gourob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.. Θα ήθελα τις γνώσεις σας. Τοποθετήθηκε καινούργια μπαταρία στο αυτοκίνητο τον Ιούλιο. Μέχρι τον Νοέμβρη όλα καλά.. Τον Νοέμβρη που έμεινε ακίνητο το αυτοκίνητο για 15 ημέρες όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω ξανά μιζαρε αλλά δεν έπαιρνε μπρος.. Με την βοήθεια μπουστερ πήρε κανονικά και όλα κομπλέ για τον υπόλοιπο καιρό. Τον Ιανουάριο που έφυγα εκτός νησιού πάλι και έμεινε 25 ημέρες ακίνητο πάλι όταν πήγα να το βάλω μπρος ήταν νεκρό τελείως. Έβγαλα την μπαταρία την φορτισα αλλά πάλι μόνο μιζαρε.. Με καινούρια μπαταρία που μου έδωσε ο μάστορας χθες για να μπορέσω να το πάω μέχρι το συνεργείο πάλι μόνο μιζαρε και έπαιρνε μονο με μπουστερ.. Θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί ως λίγο άσχετος με αυτά και ζωντασ λόγο δουλειάς σε μικρό νησί καταλαβαινετε ότι αν πάω στον μοναδικό μάστορα του νησιου και μου πει ότι το πρόβλημα είναι στον ελικα δεν θα μπορώ ούτε να εκφερω άποψη.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης.
nottheone1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Η ερώτηση ποια είναι? Η μπαταρία σου τα έφτισε γιατί δεν τη χρησιμοποιούσες. Χρειάζεσαι κανούρια
thunderstorm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Με 15 μέρες ακινησία, η μπαταρία δεν θα έπρεπε να έχει πέσει οπότε ψάξε να δεις αν φορτίζει σωστά η μπαταρία στο αυτοκίνητο και τυχόν διαρροές. Αφού το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από ακινησία, μάλλον κάποια διαρροή είναι ο λόγος. Αν έχεις συναγερμό είναι ο πρώτος ύποπτος. Τώρα, γιατί μιζαρε κ δεν έπαιρνε μπροστά, μάλλον για τον ίδιο λόγο. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, nottheone1 είπε Η ερώτηση ποια είναι? Η μπαταρία σου τα έφτισε γιατί δεν τη χρησιμοποιούσες. Χρειάζεσαι κανούρια Εγραψε ομως οτι δεν ξεκιναγε και με την καινουργια αλλα μονο με μπουστερ.
tsipakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gourob είπε Καλησπέρα σε όλους.. Θα ήθελα τις γνώσεις σας. Τοποθετήθηκε καινούργια μπαταρία στο αυτοκίνητο τον Ιούλιο. Μέχρι τον Νοέμβρη όλα καλά.. Τον Νοέμβρη που έμεινε ακίνητο το αυτοκίνητο για 15 ημέρες όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω ξανά μιζαρε αλλά δεν έπαιρνε μπρος.. Με την βοήθεια μπουστερ πήρε κανονικά και όλα κομπλέ για τον υπόλοιπο καιρό. Τον Ιανουάριο που έφυγα εκτός νησιού πάλι και έμεινε 25 ημέρες ακίνητο πάλι όταν πήγα να το βάλω μπρος ήταν νεκρό τελείως. Έβγαλα την μπαταρία την φορτισα αλλά πάλι μόνο μιζαρε.. Με καινούρια μπαταρία που μου έδωσε ο μάστορας χθες για να μπορέσω να το πάω μέχρι το συνεργείο πάλι μόνο μιζαρε και έπαιρνε μονο με μπουστερ.. Θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί ως λίγο άσχετος με αυτά και ζωντασ λόγο δουλειάς σε μικρό νησί καταλαβαινετε ότι αν πάω στον μοναδικό μάστορα του νησιου και μου πει ότι το πρόβλημα είναι στον ελικα δεν θα μπορώ ούτε να εκφερω άποψη.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης. τι ειναι ο ελικας ; για αμαξι μιλαμε η ελικοπτερο ;
Joshua21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gourob είπε Καλησπέρα σε όλους.. Θα ήθελα τις γνώσεις σας. Τοποθετήθηκε καινούργια μπαταρία στο αυτοκίνητο τον Ιούλιο. Μέχρι τον Νοέμβρη όλα καλά.. Τον Νοέμβρη που έμεινε ακίνητο το αυτοκίνητο για 15 ημέρες όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω ξανά μιζαρε αλλά δεν έπαιρνε μπρος.. Με την βοήθεια μπουστερ πήρε κανονικά και όλα κομπλέ για τον υπόλοιπο καιρό. Τον Ιανουάριο που έφυγα εκτός νησιού πάλι και έμεινε 25 ημέρες ακίνητο πάλι όταν πήγα να το βάλω μπρος ήταν νεκρό τελείως. Έβγαλα την μπαταρία την φορτισα αλλά πάλι μόνο μιζαρε.. Με καινούρια μπαταρία που μου έδωσε ο μάστορας χθες για να μπορέσω να το πάω μέχρι το συνεργείο πάλι μόνο μιζαρε και έπαιρνε μονο με μπουστερ.. Θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί ως λίγο άσχετος με αυτά και ζωντασ λόγο δουλειάς σε μικρό νησί καταλαβαινετε ότι αν πάω στον μοναδικό μάστορα του νησιου και μου πει ότι το πρόβλημα είναι στον ελικα δεν θα μπορώ ούτε να εκφερω άποψη.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης. Είσαι σίγουρος πως η μπαταρία που σου έδωσε ο μάστορας ήταν όντως καινούργια και φορτισμένη? Ο "έλικας" αλήθεια τι είναι?
gia_nnis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gourob είπε Καλησπέρα σε όλους.. Θα ήθελα τις γνώσεις σας. Τοποθετήθηκε καινούργια μπαταρία στο αυτοκίνητο τον Ιούλιο. Μέχρι τον Νοέμβρη όλα καλά.. Τον Νοέμβρη που έμεινε ακίνητο το αυτοκίνητο για 15 ημέρες όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω ξανά μιζαρε αλλά δεν έπαιρνε μπρος.. Με την βοήθεια μπουστερ πήρε κανονικά και όλα κομπλέ για τον υπόλοιπο καιρό. Τον Ιανουάριο που έφυγα εκτός νησιού πάλι και έμεινε 25 ημέρες ακίνητο πάλι όταν πήγα να το βάλω μπρος ήταν νεκρό τελείως. Έβγαλα την μπαταρία την φορτισα αλλά πάλι μόνο μιζαρε.. Με καινούρια μπαταρία που μου έδωσε ο μάστορας χθες για να μπορέσω να το πάω μέχρι το συνεργείο πάλι μόνο μιζαρε και έπαιρνε μονο με μπουστερ.. Θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί ως λίγο άσχετος με αυτά και ζωντασ λόγο δουλειάς σε μικρό νησί καταλαβαινετε ότι αν πάω στον μοναδικό μάστορα του νησιου και μου πει ότι το πρόβλημα είναι στον ελικα δεν θα μπορώ ούτε να εκφερω άποψη.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης. Δεν μπορουμε να κανουμε εικασιες γιατι τα σεναρια ειναι πολλα.. Να πας σ εναν ηλεκτρολογο να σου μετρησει την μπαταρια.. και να δει αν εχεις διαρροες.. Εμενα μου κανει διαρροες.. απο την στιγμη που για καποιους μηνες δεν ειχες κανενα παραπονο.. Κανε το εξης.. Οταν παιρνει κανονικα μπροστα.. βγαλε τον αρνητικο πολο και βαλτο μπροστα σε χρονικο διαστημα που πιστευεις οτι δεν θα παρει.. Αν παρει κανονικα τοτε εχεις διαρροες...!!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από gia_nnis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα