Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είναι τώρα κάμποσος καιρός που δεν μου δουλεύουν τα jump lists στην taskbar των Windows 10. Πιο συγκεκριμένα, δεν μου ανοίγουν recent και pinned αρχεία του office 2016, ούτε τα shortcuts του file explorer. Επίσης, όταν κάνω δεξί κλικ σε αυτά τα αρχεία ενώ είναι pinned, το μόνο που βγαίνει είναι ένα γκρι μικρό κουτάκι, χωρίς όμως να έχει καμία επιλογή.

Σας επισυνάπτω ένα screenshot για να δείτε τι ακριβώς εννοώ. Γενικώς έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά δεν έχουν βοηθήσει (sfc scan, delete τα αρχεία που κρτάνε τα windows για τα recents).

Καμία ιδέα κανείς;

20190202_211531.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι απλό--->>>

Πάς Settings>Personalization>Start και ξαναενεργοποιείς την επιλογή "Show recently opened items in Jump Lists" από on->off και ξανα -> on
 Έτσι θα κάνει refresh τη λιστα.

Εναλλακτικά προτείνεται να κανεις εγκατάσταση το Visual Studio πάλι,σε μερικά forum.

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Tantalord είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι απλό--->>>

Πάς Settings>Personalization>Start και ξαναενεργοποιείς την επιλογή "Show recently opened items in Jump Lists" από on->off και ξανα -> on
 Έτσι θα κάνει refresh τη λιστα.

Εναλλακτικά προτείνεται να κανεις εγκατάσταση το Visual Studio πάλι,σε μερικά forum.

Το έχω δοκιμάσει αυτό δυστυχώς... Θα δοκιμάσω και με visual studio να δω αν θα φτιάξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...