noobogadgetakias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα σε ολους.εχω μια ερωτηση για το avast και το windows defender.πως γινεται να τρέχει το ενα απο τα δυο μόνο στο λαπτοπ μου;τρεχουν και τα δυο ταυτοχρονα.ειναι φυσιολογικο αυτο; Εγω θελω ας πουμε μόνο το avast.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 όταν μπει αντιβιωτικό στα 10αρια το defender απενεργοποιείται. διαφορετικά δες εδω https://www.windowscentral.com/how-permanently-disable-windows-defender-windows-10#disable_defender_securitycenter
D___G Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω ότι τα free είναι μόνο antivirus, αν δεν έχεις όλη την σουίτα (επί πληρωμή) να προστατεύεσαι από το ίντερνετ, την υπόλοιπη δουλειά την κάνει ο defender, αλλά ας απαντήσει αν είμαι λάθος και κάποιος άλλος.
raunko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το προστατευτικό defender, πάνω από το δωρεάν antivirus. Για πρόσθετη προστασία, χρησιμοποιήστε adblockers όπως adblock or adblock plus καθώς οι περισσότεροι ιοί εισέρχονται μέσω διαφημίσεων.
noobogadgetakias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δηλαδη να τρεχουν και τα δυο αντιβιοτικα;και της microsoft και το free συν το adblocker.
jimmy213 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις βάλεις άλλο antivirus, θα κλείσει αυτό του defender αλλά θα συνεχίσουν οι υπόλοιπες λειτουργίες του. Επίσης εγώ θα πρότεινα το uBlock Origin αντί των adblock/adblock plus. 1
arxyat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 11:39 ΠΜ, jimmy213 είπε Μόλις βάλεις άλλο antivirus, θα κλείσει αυτό του defender αλλά θα συνεχίσουν οι υπόλοιπες λειτουργίες του. Επίσης εγώ θα πρότεινα το uBlock Origin αντί των adblock/adblock plus. Ublock και από μένα.. Δαγκωτό... Πολύ ελαφρύτερο.. Είδα μεγάλη διαφορά στην λειτουργία του broswer..
noobogadgetakias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οσον αφορά την ασφάλεια μας στο ιντερνετ το windows defender γενικα ειναι καλο;γτ εχω μια αδεια χρησης απο φίλο για το αvast.να μην την χρησιμοποιησω αν ειναι. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από noobogadgetakias
Xristaras12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Οσον αφορά την ασφάλεια μας στο ιντερνετ το windows defender γενικα ειναι καλο;γτ εχω μια αδεια χρησης απο φίλο για το αvast.να μην την χρησιμοποιησω αν ειναι. να βάλεις το avast καλύτερα 2
M@dB0x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ουτε το avast να βαλει...........avira free, kaspersky free με προτιμηση στο ρωσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα