vagos789 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, skiabox είπε Είμαι ανοικτός τώρα σε προτάσεις για αθλητικά παπούτσια που αντέχουν πολλα χιλιόμετρα περπάτημα! Παπουτσια τυπου trail running ισως αντεξουν παραπανω,με τιμημα καπως μειωμενη ανεση και λιγο παραπανω βαρος Πιο οικονομικο να αγοραζεις απο lidl και να τα κρατας 1 χρονο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από vagos789
dazed Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, skiabox είπε Σαν να υπερβάλλεις μου φαίνεται! 3-4 χρόνια αντοχή?! Χεχε και ομως! Εχω 2 ζευγαρια salomon eskape GTX, το ενα αγορασμενο το 2014 και το αλλο προς το τελος του 2015. Το πρωτο ηταν το βασικο καθημερινο μου παπουτσι μεχρι και περυσι το χειμωνα οπου και αρχισε να σκιζεται στο σημειο που ζοριζεται οταν λυγιζεις το παπουτσι, αλλα παραμενουν παρα πολυ ανετα και αδιαβροχα ακομα και με το σκισιμο μιας και η μεμβρανη goretex παραμενει αθικτη! Απο φετος φοραω το 2ο ζευγαρι σαν καθημερινο (μεχρι τωρα ηταν το "καλο" αθλητικο ας πουμε που το προσεχα) και ειναι ακομα, αν οχι σαν καινουργιο, σαν παπουτσι φετινο τελοσπαντων. Τα συγκεκριμενα εχουν βγει σκυλια σε ολους αν διαβασεις reviews. Τελευταια βρηκα τα Salomon XA Thena Gtx σε πολυ καλη τιμη, και μου αρεσε που ειναι σχεδον ολομαυρα, αλλα δεν ειναι το ιδιο καλα. Ναι μεν, ανετο, ελαφρυ, αδιαβροχο κλπ, αλλα γλυστραει σε βρεγμενες επιφανειες και το αισθανομαι λιγοτερο ανθεκτικο.
skiabox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Παπουτσια τυπου trail running ισως αντεξουν παραπανω,με τιμημα καπως μειωμενη ανεση και λιγο παραπανω βαρος Πιο οικονομικο να αγοραζεις απο lidl και να τα κρατας 1 χρονο Εγώ θέλω να απορροφάει και κραδασμούς φίλε!
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ γιατί έχω διαβάσει ότι από ένα σημείο και μετά χάνουν τις όποιες αντικραδασμικές και λοιπές ιδιότητες; Οπότε ακόμα και σε άριστη εξωτερική κατάσταση να είναι, δε θα έχει πια νόημα να τα φοράς. 1
Menelaos83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 2/2/2019 στις 9:07 ΜΜ, tornado είπε αλλος λογος: συναισθηματικος. Τα πρωτα timberland boat shoe που πηρα προ 15ετιας απο την αμερικη. (ισως και παραπανω) Τα ειχα παρει 80 usd απο το κεντρικο καταστημα στη Νεα Υορκη, θα τα φοραω μεχρι να παρω συνταξη Aκριβως το ιδιο και εγω .Τimberland αγορασμενα το 2002 και τα φοραγα μεχρι περσυ.Τωρα τα εχει ο πατερας μου και δεν εχουν παθει τπτ. Κοστος τοτε 120 ευρω . 1
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Timberland μποτάκι made in USA (έτσι γράφει) από το 2003, κοντά 16 χρόνια και είναι σαν καινούργια. Νταξ δεν τα φοράω και πολλές φορές το χρόνο, αλλά έχουν περάσει από χιόνια, πάγους, υγρασία στη ντουλάπα κ.λπ.. Και μόνο που απλά δεν έχουν ξεκολλήσει μετά από τόσα χρόνια, κάτι λέει.
skiabox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά να συγκρίνουμε καλύτερα παπούτσια που φοριούνται καθημερινά. Δεν έχει καμία στατιστική αξία η αναφορά σε παπούτσια που φοριούνται 10-20 φορές το πολύ τον χρόνο!
dazed Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, skiabox είπε Παιδιά να συγκρίνουμε καλύτερα παπούτσια που φοριούνται καθημερινά. Δεν έχει καμία στατιστική αξία η αναφορά σε παπούτσια που φοριούνται 10-20 φορές το πολύ τον χρόνο! σου εχω απαντησει πανω σε αυτο. Μαλιστα φοραω που και που το ζευγαρι που εχω αποστρατευσει απο καθημερινο μου και πραγματικα λυπαμαι που δεν το φοραω πλεον μιας και ειναι απολυτα σταθερο και ανετο ακομα.
Rumpelstiltskin123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, skiabox είπε Παιδιά να συγκρίνουμε καλύτερα παπούτσια που φοριούνται καθημερινά. Δεν έχει καμία στατιστική αξία η αναφορά σε παπούτσια που φοριούνται 10-20 φορές το πολύ τον χρόνο! Ακριβώς,κι εγώ έχω 19 χρόνια(πω μλκ μεγαλώνω 😒) μποτάκι τύπου Τimberland που είναι κιόλας μάρκα μέκαψες,αλλά άντε να έχει φορεθεί 200 φορές.Yπήρχε φάση που είχα κυριολεκτικά ξεχάσει ότι τα έχω.
mindreader Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Στις 5/2/2019 στις 12:47 ΜΜ, phanispal είπε Εγώ γιατί έχω διαβάσει ότι από ένα σημείο και μετά χάνουν τις όποιες αντικραδασμικές και λοιπές ιδιότητες; Οπότε ακόμα και σε άριστη εξωτερική κατάσταση να είναι, δε θα έχει πια νόημα να τα φοράς. Οντως ισχυει;
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 asics aaron, τα έχω με πολύ συχνή χρήση γύρω στα 7 χρόνια. Δεν έχουν χαλάσει ακόμη αλλά φαίνονται ταλαιπωρημένα τα χρώματά τους ειδικά στον πάτο. Ηθελα να πάρω το ίδιο σε νέο μοντέλο αλλά το έχουν αλλάξει,το έχουν κάνει δερμάτινο σε αντίθεση με το παλιό που είχε ένα μαλακό συνθετικό ύφασμα. Γενικά τα περισσότερα από asics και adidas μου έχουν βγει πολύ ανθεκτικά, τα αλλάζω συνήθως επειδή φαίνονται ταλαιπωρημένα οπτικά και έχουν μικροφθορές.
vagos789 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Παιδια το ιδιο παπουτσι σε διαφορετικο ανθρωπο εχει αλλες αντοχες Γιατι ο ενας ειναι 200 κιλα και κανει τζογκιν καθε μερα και ο αλλος ειναι 60 και τα φοραει εναλλαξ για περπατημα 1
mindreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 13/7/2021 στις 9:15 ΠΜ, The_Judas είπε Γενικά τα περισσότερα από asics και adidas μου έχουν βγει πολύ ανθεκτικά, τα αλλάζω συνήθως επειδή φαίνονται ταλαιπωρημένα οπτικά και έχουν μικροφθορές. Συμβαινει αυτο, και το θεωρω πολυ κριμα. Δηλαδη, ενω κατ'ουσια τα παπουτσια ειναι λειτουργικα, και καλα στα ποδια, για το 'εμφανισιακο' κομματι να πρεπει να τα αποσυρουμε.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 9 hours ago, mindreader said: Συμβαινει αυτο, και το θεωρω πολυ κριμα. Δηλαδη, ενω κατ'ουσια τα παπουτσια ειναι λειτουργικα, και καλα στα ποδια, για το 'εμφανισιακο' κομματι να πρεπει να τα αποσυρουμε. δεν σε υποχρεωνει κανεις να τα αλλαζεις. που να σου δειξω το παπουτσι για τρεξιμο να δεις πως ειναι. το τι μπορει να σχολιασει καποιος στο gym ή στο γηπεδο ή στην βολτα μου με αφηνει παγερα αδιαφορο 2
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Έχω διαβάσει ότι ειδικά τα παπούτσια για τρέξιμο διατηρούν τις ιδιότητες που έχουν για 500-800 χιλιόμετρα. Δηλαδή κάποιος που "γράφει" αρκετά χιλιόμετρα τη μέρα, κάθε 2-3 μήνες πρέπει να τα αλλάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα