elenelenalorna Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα Επειδή είμαι πολύ άσχετη και ημουν έτοιμη να παραγγείλω από το clevermarket το Smart android tv BOX στα 89 ... Και διάβασα εδώ τα σχόλια και ευτυχώς δεν το εκανα γιατί θα έδινα τσάμπα λεφτά . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Μπορείτε να με προτείνετε κάποιο καλό tv BOX κάπου στα 100 €? Με ενδιαφέρει για ταινίες, σειρες , you tube , παιδικά έργα μεταγλωτισμένα , netflix ,κινούμενα σχέδια , ντοκιμαντέρ μεταγλωτισμένα , κανάλια διάφορα. (Αν βγαίνουν και σε ελληνικό μενού) και αν υπάρχει σε κατάστημά στην Θεσσαλονίκη . Ευχαριστώ πολύ & sorry αν αυτά που ζητάω είναι πολλά..ειμαι εντελώς άσχετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTOU Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, elenelenalorna είπε Καλημέρα Επειδή είμαι πολύ άσχετη και ημουν έτοιμη να παραγγείλω από το clevermarket το Smart android tv BOX στα 89 ... Και διάβασα εδώ τα σχόλια και ευτυχώς δεν το εκανα γιατί θα έδινα τσάμπα λεφτά . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Μπορείτε να με προτείνετε κάποιο καλό tv BOX κάπου στα 100 €? Με ενδιαφέρει για ταινίες, σειρες , you tube , παιδικά έργα μεταγλωτισμένα , netflix ,κινούμενα σχέδια , ντοκιμαντέρ μεταγλωτισμένα , κανάλια διάφορα. (Αν βγαίνουν και σε ελληνικό μενού) και αν υπάρχει σε κατάστημά στην Θεσσαλονίκη . Ευχαριστώ πολύ & sorry αν αυτά που ζητάω είναι πολλά..ειμαι εντελώς άσχετη. Καλημέρα, όλες αυτές οι παροχές εξαρτόνται από τις εφρμογές που θα βάλεις, δεν έρχονται από κανονικά καταστήματα έτοιμα σεταρισμένα τα tv box. https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388116.html Αυτή θεωρείται μια αξιοπρεπής πρόταση με αγορά από την αποθήκη στην Ιταλία χωρίς τελωνείο. Από εκεί και μετά το netflix όπως γνωρίζεται είναι επί πληρωμή, και αν έχετε ήδη συνδρομή θα παίξει κανονικά. Για λοιπό περιεχόμενο θα συνιστούσα το kodi με κάποιο ελληνικό build μιας και από ότι βλέπω δεν έχετε την εμπειρία να περάσετε απλά 2-3 πρόσθετα. P.S. https://www.skroutz.gr/s/13878072/OEM-Mecool-M8S-Pro-L-32GB.html από σκρουτζ με λίγα περισσότερα χρήματα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από ASTOU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenelenalorna Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα δηλ δεν ισχύει τίποτα από το clevermArket σεταρισμενα όλα που λέει όλα πρέπει να τα περάσω εγώ; σε όποιο αγοράσω; ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elenelenalorna είπε Καλημέρα δηλ δεν ισχύει τίποτα από το clevermArket σεταρισμενα όλα που λέει όλα πρέπει να τα περάσω εγώ; σε όποιο αγοράσω; ευχαριστώ πολύ εσυ τα περνας, εκει τα πληρωνεις, αλλα το θεμα ειναι οτι αφενος παιρνεις σαβουρα μηχανημα, αφετερου αν σου συμβει κατι κανεις δεν θα σε βοηθησει απο εκει. επισης αγοραζοντας απο εκει αβανταρεις το μαγαζι που αυτα που βαζει μεσα ειναι κλεμμενα απο ανθρωπους που τα δινουν δωρεαν κανοντας το χομπυ τους. μακρυα απο τετοιους κλεφτες. αγορασε καποιο tvbox που θελεις με το λιγοτερο 2gb μνημη και θα σου στειλω εγω οδηγο να περασεις οποιο ελληνικο build θελεις. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTOU Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, elenelenalorna είπε Καλημέρα δηλ δεν ισχύει τίποτα από το clevermArket σεταρισμενα όλα που λέει όλα πρέπει να τα περάσω εγώ; σε όποιο αγοράσω; ευχαριστώ πολύ Ακριβώς όπως έγραψε ο από κάτω, τα πάντα στο kodi είναι δωρεάν και αυτοί απλά βγάζουν κέρδος από την δουλειά των άλλων. Υπάρχουν υπεραναλυτικοί οδηγοί βήμα βήμα ώστε να περάσετε ότι ακριβώς χρειάζεστε. Μπορώ να σας παραθέσω αν χρειαστείτε οτιδήποτε αλλά υπάρχουν και με μια απλή αναζήτηση στο google. ΥΓ. Τώρα είδα τι υποτίθετε ότι προσφέρει το clever market και απλά γέλασα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από ASTOU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenelenalorna Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, manoskost είπε εσυ τα περνας, εκει τα πληρωνεις, αλλα το θεμα ειναι οτι αφενος παιρνεις σαβουρα μηχανημα, αφετερου αν σου συμβει κατι κανεις δεν θα σε βοηθησει απο εκει. επισης αγοραζοντας απο εκει αβανταρεις το μαγαζι που αυτα που βαζει μεσα ειναι κλεμμενα απο ανθρωπους που τα δινουν δωρεαν κανοντας το χομπυ τους. μακρυα απο τετοιους κλεφτες. αγορασε καποιο tvbox που θελεις με το λιγοτερο 2gb μνημη και θα σου στειλω εγω οδηγο να περασεις οποιο ελληνικο build θελεις. Οκ θα το ψάξω λίγο και αν είναι όταν πάρω θα σε στείλω για να μου.πεις ευχαριστώ πάρα πολύ 17 ώρες πριν, ASTOU είπε Ακριβώς όπως έγραψε ο από κάτω, τα πάντα στο kodi είναι δωρεάν και αυτοί απλά βγάζουν κέρδος από την δουλειά των άλλων. Υπάρχουν υπεραναλυτικοί οδηγοί βήμα βήμα ώστε να περάσετε ότι ακριβώς χρειάζεστε. Μπορώ να σας παραθέσω αν χρειαστείτε οτιδήποτε αλλά υπάρχουν και με μια απλή αναζήτηση στο google. ΥΓ. Τώρα είδα τι υποτίθετε ότι προσφέρει το clever market και απλά γέλασα. Ευχαριστώ πολύ ολους για την βοήθεια και την ενημέρωση Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από elenelenalorna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikarag Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/2/2019 στις 1:38 ΜΜ, manoskost είπε εσυ τα περνας, εκει τα πληρωνεις, αλλα το θεμα ειναι οτι αφενος παιρνεις σαβουρα μηχανημα, αφετερου αν σου συμβει κατι κανεις δεν θα σε βοηθησει απο εκει. επισης αγοραζοντας απο εκει αβανταρεις το μαγαζι που αυτα που βαζει μεσα ειναι κλεμμενα απο ανθρωπους που τα δινουν δωρεαν κανοντας το χομπυ τους. μακρυα απο τετοιους κλεφτες. αγορασε καποιο tvbox που θελεις με το λιγοτερο 2gb μνημη και θα σου στειλω εγω οδηγο να περασεις οποιο ελληνικο build θελεις. Αν ειναι ευκολο θα ηθελα και εγω αυτο τον οδηγο γιατι ειμαι και εγω σχετικα νεος με το σπορ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, nikarag είπε Αν ειναι ευκολο θα ηθελα και εγω αυτο τον οδηγο γιατι ειμαι και εγω σχετικα νεος με το σπορ!!! https://lookaside.fbsbx.com/file/ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ KODI v.1.1.6a_01.2019.pdf?token=AWzrJ-kKrhoTSD14CPXAtEIQ7aY7Wi54ZG9ewHNLvvt1hFEkH1yE66DO2KI_aJ8i3lx2I2jsyNrPOeuY2Y4MrJJj9rQW_us_hCKKg_RPreQ3udICvFnG7Z1pYEyVRc4GaY1_a9mykq4JknCBAmqvZxJH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikarag Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, manoskost είπε https://lookaside.fbsbx.com/file/ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ KODI v.1.1.6a_01.2019.pdf?token=AWzrJ-kKrhoTSD14CPXAtEIQ7aY7Wi54ZG9ewHNLvvt1hFEkH1yE66DO2KI_aJ8i3lx2I2jsyNrPOeuY2Y4MrJJj9rQW_us_hCKKg_RPreQ3udICvFnG7Z1pYEyVRc4GaY1_a9mykq4JknCBAmqvZxJH Σε ευχαριστω πολυ αλλά δεν μπορω να το ανοιξω με τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, nikarag είπε Σε ευχαριστω πολυ αλλά δεν μπορω να το ανοιξω με τιποτα... εμενα μου το ανοιγει, το εχω σε μορφη pdf αν θελεις στειλε μου pm καποιο email σου να στο στειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα