DsLmAnIaC Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λίγο παλιό, χαμηλή διαθεσιμότητα στο site, ίσως να χρειάζεται να το βρείτε και στα καταστήματα. Gaming Ποντίκι RAZER Imperator Laser Ενσύρματο Skroutz από 66.50 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από DsLmAnIaC
7nisiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Πανάρχαιο. Μοντέλο του 12 νομίζω. Στα χρήματα αυτά παίζουν πολύ καλύτερα με ακόμη καλύτερους sensors 3
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δεν αξίζει παίρνεις καλύτερα ποντίκια από αυτό.... Σε καμιά αποθήκη θα τα είχαν ξεχασμένα και είπαν να τα βάλουν σε "προσφορά"
mcret Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πανάρχαιο. Μοντέλο του 12 νομίζω. Στα χρήματα αυτά παίζουν πολύ καλύτερα με ακόμη καλύτερους sensors Για δώσε κανένα παράδειγμα
7nisiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mcret είπε Για δώσε κανένα παράδειγμα Δε μπορώ έτσι αόριστα αν δεν μου πεις διαστάσεις παλάμης και grip style.
gaius germanicus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 για μεγαλες παλαμες με γυρω στα 20 ευρω τι παιζει?
UNPAIKTABLE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δε μπορώ έτσι αόριστα αν δεν μου πεις διαστάσεις παλάμης και grip style. Ποιά είναι τα διαφοτερικά grip styles; Διαφώτισέ μας
DownUNDERground Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, UNPAIKTABLE είπε Ποιά είναι τα διαφοτερικά grip styles; Διαφώτισέ μας http://lmgtfy.com/?q=mouse+grip+styles 3
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Η razer ειναι αρκετα υπερτιμημενη και σιγουρα το συγκεκριμενο μοντελο δεν αξιζει τα χρηματα που ζηταει. Ειναι και αρκετα παλιο.
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Η Razer έχει λίγα καλοφτιαγμένα προϊόντα. Ενα Razer Deathadder 2013 ήταν τίμιο για την εποχή του.
Despotas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλό για την εποχή του το Imperator και το Deathadder 2013 αλλά πλέον υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Μερικές προτάσεις εδώ: https://www.rockpapershotgun.com/2019/02/01/best-gaming-mouse-2019/ Έχω το Rival 310 (το είχα πάρει 40€ σε προσφορά πριν 2 μήνες) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω δουλέψει επίσης το Rival 110 το οποίο είναι μικρότερο σε μέγεθος αλλά επίσης καλό. Specs εδώ: https://steelseries.com/gaming-mice Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Despotas
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωρινά μη διαθέσιμο από το site, διαθεσιμότητα μόνο σε όποια καταστήματα το έχουν ακόμη σε στοκ. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από DsLmAnIaC
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Προσωρινά μη διαθέσιμο από το site, διαθεσιμότητα μόνο σε όποια καταστήματα το έχουν ακόμη σε στοκ. Σε παρακαλω μην αλλαζεις τιτλο, ουτε με αλλαγη νεοτερης τιμης οπως εκανες προχθες στο αλλο θεμα, ουτε βαζοντας νεα πληροφορια. Οποιες αλλαγες, μονο με σχολιο οπως το ακριβως πανω. Ο τιτλος ο αρχικος μενει.
DsLmAnIaC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, matrixxx είπε Σε παρακαλω μην αλλαζεις τιτλο, ουτε με αλλαγη νεοτερης τιμης οπως εκανες προχθες στο αλλο θεμα, ουτε βαζοντας νεα πληροφορια. Οποιες αλλαγες, μονο με σχολιο οπως το ακριβως πανω. Ο τιτλος ο αρχικος μενει. Έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα