Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αυτό. Μετά από αναβάθμιση, έχει μουλαρωσει και δεν λέει να μπουταρει. Έχω δοκιμάσει ό,τι γνωρίζω και ο,τι βρήκα, αλλά χωρίς επιτυχία... Fix mbr έκανα, fixboot έκανα με τα 1000 ζόρια... Rebuilding δεν δέχεται.. Τι να κάνω ?

IMG_20190203_023153-1600x1200.jpg

Επεξ/σία από Tzimmys
Δημοσ.

Εδώ που είσαι μπούταρες από στικάκι; Κανονικά το partition με το λειτουργικό θα έπρεπε να ήταν Boot στο Info του Ε (αυτό μάλλον είναι το partition με τα windows).

lReOIM.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός είσαι Mico, εδώ είμαι μποταρισμενος με στικάκι εγκατάστασης... Εν το μεταξύ προσπαθώ να αλλάξω το info και δεν μπορώ να το καταφέρω.Σε. Mbr έπρεπε όπως είπες το E έπρεπε να είναι boot και το D να είναι system. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για gpt εγκαταστάσεις.

IMG_20190203_235720-1024x768.jpg

IMG_20190203_171700-1024x768.jpg

Επεξ/σία από Tzimmys
Δημοσ.

Γιατί δεν έχει γράμμα το μεγάλο partition? Δεν είμαι όμως σίγουρος για το πως δουλεύει το gpt και αν είναι λογικό να μην εμφανίζονται τα γράμματα. Κάποιος που έχει gpt δίσκο ας το δει και να μας πει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η Microsoft τα εχει κανει Μ%@**** καλλιγραφια τα 10αρια.  

ειναι πολυ ωραια, πραγματικα εκανε ενα βημα μπροστα... λεμε τωρα..., αλλα κατι εχει κανει με την δομη τους, δεν ξερω, δεν ειμαι ειδικος αλλα οπως το καταλαβαινω, προσπαθωντας ισως να φτιαξει ενα οικοσυστημα, και να κανει και τα μεγαλα updates, σαν updates, και οχι σαν Windows 10.1- 10.2, τα εχει κανει τοσο "ευαισθητα, που μπορει να χτυπησουν για πλακα..!! 

εχω κατεβασει και φτιαξει σε στικακι 3 διαφορετικες εκδοσεις απο την Microsoft, και με το tool της microsoft. εχω αγορασει και serial (απο ebay, αλλα δουλευει).  εχω κανει πανω απο 10 φορες φορματ, και παντα σε 2-3-4 εβδομαδες, καποια στιγμη χτυπανε....!!! ολες οι εκδοσεις εδω και 1,5 χρονο..!!! δοκιμασα ΟΛΕΣ τις επιλογες που δινει μετα το κολλημα.  δεν καταλαβα ποτε τι εφταιγε, αν εφταιγε κατι συγκεκριμενο...!!  μεχρι που βαρεθηκα και ξαναδουλευω στα  παλια μου 7αρια..!    ειναι κουραστικο να ξαναστηνεις και να ξαναστηνεις...!! 

ΥΓ  δεν ειναι GPT, αλλα...... GTP(=Gia Ton P****o) :lol::P

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάς για το σύστημα της υπογραφής σου;

Εγώ από την άλλη έχω φορμάρει με 10άρια δύο λάπτοπ δικά μου (i5 και amd x2), δύο dekstop δικά μου με core2duo και δε θυμάμαι πόσα άλλους desktop και λάπτοπ με διάφορα setups. Πέρα από ένα περίεργο dell που ποτέ δεν του κάθισαν τα 10άρια και το πήγα στα 7άρια και έναν αρχαίο fujitsu που τα ήθελε ο οργανισμός μου και πειραματίστηκα με τα 10άρια, δεν είχα σε κανένα πρόβλημα και έπαιρναν κανονικά τα updates και τα upgrades.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα update για να σας κρατήσω ενήμερους. Αφού δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ χωρίς αποτέλεσμα, είπα να γυρίσω το. Gpt σε mbr. Υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν χωρίς απώλεια δεδομένων. Τρέχω το aimed partition αλλά δεν με αφήνει επειδή είχε μέσα του λειτουργικό. Σβήνω λοιπόν όλα τα μικρά partitions του συστήματος, με σκοπό να δημιουργήσω μετά ένα αρχείο μποταρισμενος. Θεωρώ πως σε mbr θα τα καταφέρω εύκολα. Και ενώ σβήνω τα partitions και μετατρέπω τον δίσκο σε mbr, ξαφνικά τον κάνει unlocked και δεν βλέπω καθόλου δεδομένα... 

Δημοσ.

Μήπως να έκανες μια ανάκτηση μπουτάροντας από άλλο δίσκο για να πάρεις τα αρχεία σου, να τα διαγράψεις όλα και να κάνεις ένα φορμάτ από την αρχή;

Δημοσ.

Καλή η σκέψη σου, αλλά θα χάσω όλα τα προγράμματα, ακόμα λοιπόν το παλεύω....

Διέγραψα λοιπόν όλα τα partitions πλην του ενός με το λειτουργικό, τον μετέτρεψα σε mbr και προσπαθ΄ψ να τον κάνω να μπουτάρει, ακόμα χωρίς επιτυχία...

Βασικά στο fixboot μου δίνει ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Αισθάνομαι  ότι έχω κάνει βήματα, νομίζω πως θα το βρω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...