Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας εχω ενα προβληματακι με την τηλεοραση μου για περιπου 2 μηνεσ ηταν κλειστη και δεν ειχε χρησιμοποιηθει μολις την ανοιξα επαιζε κανονικα αλλα μετα μου εβγαζε παντου κοκκινο. Οποτε την ανοιγω παιζει κανονικα αλλα μετα απο κανα μισαωρο αρχιζει τα ιδια παλι! Εχετε να μου προτεινετε κατι ? 

1549179452826683725411.jpg

Επεξ/σία από Akhs1998
Δημοσ.

Ξεσύνδεσε τα παντα απο την τηλεωραση ......εαν σου κανει παλι τα ιδια βρες ενα μαστορα να στην φτιαξει ....οι συγκεκριμενες τηλεωρασεις εχουν ελατοματα στο τροφοδοτικο

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Akhs1998 είπε

Καλημερα σας εχω ενα προβληματακι με την τηλεοραση μου για περιπου 2 μηνεσ ηταν κλειστη και δεν ειχε χρησιμοποιηθει μολις την ανοιξα επαιζε κανονικα αλλα μετα μου εβγαζε παντου κοκκινο. Οποτε την ανοιγω παιζει κανονικα αλλα μετα απο κανα μισαωρο αρχιζει τα ιδια παλι! Εχετε να μου προτεινετε κατι ? 

1549179452826683725411.jpg

12 λεπτά πριν, papars είπε

Μήπως είναι πρόβλημα του αποκωδικοποιητή; Γιατί βλέπω τα μενού στα δείχνει σωστά. 

Ακομα και στο hdmi pou to bazw pali to kokkino mou deixnei kai eite balw paixnidi na paizei mou ta deixnei me kokkines grammes

Δημοσ.

Οσα μυνηματα και να σου στειλουν δεν θα φτιάξει βαλε αγγελια να βρεις ενα μαστορακι στην περιοχη σου να στην φτιαξει .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε

Οσα μυνηματα και να σου στειλουν δεν θα φτιάξει βαλε αγγελια να βρεις ενα μαστορακι στην περιοχη σου να στην φτιαξει .

Μαλλον εχεις δίκιο ευχαριστω παντως !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...