Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στην πλειοψηφία των freesync monitors δουλεύει το gsync αλλά θέλει display port 1.2 έκδοση. Πήραν αξία οι freesync οθόνες γιατί δουλεύουν και με nvidia και με amd σε sync τεχνολογία. Ενώ στα gsync υποχρεωτικά πας σε nvidia. 1
mkp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, AntonyF είπε Ευχαριστώ για το link. 👍 Η οθόνη πως σου φαίνεται; Εχει και αρκετά καλή τιμή και είναι μέσα στις επιλογές μου ή συγκεκριμένη. Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Ευχαριστημένος γενικά αν και TN panel, εγώ ερχομέ από 27"/1440p/60hz/IPS panel οπότε η ποιότητα εικόνας γενικά είναι λίγο χειρότερη άλλα τουλάχιστον ειναι καλύτερη από πολλά TN panels μιας και το συγκεκριμένο είναι ΤΝ 8-bit. Στα games όμως είναι η μέρα με τι νύχτα, και λιγότερο motion blur έχει και όταν πας στα 144hz & G-sync άπλα δεν ξανά γυρνάς πίσω. Με την GTX1080 που έχω μπορεί να μην παίρνω 144fps σε πολλά από τα games που παίζω άλα ακόμα και 100fps να παίρνω πάλι κάνει τεράστια διάφορα. Στα αρνητικά για αυτό το monitor είναι ότι δεν έχει επιλογή στο OSD για να ρύθμισης το gamma και πιστέψαμε το χρειάζεσαι, βεβαία με ένα ICC profile μπορείς να το αλλάξεις. 1
AntonyF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ανάμεσα στα Samsung C32HG70 και Aoc AG322QC4 ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Το Aoc υπήρχε στο αγγλικό Amazon στις 375 λίρες και τώρα πήγε στα 422. Πότε περίπου να περιμένω πτώση πάλι της τιμής του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα