spiroskera7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος θέματα overclocking γιατί έχω κάποιες απορίες. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από spiroskera7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Θα σε βοηθήσουμε , πές μας ομως πόσο τρέχεις τώρα , μητρικη , psu... τι θες να κάνεις ?? για παιχνιδια ?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ολα καλα με τον 7700Κ κανει αρκετο καλο O.C βεβαια αναλογα και με το sillicon lottery λοιπον ομως θελουμε τροφοδοτικο και Mobo διοτι χωρις αυτα δεν ξερουμε τι μπορει να γινει διοτι θελουμε μια Mobo με καλα VRM και ενα αξιο PSU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroskera7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν γνωρίζω περί του θέματος απλώς θέλω όσο γίνεται να ανεβάσω λίγο τις επιδόσεις τίποτα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, spiroskera7 είπε Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν γνωρίζω περί του θέματος απλώς θέλω όσο γίνεται να ανεβάσω λίγο τις επιδόσεις τίποτα παραπάνω. Να πηγαίνεις κάθε Κυριακή εκκλησία και να αφήσεις το overclock σε γνώστες το cpu τρέχει άριστα και οι επιδόσεις είναι πάνω κάτω ίσα με την επόμενη γενιά δεν χρειάζεται να κάνεις πειράματα γιατί ούτε μέχρι το bios δεν σε βλέπω να ξέρεις να μπαίνεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroskera7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Φίλε ξερόλα καλά μιλάμε μας βοήθησες πολύ. Έγραψες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @leros2004 έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο? 1 ώρα πριν, spiroskera7 είπε Φίλε ξερόλα καλά μιλάμε μας βοήθησες πολύ. Έγραψες. Με στεναχωρεί που σκέφτεσαι έτσι. Τη μητρική, τροφοδοτικό, ραμ, γραφικών έχεις? Και φυσικά τη ψύκτρα έχεις Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από LIGHT1NG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Βασικά βλέπεις κάπου πρόβλημα επιδόσεων και ρωτάς για O/C ή θέλεις απλά να πειραματιστείς ? Γράψε το σύνολο του Rig σου θα βοηθήσει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Γράψε το σύνολο του Rig σου Το ποιο να γράψει ? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Από τι αποτελείται το σύστημά του..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, leros2004 είπε Το ποιο να γράψει ? Το παραπάνω που ζήτησα εγώ δεν του κάνε ήθελε να πει rig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 χαχα το αντιλήφθηκα βρε.... ειρωνικά το έγραψα για τον τοπικ starter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Αντε να δούμε πότε θα μας απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εγω οταν δεν ηξερα απο Oveclock {διοτι δεν ειναι κατι ευκολο φυσηκα} δεν ξερει το τροφοδοτικο ειναι νεος σε αυτα,εγω το συστημα δεν θα το πειραζα,αν τωρα εχει φιλο που ξερει εννοιτε ας κανει αλλα παιζει πολυ ρολο το PSU-MOBO και φυσηκα ψυκτρα! με τον 7700Κ θα ανεβασει αρκετες στροφες περνει καλο O,C αλλα σε ατομα που δεν ξερουν καλο ειναι να μαθουν να περασει ο καιρος και να αρχισει σιγα σιγα!!συμβουλέψου κανενα φιλο σου αν ξερει!!αν ΟΧΙ ΑΣΤΟ οπως ειναι διοτι θα εχεις μπλεξιματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Εγω οταν δεν ηξερα απο Oveclock {διοτι δεν ειναι κατι ευκολο φυσηκα} δεν ξερει το τροφοδοτικο ειναι νεος σε αυτα,εγω το συστημα δεν θα το πειραζα,αν τωρα εχει φιλο που ξερει εννοιτε ας κανει αλλα παιζει πολυ ρολο το PSU-MOBO και φυσηκα ψυκτρα! με τον 7700Κ θα ανεβασει αρκετες στροφες περνει καλο O,C αλλα σε ατομα που δεν ξερουν καλο ειναι να μαθουν να περασει ο καιρος και να αρχισει σιγα σιγα!!συμβουλέψου κανενα φιλο σου αν ξερει!!αν ΟΧΙ ΑΣΤΟ οπως ειναι διοτι θα εχεις μπλεξιματα Ελαααα μη το χαλάς τώραααα. Ψοφάω να δω λινκ από prebuild σύστημα τύπου eshop, plasio από άτομο που με λέει ξερολα😏😏😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα