Eλληνας Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, kostasbm είπε 7,5 ευρω πακετο δεν υπαρχει νομιζω το 400 και 200 και 500μβ ειναι 8,50 οποτε δεν εχεις υπολοιπο ....αν δε κανω λαθος Ευχαριστώ για την βοήθεια!!
MrPanozzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Eλληνας είπε Αύριο το πρωί αν προλάβω θα πάω από το γερμανό Χρειάζεται αρκετό χρόνο ωστε να μου βγάλουν κάποιο χαρτί με τις χρεώσεις του λογαριασμού? Δεν γνώριζα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο Δυστυχώς ναι παίρνει κανα 15ημερο αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω απλά ταυτότητα ότι είσαι ο κάτοχος του αριθμού και συμπληρώνεις εκεί μια αίτηση. 1
Eλληνας Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε Δυστυχώς ναι παίρνει κανα 15ημερο αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω απλά ταυτότητα ότι είσαι ο κάτοχος του αριθμού και συμπληρώνεις εκεί μια αίτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ελπίζω να προλάβω αύριο και να πάω
kostasbm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 αυτο ειναι το πακετο αυτοματης ενεργοποιησης.....κατι μπορει να παιζει εκει...
Eλληνας Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, kostasbm είπε αυτο ειναι το πακετο αυτοματης ενεργοποιησης.....κατι μπορει να παιζει εκει... "Μονο" αν θες γντ πακέτο αυτόματης ενεργοποίησης 28 λεπτά πριν, kostasbm είπε αυτο ειναι το πακετο αυτοματης ενεργοποιησης.....κατι μπορει να παιζει εκει... Ανοίξτε ένα δικό σας θέμα και ρωτήστε ότι θέλετε για να ενημερωθείτε για να μην βγούμε εκτός θέματος.. 10 ώρες πριν, MrPanozzz είπε Δυστυχώς ναι παίρνει κανα 15ημερο αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω απλά ταυτότητα ότι είσαι ο κάτοχος του αριθμού και συμπληρώνεις εκεί μια αίτηση. Πήγα απο το γερμανό Μου είπε ο υπάλληλος πως 99% ειναι απο 5ψηφια και πήρε από το σταθερό τους εναν αριθμό όπου εκει έδωσα αριθμό ταυτότητας, ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου μου για να μπλοκάρει τα εξερχομενα, εισερχόμενα 5ψηφια γιατί ακόμα και αν έχω εισερχόμενα από 5ψηφια η χρέωση γινόταν σε μένα Του είπα και για το χαρτί με τις τελευταίες χρεώσεις και θα μου βγάλουν του τελευταίου 3μηνου αλλά θα είναι έτοιμο σε κανα μηνα 1
kostasbm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 οταν παρεις το χαρτι μας λες να δουμε και ποιος τα πηρε γιατι και γω το ιδιο πακετο εχω σε 4 τηλεφωνα και ποτε δεν μας εχουν παρει χρηματα
Eλληνας Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kostasbm είπε οταν παρεις το χαρτι μας λες να δουμε και ποιος τα πηρε γιατι και γω το ιδιο πακετο εχω σε 4 τηλεφωνα και ποτε δεν μας εχουν παρει χρηματα Το πακέτο δεν έχει κάποια σχέση.. Είχα υπόλοιπο για παράδειγμα 50λεπτα / 1 ευρώ και μετά απο λίγες μερες που το τσέκαρα παρατηρούσα πως κάθε μήνα πήγαινε το υπόλοιπο μου μείον όπως και τωρα οπου εχει παει -0.60 λεπτα
vagsta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Με ειχαν πρηξει λιγο με αυτο το θεμα οι γονεις μου. Τελικα η μητερα μου ειχε βαλει να ανανεωνεται ενα πακετο καθε μηνα και δεν το ηξερε και ο πατερας μου ειχε κανει καταλαθος συνδρομη σε ενα νουμερο που και καλα εμπαινες σε διαγωνισμους και κερδιζες δωρα. Οι εταιριες δεν μπορουν να αφαιρουν ετσι λεφτα απο τον λογαριασμο (αν και το κανουν σε περιπτωση μη ανανεωσης μετα απο καιρο), οι χρηστες συνηθως κανουν χαζομαρες και προκαλουν τις χρεωσεις.
MrPanozzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, vagsta είπε Με ειχαν πρηξει λιγο με αυτο το θεμα οι γονεις μου. Τελικα η μητερα μου ειχε βαλει να ανανεωνεται ενα πακετο καθε μηνα και δεν το ηξερε και ο πατερας μου ειχε κανει καταλαθος συνδρομη σε ενα νουμερο που και καλα εμπαινες σε διαγωνισμους και κερδιζες δωρα. Οι εταιριες δεν μπορουν να αφαιρουν ετσι λεφτα απο τον λογαριασμο (αν και το κανουν σε περιπτωση μη ανανεωσης μετα απο καιρο), οι χρηστες συνηθως κανουν χαζομαρες και προκαλουν τις χρεωσεις. Κι όμως γίνεται χωρίς να βάλεις πουθενά τον αριθμό σου. Το είχα πάθει πριν κάτι μήνες που εκεί που καθόμουν άρχισαν και έρχονταν μηνύματα με χρέωση για συνδρομητικές υπηρεσίες που ΠΟΤΕ δεν είχα ενεργοποιήσει ούτε είχα δηλώσει τον αριθμό μου. Και επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι δεν είχα κάνει κάτι εγώ (και αυτό το ξέρουν και Cosmote και συνδρομητικές υπηρεσίες) όταν μετά από κλήση (και λίγο τσακωμό) η Cosmote μου πιστωσε τα χρήματα μου πίσω στον λογαριασμό και αυτή η συνδρομητική υπηρεσία (ανάθεμα και αν προσφέρει όντως κάποια υπηρεσία), αφού κάλεσα στο σταθερό που αναφερόταν στα μηνύματα για εξυπηρέτηση για να ζητήσω το λόγο για το που και πότε δηλώθηκε το νούμερο μου, μετά από λίγο με πήραν πίσω τηλέφωνο να μου δώσουν τον αριθμό μιας 10αρας κάρτας να βάλω για να με αποζημιώσουν. Κι εγώ μέχρι τότε δεν το πίστευα, κι έλεγα το ίδιο ότι "Καλά εντάξει τώρα πάνε και βάζουν τον αριθμό τους σε κάθε βλακεία που τους πετάει στο ίντερνετ και μετά λένε μου τα έφαγε η Cosmote", αλλά τελικά πράγματι γίνεται και το ξέρουν και οι ίδιοι ότι το κάνουν όντως με αυτόν τον χυδαίο τρόπο αλλιώς δεν θα ήταν και τόσο εύκολο να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω (εγώ συγκεκριμένα τα πήρα διπλά, γιατί μου έκανε πίστωση η cosmote και πήρα και την 10αρα από τους άλλους). Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι νομική κάλυψη έχουν οι εν λόγω "εταιρείες" και κάνουν τόσο χυδαία αυτά που κάνουν. 1
vagsta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, MrPanozzz είπε Κι όμως γίνεται χωρίς να βάλεις πουθενά τον αριθμό σου. Το είχα πάθει πριν κάτι μήνες που εκεί που καθόμουν άρχισαν και έρχονταν μηνύματα με χρέωση για συνδρομητικές υπηρεσίες που ΠΟΤΕ δεν είχα ενεργοποιήσει ούτε είχα δηλώσει τον αριθμό μου. Και επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι δεν είχα κάνει κάτι εγώ (και αυτό το ξέρουν και Cosmote και συνδρομητικές υπηρεσίες) όταν μετά από κλήση (και λίγο τσακωμό) η Cosmote μου πιστωσε τα χρήματα μου πίσω στον λογαριασμό και αυτή η συνδρομητική υπηρεσία (ανάθεμα και αν προσφέρει όντως κάποια υπηρεσία), αφού κάλεσα στο σταθερό που αναφερόταν στα μηνύματα για εξυπηρέτηση για να ζητήσω το λόγο για το που και πότε δηλώθηκε το νούμερο μου, μετά από λίγο με πήραν πίσω τηλέφωνο να μου δώσουν τον αριθμό μιας 10αρας κάρτας να βάλω για να με αποζημιώσουν. Κι εγώ μέχρι τότε δεν το πίστευα, κι έλεγα το ίδιο ότι "Καλά εντάξει τώρα πάνε και βάζουν τον αριθμό τους σε κάθε βλακεία που τους πετάει στο ίντερνετ και μετά λένε μου τα έφαγε η Cosmote", αλλά τελικά πράγματι γίνεται και το ξέρουν και οι ίδιοι ότι το κάνουν όντως με αυτόν τον χυδαίο τρόπο αλλιώς δεν θα ήταν και τόσο εύκολο να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω (εγώ συγκεκριμένα τα πήρα διπλά, γιατί μου έκανε πίστωση η cosmote και πήρα και την 10αρα από τους άλλους). Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι νομική κάλυψη έχουν οι εν λόγω "εταιρείες" και κάνουν τόσο χυδαία αυτά που κάνουν. Οκ, παιρνω πισω την τελευταια μου προταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα