κάποια πράγματα. Ας πούμε η motherboard που μου βάζει ένα overclock αυτόματο έχω ψηλιαστει ότι ανεβάζει volt παραπάνω από τι θα έπρεπε με βάση τη έχω δει στο Ίντερνετ γενικά. Ας πούμε ότι εγώ δεν θέλω παραπάνω επιδόσεις είναι κακό πχ που ρωτάω προκειμένου αν γίνεται να έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες.Δεν είμαι γνωστης του overclock αλλα ούτε θέλω να γίνω. Δεν ζητάω κάτι τρομερό. Απλώς ο άλλος που πετάγεται και λέει για rebuild φανταστείτε ποσο κομπλεξικός είναι και κανένας δεν τον βάζει σε τάξη Γιατι πρώτων αυτό που λέει είναι κακιά χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι κακό εκ μέρους μου. Πραγματικά να διαγραφεί to θέμα Γιατι σε ένα σοβαρό foroum όπως νόμιζα μόνο τρολλεραδες μαζεύονται που θέλουν να το παίξουν εξυπνοι.

26 λεπτά πριν, spiroskera7 είπε

Ρε μάγκες Γιατι παρεξηγείτε κάποια πράγματα. Ας πούμε η motherboard που μου βάζει ένα overclock αυτόματο έχω ψηλιαστει ότι ανεβάζει volt παραπάνω από τι θα έπρεπε με βάση τη έχω δει στο Ίντερνετ γενικά. Ας πούμε ότι εγώ δεν θέλω παραπάνω επιδόσεις είναι κακό πχ που ρωτάω προκειμένου αν γίνεται να έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες.Δεν είμαι γνωστης του overclock αλλα ούτε θέλω να γίνω. Δεν ζητάω κάτι τρομερό. Απλώς ο άλλος που πετάγεται και λέει για rebuild φανταστείτε ποσο κομπλεξικός είναι και κανένας δεν τον βάζει σε τάξη Γιατι πρώτων αυτό που λέει είναι κακιά χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι κακό εκ μέρους μου. Πραγματικά να διαγραφεί to θέμα Γιατι σε ένα σοβαρό foroum όπως νόμιζα μόνο τρολλεραδες μαζεύονται που θέλουν να το παίξουν εξυπνοι.

Ωραία, τι μητρική, ραμ και ψύκτρα έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, spiroskera7 είπε

Prebuild όχι rebuild

Επίσης την στιγμή που δεν απαντάς στο τη μητρική και ραμ κ ότι άλλο σου είπαμε παραπάνω περιμένεις να σε πάρουμε και σοβαρά? Αν δεν ήθελες εξαρχής κάτι τέτοιο να έπαιρνες intel non K series αυτό που λες εσύ oc με άλλα λόγια κιόλας είναι το boost που δίνει ο επεξεργαστής μόνος του αν δεις κάτι παραπάνω από 4.5ghz που δίνει turbo stock η ιντελ μόνη της τότε πριν ανοίξεις κάποιο ποστ με ερώτηση ψάξε λίγο το google να δεις τη frequency τρέχει αν παίζει κάτι. 

>>>>Περισσότερες πληροφορίες για τον επεξεργαστή σου πάτα εδώ <<<<

Screenshot_20190206-211650_Chrome_Beta.png

Επεξ/σία από LIGHT1NG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asus tuf mark 1 z270

psu: evga 650 watt nova g3

Nh-d15 noctua

7700k

Βασικά παιδιά για τελειώνει  το θέμα έχω το turboboost 4,6 ghz sync all cores. Χεστε την απόδοση καλά είναι. Τι πρέπει να αλλάξω στα votages Γιατι είναι όλα auto. Έχω θέμα ; Η πρέπει να βάλω εγώ τα ιδανικά ;

Επεξ/σία από spiroskera7

39 λεπτά πριν, spiroskera7 είπε

Asus tuf mark 1 z270

psu: evga 650 watt nova g3

Nh-d15 noctua

7700k

Βασικά παιδιά για τελειώνει  το θέμα έχω το turboboost 4,6 ghz sync all cores. Χεστε την απόδοση καλά είναι. Τι πρέπει να αλλάξω στα votages Γιατι είναι όλα auto. Έχω θέμα ; Η πρέπει να βάλω εγώ τα ιδανικά ;

Αν είναι όλα αυτο είσαι οκ απλά τον κλοκαρε στα 4.6 γιατί έχεις καλή ψύκτρα βάλε το hwinfo64 και δες θερμοκρασίες από όλο το σύστημα σου θα δώσεις σημασία εκεί που λέει system (vmr) και στον επεξεργαστή θα λέει cpu 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα aida 64 extreme stability test anevaze 92 ekei. Exei thema ?

Επίσης κοιτάω θερμοκρασίες εκεί που λέει cpu η core#1? Γιατι cpu είναι πιο χαμηλά 

Επεξ/σία από spiroskera7

48 λεπτά πριν, spiroskera7 είπε

Έβαλα aida 64 extreme stability test anevaze 92 ekei. Exei thema ?

Επίσης κοιτάω θερμοκρασίες εκεί που λέει cpu η core#1? Γιατι cpu είναι πιο χαμηλά 

Βάλε καμιά φωτογραφία καλύτερα 92 σε πόση ώρα όμως? 

2 ώρες πριν, spiroskera7 είπε

Σε 10 λεπτά 

Φωτογραφίες βάλε βαριέμαι να κάνω το μέντιουμ για το τη θερμοκρασίες παίζουν στο κουτί σου να κάτι σαν αυτό εδώ

06-02-2019test.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...