Eλληνας Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα!! Έχω what's up και κάθε μήνα βάζω 10 ευρώ οπότε μου μένουν περίπου 8.50 ευρω κ με αυτα βαζω πακέτο όπου κοστίζει 7.50 ευρω για ενα μήνα.. Συνήθως καθε μήνα μου περισσεύει περίπου ένα ευρώ αλλά μετα απο λιγες μερες μου πηγαίνει πάντα μείον Μήπως γνωρίζει καποιος απο αυτα? 1
Symbad Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Θα σου έλεγα μήπως έχεις ενεργοποιημενα τα δεδομένα και σου "τρώει" τα €, αλλά βλέπω ότι έχεις ΜΒ στο λογαριασμό σου...
Eλληνας Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Symbad είπε Θα σου έλεγα μήπως έχεις ενεργοποιημενα τα δεδομένα και σου "τρώει" τα €, αλλά βλέπω ότι έχεις ΜΒ στο λογαριασμό σου... Ναι έχω MB πάντα και ΑΝ(που δεν) τελειώσουν το έχω βάλει να μην μου τραβάει 1 ευρώ αυτόματα για ίντερνετ
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Χρόνο ομιλίας και ΜΒ σου περισσεύουν για τον επόμενο μήνα;
Eλληνας Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chios είπε Χρόνο ομιλίας και ΜΒ σου περισσεύουν για τον επόμενο μήνα; Ναι
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Περίεργο μου φαίνεται, οπότε ο χρόνος ομιλίας και τα mb δεν χάνονται αλλά μεταφέρονται στον επόμενο μήνα, έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ στο CU. Στο λέω γιατί αν λήξη το πακέτο και χαθούν όλα μπορεί κάτι να σου τραβάει από το υπόλοιπο. 1
Symbad Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να τραβάει δεδομένα κάποια εφαρμογή ή ενεργοποιημενη λειτουργία, που να μην καλύπτονται από το πακέτο καρτοκινητής;
Eλληνας Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, Symbad είπε Ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να τραβάει δεδομένα κάποια εφαρμογή ή ενεργοποιημενη λειτουργία, που να μην καλύπτονται από το πακέτο καρτοκινητής; Δεν γνωρίζω..
vali Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μήπως κάνεις κάποια κλίση σε πενταψήφιο ή στέλνεις εσύ ή και κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει τίποτε sms και χρεώνεσαι;
Eλληνας Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, vali είπε Μήπως κάνεις κάποια κλίση σε πενταψήφιο ή στέλνεις εσύ ή και κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει τίποτε sms και χρεώνεσαι; Νομίζω πως δεν εχω κάνει ποτέ κλήση σε πενταψηφιο Έχω απλές βασικές εφαρμογές
manoskost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Eλληνας είπε Νομίζω πως δεν εχω κάνει ποτέ κλήση σε πενταψηφιο Έχω απλές βασικές εφαρμογές παρε τηλεφωνο την cosmote να σου κανει φραγη σε ολα τα περιεργα νουμερα, κατι στα τρωει. ( εσυ μπορει να μην εχεις κανει κληση σε πενταψηφιο νουμερο, μπορει ομως να σου εχουν κανει εκεινοι ή να σου εχουν στειλει κατι και δεν το προσεξες ) 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 10 ευρώ ρε παιδιά "καθαρά" είναι ; δεν έχει φόρους για αυτά ;
MrPanozzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κάνε ένα αίτημα να σου στείλουν αναλυτικές χρεώσεις λογαριασμού, εκεί θα δεις ακριβώς κάθε κίνηση που γίνεται.
Eλληνας Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε 10 ευρώ ρε παιδιά "καθαρά" είναι ; δεν έχει φόρους για αυτά ; Στις 3/2/2019 στις 8:32 ΠΜ, Eλληνας είπε κάθε μήνα βάζω 10 ευρώ οπότε μου μένουν περίπου 8.50 ευρω 17 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε Κάνε ένα αίτημα να σου στείλουν αναλυτικές χρεώσεις λογαριασμού, εκεί θα δεις ακριβώς κάθε κίνηση που γίνεται. Αύριο το πρωί αν προλάβω θα πάω από το γερμανό Χρειάζεται αρκετό χρόνο ωστε να μου βγάλουν κάποιο χαρτί με τις χρεώσεις του λογαριασμού? Δεν γνώριζα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο
kostasbm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 7,5 ευρω πακετο δεν υπαρχει νομιζω το 400 και 200 και 500μβ ειναι 8,50 οποτε δεν εχεις υπολοιπο ....αν δε κανω λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα