Προς το περιεχόμενο

Avast free antivirus 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.εχω μια ερωτηση για το avast και το windows defender.πως γινεται να τρέχει το ενα απο τα δυο μόνο στο λαπτοπ μου;τρεχουν και τα δυο ταυτοχρονα.ειναι φυσιολογικο αυτο;

Εγω θελω ας πουμε μόνο  το avast.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα free είναι μόνο antivirus, αν δεν έχεις όλη την  σουίτα (επί πληρωμή) να προστατεύεσαι από το ίντερνετ, την υπόλοιπη δουλειά την κάνει ο defender, αλλά ας απαντήσει αν είμαι λάθος και κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το προστατευτικό defender, πάνω από το δωρεάν antivirus. Για πρόσθετη προστασία, χρησιμοποιήστε adblockers όπως adblock or adblock plus καθώς οι περισσότεροι ιοί εισέρχονται μέσω διαφημίσεων.

Δημοσ.

Μόλις βάλεις άλλο antivirus, θα κλείσει αυτό του defender αλλά θα συνεχίσουν οι υπόλοιπες λειτουργίες του.

Επίσης εγώ θα πρότεινα το uBlock Origin αντί των adblock/adblock plus.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/2/2019 στις 11:39 ΠΜ, jimmy213 είπε

Μόλις βάλεις άλλο antivirus, θα κλείσει αυτό του defender αλλά θα συνεχίσουν οι υπόλοιπες λειτουργίες του.

Επίσης εγώ θα πρότεινα το uBlock Origin αντί των adblock/adblock plus.

Ublock και από μένα.. Δαγκωτό... Πολύ ελαφρύτερο.. Είδα μεγάλη διαφορά στην λειτουργία του broswer.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσον αφορά την ασφάλεια μας στο ιντερνετ το windows defender γενικα ειναι καλο;γτ εχω μια αδεια χρησης απο φίλο για το αvast.να μην την χρησιμοποιησω αν ειναι.

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Οσον αφορά την ασφάλεια μας στο ιντερνετ το windows defender γενικα ειναι καλο;γτ εχω μια αδεια χρησης απο φίλο για το αvast.να μην την χρησιμοποιησω αν ειναι.

να βάλεις το avast καλύτερα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...