Προς το περιεχόμενο

overclocking 7700k HELP PLEASE

spiroskera7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολα καλα με τον 7700Κ κανει αρκετο καλο O.C βεβαια αναλογα και με το sillicon lottery λοιπον ομως θελουμε τροφοδοτικο και Mobo διοτι χωρις αυτα δεν ξερουμε τι μπορει να γινει διοτι θελουμε μια Mobo με καλα VRM και ενα αξιο PSU

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, spiroskera7 είπε

Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν γνωρίζω περί του θέματος απλώς θέλω όσο γίνεται να ανεβάσω λίγο τις επιδόσεις τίποτα παραπάνω. 

Να πηγαίνεις κάθε Κυριακή εκκλησία και να αφήσεις το overclock σε γνώστες το cpu τρέχει άριστα και οι επιδόσεις είναι πάνω κάτω ίσα με την επόμενη γενιά δεν χρειάζεται να κάνεις πειράματα γιατί ούτε μέχρι το bios δεν σε βλέπω να ξέρεις να μπαίνεις. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@leros2004 έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο? 

1 ώρα πριν, spiroskera7 είπε

Φίλε ξερόλα καλά μιλάμε μας βοήθησες πολύ. Έγραψες.

Με στεναχωρεί που σκέφτεσαι έτσι. 

Τη μητρική, τροφοδοτικό, ραμ, γραφικών έχεις? 

Και φυσικά τη ψύκτρα έχεις 

Επεξ/σία από LIGHT1NG

Βασικά βλέπεις κάπου πρόβλημα επιδόσεων και ρωτάς για O/C ή θέλεις απλά να πειραματιστείς ? Γράψε το σύνολο του Rig σου θα βοηθήσει πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Γράψε το σύνολο του Rig σου 

Το ποιο να γράψει ? 

Επεξ/σία από leros2004

Εγω οταν δεν ηξερα απο Oveclock {διοτι δεν ειναι κατι ευκολο φυσηκα} δεν ξερει το τροφοδοτικο ειναι νεος σε αυτα,εγω το συστημα δεν θα το πειραζα,αν τωρα εχει φιλο που ξερει εννοιτε ας κανει αλλα παιζει πολυ ρολο το PSU-MOBO και φυσηκα ψυκτρα! με τον 7700Κ θα ανεβασει αρκετες στροφες περνει καλο O,C αλλα σε ατομα που δεν ξερουν καλο ειναι να μαθουν να περασει ο καιρος και να αρχισει σιγα σιγα!!συμβουλέψου κανενα φιλο σου αν ξερει!!αν ΟΧΙ ΑΣΤΟ οπως ειναι διοτι θα εχεις μπλεξιματα 

• Like 1

11 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Εγω οταν δεν ηξερα απο Oveclock {διοτι δεν ειναι κατι ευκολο φυσηκα} δεν ξερει το τροφοδοτικο ειναι νεος σε αυτα,εγω το συστημα δεν θα το πειραζα,αν τωρα εχει φιλο που ξερει εννοιτε ας κανει αλλα παιζει πολυ ρολο το PSU-MOBO και φυσηκα ψυκτρα! με τον 7700Κ θα ανεβασει αρκετες στροφες περνει καλο O,C αλλα σε ατομα που δεν ξερουν καλο ειναι να μαθουν να περασει ο καιρος και να αρχισει σιγα σιγα!!συμβουλέψου κανενα φιλο σου αν ξερει!!αν ΟΧΙ ΑΣΤΟ οπως ειναι διοτι θα εχεις μπλεξιματα 

Ελαααα μη το χαλάς τώραααα. 

Ψοφάω να δω λινκ από prebuild σύστημα τύπου eshop, plasio από άτομο που με λέει ξερολα😏😏😏

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...