Gparion Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα. Υπαρχει κανενας τροπος να σωσω της φωτο απο την μνημη του κινητου? (οχι αυτες στο Icloud) Γνωστο και το icloud γνωστο και το password. Ευχαριστω
asmilon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Εχεις ξεχασει το passcode; Οταν το συνδεεις στο iTunes τι κανει;
Gparion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 τελος κακο ολα σκ@$α . Εκανα το μονο που γινοταν, επαναφορα.
CheOnWeb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 9 hours ago, Gparion said: τελος κακο ολα σκ@$α . Εκανα το μονο που γινοταν, επαναφορα. Backup της συσκευής στο iCloud δεν έχεις;
Gparion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Backup της συσκευής στο iCloud δεν έχεις; δεν διαβασες την πρωτη μου αναρτηση μαλλον
CheOnWeb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Gparion said: δεν διαβασες την πρωτη μου αναρτηση μαλλον Τη διάβασα, δεν είδα να λες για iCloud Backup. Όταν λες, "όχι αυτές του iCloud", εννοείς αυτές του iCloud Photos, σωστά; Εγώ εννοώ το iCloud backup της συσκευής. Εκτός αν εννοείς φωτογραφίες που έχουν συγχρονιστεί από υπολογιστή μέσω iTunes. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από CheOnWeb
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/2/2019 στις 12:18 ΠΜ, Gparion είπε Καλησπερα. Υπαρχει κανενας τροπος να σωσω της φωτο απο την μνημη του κινητου? (οχι αυτες στο Icloud) Γνωστο και το icloud γνωστο και το password. Ευχαριστω Πριν 3 μήνες είχα το αντίστοιχο πρόβλημα με ένα MBP. Επικοινώνησα με την Apple τους έδωσα στοιχεία και τους έστειλα απόδειξη αγοράς και με βοήθησαν... Δοκίμασε το ίδιο αν δεν το έχεις κάνει ήδη (ίσως σταθείς τυχερός)
Gparion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Πριν 3 μήνες είχα το αντίστοιχο πρόβλημα με ένα MBP. Επικοινώνησα με την Apple τους έδωσα στοιχεία και τους έστειλα απόδειξη αγοράς και με βοήθησαν... Δοκίμασε το ίδιο αν δεν το έχεις κάνει ήδη (ίσως σταθείς τυχερός) Επικοινωνησα. Δεν σταθηκα τυχαιρος 17 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Τη διάβασα, δεν είδα να λες για iCloud Backup. Όταν λες, "όχι αυτές του iCloud", εννοείς αυτές του iCloud Photos, σωστά; Εγώ εννοώ το iCloud backup της συσκευής. Εκτός αν εννοείς φωτογραφίες που έχουν συγχρονιστεί από υπολογιστή μέσω iTunes. εννοω οτι μπορουσα να σωσω με το icloud το εσωσα. Για τα υπολοιπα ενδιαφερομαι. Και δν υπαρχει λυση. Τελος καλο ολα διαγραφηκαν.
CheOnWeb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Gparion said: Για τα υπολοιπα ενδιαφερομαι Αυτά τα υπόλοιπα δεν έχω καταλάβει ποια είναι. Δοκίμασες να κάνεις Restore from iCloud Backup αντί για Restore as New?
Gparion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αυτά τα υπόλοιπα δεν έχω καταλάβει ποια είναι. Δοκίμασες να κάνεις Restore from iCloud Backup αντί για Restore as New? Τα παντα ολα πασαμ. Να κλεισει το θεμα παρακαλω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα