panagi0tisgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Η τελευταία παράγραφος με έκανε και γέλασα. Να ρωτήσουμε το κατάστημα. Τον πωλητή. Αυτόν που πέρα από την μάρκα δεν ξέρει καν τι περιέχει το μηχάνημα 2
gaius germanicus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 ελα η πρασινοφρουρα να λαβει θεσεις μαχης!
nero62 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ναι. Δε θα βγάζει 300 καρέ θα βγάζει 289... Οπότε θα είναι χειρότερο από αυτό που βγάζει 300. Φοβερό κριτήριο αγοράς τι να σου πω! Μόνο άσχετος με το αντικείμενο η ανεγκεφαλος σκέφτεται έτσι. Διαγράψτε το άρθρο κάνετε ζημιά αντί καλό παίδες. Παραπληροφόρηση αντί πληροφόρηση. Γενικά αγνόησε ότι βγαίνει σαν είδηση και μείωσε τις αντιγραφές. Δεν είναι πάντα καλό. Λίγο και ποιοτικό που λένε... Οι ποσότητες καταλήγουν σκουπίδια (για την ποιότητα της πληροφόρησης μιλάω. )
Stamer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεστε ρε παιδιά, πάντα έτσι συναίβενε στα laptop με τις κάρτες. Προσπερνώντας το γεγονός οτι όποιος στοχεύει σε τέτοιου είδους laptop, οφείλει/ξέρει να το ψάξει τι θα πάρει, η ταυτότητα μίας gpu δεν είναι απλώς το ρολόι της! Δεν μπορεί δηλαδή η nvidia να σου πει οτι σου πουλάει μία 2070 ή 2060 αντι 2080 γιατί είναι ένα σωρό πράγματα που παίζουν ρόλο σε κάθε υλοποίηση. Shaders/textures rates, cuda cores, LDPRT capabilities κ.λ.π. Αν δεν σου υποχρονίσει ο κατασκευαστής laptop την κάρτα, θα την πάρεις στο χέρι μαζί με άλλα. Το θέμα είναι ο κάθε ένας να κοστολογίσει σωστά.
HPPRO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Λογικό δεν είναι; Όποιος θέλει15" λεπτό και ελαφρύ φορητό με RTX-2080 και Core i9 επεξεργαστή δεν θα πρέπει να περιμένει την ίδια απόδοση με ενα 17" βαρύ φορητό με τα ίδια specs. Σχεδιαστικά και κατασκευαστικά για την ώρα ειναι αδύνατον να δίωξεις την ίδια θερμότητα
forgotten Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, nero62 είπε Ναι. Δε θα βγάζει 300 καρέ θα βγάζει 289... Οπότε θα είναι χειρότερο από αυτό που βγάζει 300. Φοβερό κριτήριο αγοράς τι να σου πω! Μόνο άσχετος με το αντικείμενο η ανεγκεφαλος σκέφτεται έτσι. Διαγράψτε το άρθρο κάνετε ζημιά αντί καλό παίδες. Παραπληροφόρηση αντί πληροφόρηση. Γενικά αγνόησε ότι βγαίνει σαν είδηση και μείωσε τις αντιγραφές. Δεν είναι πάντα καλό. Λίγο και ποιοτικό που λένε... Οι ποσότητες καταλήγουν σκουπίδια (για την ποιότητα της πληροφόρησης μιλάω. ) μιλαμε οτι επεσε πολυ φανατιλα στο σχολιο σου , για μενα εχει σημασια αμα σκασω 2000 να παρω κατι που δεν ειναι underclocked διοτι η εταιρεια παρα τα λεφτα που εριξα οχι μονο δεν με σεβαστηκε αλλα μου πουλησε πχ ενα rtx 2070 downclocked ισο με 1080 για να εχει καλα thermal temps , ή δεν αλλαξε το συστημα ψυξης με αποτελεσμα να εχω throttle.Και ναι εχω σκασει 2000 σε titan msi και 1500 σε 1070 μετα απο ερευνα αγορας και θεωρω απαραδεκτη την λογικη της nvidia και των εταιριων που εμμενουν να μην βελτιωνουν τα laptops τους για λιγοτερο κοστος και μου σερβιρουν πχ μια 2060 downclocked στα ιδια πλαισια με 1060 με 10% καλυτερες επιδοσεις και αναμενουν να σκασω αλλα 500 ευρω γιατι εχει πχ 2060 και οχι 1060.... 3
nero62 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, forgotten είπε μιλαμε οτι επεσε πολυ φανατιλα στο σχολιο σου , για μενα εχει σημασια αμα σκασω 2000 να παρω κατι που δεν ειναι underclocked διοτι η εταιρεια παρα τα λεφτα που εριξα οχι μονο δεν με σεβαστηκε αλλα μου πουλησε πχ ενα rtx 2070 downclocked ισο με 1080 για να εχει καλα thermal temps , ή δεν αλλαξε το συστημα ψυξης με αποτελεσμα να εχω throttle.Και ναι εχω σκασει 2000 σε titan msi και 1500 σε 1070 μετα απο ερευνα αγορας και θεωρω απαραδεκτη την λογικη της nvidia και των εταιριων που εμμενουν να μην βελτιωνουν τα laptops τους για λιγοτερο κοστος και μου σερβιρουν πχ μια 2060 downclocked στα ιδια πλαισια με 1060 με 10% καλυτερες επιδοσεις και αναμενουν να σκασω αλλα 500 ευρω γιατι εχει πχ 2060 και οχι 1060.... το λάθος σας είναι η τραγικά απαράδεκτη αξιολόγηση για το συγκεκριμένο προιόν (κάρτα γραφικών). Δεν υπάρχει φανατίλα (περίεργη λέξη) πουθενά αν κατάλαβα ότι μιλάς για "φανμποισμό" (ναι κάπου το είδα και αυτό) περί 2 στρατοπέδων γνωστών κλπ. Μπα καμία σχέση. Προσωπικά όποιος αγοράζει nvidia αγοράζει nvidia απλά. Δεν ασχολείται με ρολόγια benchmarks και άλλες αηδίες. ΝΑΙ! Υπάρχουν και αυτοί που ασχολούνται! Δεν θα τους σκοτώσουμε. Αγάπα τον πλησίον σου κλπ. Εδώ λοιπόν εσύ προφανώς μιλάς για κόστος προς απόδοση. ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ όμως μόνον τις επιδόσεις στα benchmark η τα fps στα παιχνίδια. Δεν είναι μόνον αυτοί οι παράγοντες για να κοστολογήσεις μια κάρτα γραφικών. Είναι βασικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ... και δεν είναι το παρόν θέμα κατάλληλο να αναλύσουμε. Αλλά επαναλαμβάνω είναι αμέτρητοι οι λόγοι αξιολόγησης μιας κάρτας γραφικών. Και μάνι μάνι λόγο τεχνολογίας και εξέλιξης αυτή τη στιγμή είναι μόνη της η nvidia και άντε ίσως να εκμεταλλεύεται λίγο την παρούσα κατάσταση και δεν παρεξηγώ αφού οποιοδήποτε ανθρώπινο ον με την ίδια λογική θα ήταν. tip: ενώ στα νούμερα 2 κάρτες (και καλής υλοποίησης μάλιστα) 1080ti είναι ανώτερες από μια 2080ti στην πραγματικότητα αυτό που βλέπεις και αυτό που αισθάνεσαι παίζοντας με αυτήν είναι (ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ) ένα 30/40% ποιο γρήγορη από τις 2 μαζί 1080ti... Και μην ξεχνάμε και το γεγονός της εξέλιξης όπου αν βάλουμε παιχνίδι με υποστήριξη αυτής (dlss Κυρίως σε 4Κ) τότε αυτομάτως τρώνε ξύλο και στα νούμερα. Καταλήγω. Η σειρά 2000 είναι ανώτερη από οτιδήποτε άλλο (προς το παρόν και λογικά και στο μέλλον) και λόγο ανυπαρξίας λογισμικού να μπορεί να τις γονατίσει δεν έχει σημασία μια διαφορά 10-20% από throttling και μόνο. Εγώ το προτιμώ από το να ακούω τους ανεμιστήρες να βουίζουν την ώρα που βλέπω τα απίθανα γραφικά και σκέφτομαι την επόμενη κίνηση μέσα στο παιχνίδι. Οπότε επαναλαμβάνω... άτοπο το άρθρο δίχως ουσία... Είναι βέβαια Κυριακή και χαλαρώνουμε ξεμουδιάζοντας τα δάχτυλα γράφοντας κατεβατά .. αυτό είναι μια άλλη ιστορία...:D
forgotten Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, nero62 είπε το λάθος σας είναι η τραγικά απαράδεκτη αξιολόγηση για το συγκεκριμένο προιόν (κάρτα γραφικών). Δεν υπάρχει φανατίλα (περίεργη λέξη) πουθενά αν κατάλαβα ότι μιλάς για "φανμποισμό" (ναι κάπου το είδα και αυτό) περί 2 στρατοπέδων γνωστών κλπ. Μπα καμία σχέση. Προσωπικά όποιος αγοράζει nvidia αγοράζει nvidia απλά. Δεν ασχολείται με ρολόγια benchmarks και άλλες αηδίες. ΝΑΙ! Υπάρχουν και αυτοί που ασχολούνται! Δεν θα τους σκοτώσουμε. Αγάπα τον πλησίον σου κλπ. Εδώ λοιπόν εσύ προφανώς μιλάς για κόστος προς απόδοση. ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ όμως μόνον τις επιδόσεις στα benchmark η τα fps στα παιχνίδια. Δεν είναι μόνον αυτοί οι παράγοντες για να κοστολογήσεις μια κάρτα γραφικών. Είναι βασικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ... και δεν είναι το παρόν θέμα κατάλληλο να αναλύσουμε. Αλλά επαναλαμβάνω είναι αμέτρητοι οι λόγοι αξιολόγησης μιας κάρτας γραφικών. Και μάνι μάνι λόγο τεχνολογίας και εξέλιξης αυτή τη στιγμή είναι μόνη της η nvidia και άντε ίσως να εκμεταλλεύεται λίγο την παρούσα κατάσταση και δεν παρεξηγώ αφού οποιοδήποτε ανθρώπινο ον με την ίδια λογική θα ήταν. tip: ενώ στα νούμερα 2 κάρτες (και καλής υλοποίησης μάλιστα) 1080ti είναι ανώτερες από μια 2080ti στην πραγματικότητα αυτό που βλέπεις και αυτό που αισθάνεσαι παίζοντας με αυτήν είναι (ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ) ένα 30/40% ποιο γρήγορη από τις 2 μαζί 1080ti... Και μην ξεχνάμε και το γεγονός της εξέλιξης όπου αν βάλουμε παιχνίδι με υποστήριξη αυτής (dlss Κυρίως σε 4Κ) τότε αυτομάτως τρώνε ξύλο και στα νούμερα. Καταλήγω. Η σειρά 2000 είναι ανώτερη από οτιδήποτε άλλο (προς το παρόν και λογικά και στο μέλλον) και λόγο ανυπαρξίας λογισμικού να μπορεί να τις γονατίσει δεν έχει σημασία μια διαφορά 10-20% από throttling και μόνο. Εγώ το προτιμώ από το να ακούω τους ανεμιστήρες να βουίζουν την ώρα που βλέπω τα απίθανα γραφικά και σκέφτομαι την επόμενη κίνηση μέσα στο παιχνίδι. Οπότε επαναλαμβάνω... άτοπο το άρθρο δίχως ουσία... Είναι βέβαια Κυριακή και χαλαρώνουμε ξεμουδιάζοντας τα δάχτυλα γράφοντας κατεβατά .. αυτό είναι μια άλλη ιστορία...:D διαφωνω απολυτα με οτι γραφεις καταρχας η καρτα γραφικων σε ενα λαπτοπ εξυπηρετει ενα συγκεκριμενο σκοπο* gaming και εφαρμογες που θελουν καλο gpu για χρηση οπου δεν μπορεις να εχεις το τερας desktop και οχι πολλους παραγοντες που μου γραφεις ειδαλως και η ενσωματωμενη καρτα γραφικων μπορει να παιξει 4k content . και για μενα μενα εχει σημασια εφοσον πληρωνω για 2070 να εχω 2070 και οχι μια κουτσουρεμενη εκδοση που οι επιδοσεις της ειναι αντιστοιχες των καρτων που ηδη εχω σε λαπτοπ . Θελω η εταιρεια που υποστηριζω να σεβεται τον καταναλωτη και με τον ορο αυτο εννοω τοσο σε σχεδιασμο ωστε να μην εχει το βουητο που λες και να μπορει να δουλεψει χωρις downclock για throttle. τα υπολοιπα περι ανωτερων κλπ θα τα κρινει το μελλον, ηδη απο τις desktop εκδοσεις διακρινω αβεβαιοτητα για τις καταπληκτικες επιδοσεις.... 1
vorted Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Γιαυτό παίρνεις ενα αξιοπρεπες περσινό gtx laptop στα μισά λεφτά και είσαι και ευχαριστημένος 1
nero62 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, forgotten είπε ενσωματωμενη καρτα γραφικων μπορει να παιξει 4k content . Κατάλαβες όταν είπα 4Κ ότι μιλάω για βίντεο ε? Προφανώς και για αυτό No comment Για τα υπόλοιπα. 14 λεπτά πριν, vorted είπε Γιαυτό παίρνεις ενα αξιοπρεπες περσινό gtx laptop στα μισά λεφτά και είσαι και ευχαριστημένος χμμμ... εκτός θέματος. Γιατί η gtx δεν έχει την συγκεκριμένη τεχνολογία. 1
Stamer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, forgotten είπε διαφωνω απολυτα με οτι γραφεις καταρχας η καρτα γραφικων σε ενα λαπτοπ εξυπηρετει ενα συγκεκριμενο σκοπο* gaming και εφαρμογες που θελουν καλο gpu για χρηση οπου δεν μπορεις να εχεις το τερας desktop και οχι πολλους παραγοντες που μου γραφεις ειδαλως και η ενσωματωμενη καρτα γραφικων μπορει να παιξει 4k content . και για μενα μενα εχει σημασια εφοσον πληρωνω για 2070 να εχω 2070 και οχι μια κουτσουρεμενη εκδοση που οι επιδοσεις της ειναι αντιστοιχες των καρτων που ηδη εχω σε λαπτοπ . Θελω η εταιρεια που υποστηριζω να σεβεται τον καταναλωτη και με τον ορο αυτο εννοω τοσο σε σχεδιασμο ωστε να μην εχει το βουητο που λες και να μπορει να δουλεψει χωρις downclock για throttle. τα υπολοιπα περι ανωτερων κλπ θα τα κρινει το μελλον, ηδη απο τις desktop εκδοσεις διακρινω αβεβαιοτητα για τις καταπληκτικες επιδοσεις.... Δεν μίλησε για 4k βιντεο φίλε μου. Μίλησε για 4k gaming και η σειρά rtx 2000 είναι ιδανική γι'αυτό. Διάβασες προηγούμενο ποστ μου οτι τα ρολόγια της κάρτας παίζουν μόνο κάποιο ρόλο για την ταυτότητα της κάθε gpu και δεν είναι μόνο αυτό που καθορίζει τις δυνατότητές της?
vorted Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, nero62 είπε χμμμ... εκτός θέματος. Γιατί η gtx δεν έχει την συγκεκριμένη τεχνολογία. θα θελες... και μιας και το ανέφερες να προσθέσω ότι η ίδια nvidia παρακάμπτει τη rail tracing με την κυκλοφορια της gtx 1660 ti ακούγοντας το hype Το θέμα είναι οι υλοποίησεις των desktop GPUs στα laptop να συνεχίσουν να είναι σωστές όπως ηταν και πέρσι Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από vorted
forgotten Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Δεν μίλησε για 4k βιντεο φίλε μου. Μίλησε για 4k gaming και η σειρά rtx 2000 είναι ιδανική γι'αυτό. Διάβασες προηγούμενο ποστ μου οτι τα ρολόγια της κάρτας παίζουν μόνο κάποιο ρόλο για την ταυτότητα της κάθε gpu και δεν είναι μόνο αυτό που καθορίζει τις δυνατότητές της? Και η 1070 σε λάπτοπ και η 1080 παίζουν gaming σε 4κ αυτό που λέω ότι είναι αδιανόητο να μιλάς πχ για 2070 σε λάπτοπ και να έχει πιο κάτω επιδοσεις από 1080 γιατί είναι down clocked. 1
Stamer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, forgotten είπε Και η 1070 σε λάπτοπ και η 1080 παίζουν gaming σε 4κ αυτό που λέω ότι είναι αδιανόητο να μιλάς πχ για 2070 σε λάπτοπ και να έχει πιο κάτω επιδοσεις από 1080 γιατί είναι down clocked. Ποιά 1070 παίζει 4k καλά σε laptop?? Και ποιά 2070 έχει κατώτερες επιδόσεις από 1080?
forgotten Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Stamer είπε Ποιά 1070 παίζει 4k καλά σε laptop?? Και ποιά 2070 έχει κατώτερες επιδόσεις από 1080? Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, αν αντιλαμβάνεσαι τι λέει το άρθρο τότε είναι αντιληπτο το τι λέω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα