Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tornado είπε

τυπε οταν φτιαχνοντουσαν τα timberland, οι υπολοιποι φοραγαν τσαρουχια ;)

Μαζι με τα sperry, στο καπακι ολοι αντεγραψαν αυτη ακριβως την πατεντα, αν θελουμε τουλαχιστον

να ξερουμε πως εξελιχθηκαν τα παπουτσια.

Συμφωνω. Η μερα με τη νυχτα, με λοιπες 'οδοντοκρεμες'.

Ο φιλος πιο πανω μαλλον λεει για τις κλασικες 'φωκιες' των timberland. Για τα παπουτσια με αλλους τυπους δερματων, δεν ξερω. Φωκιες εχω ενα αμεταχειριστο ζευγαρι, και ξερω θα ειναι το τελευταιο του ειδους τους. Απαραμιλλη ανεση!!!

Επεξ/σία από mindreader
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε τον παράγοντα οτι μπορεί να αρχίσουν να μυρίζουν.

Πολλές φορές εγώ τα πετάω ενώ δεν έχουν φθορά, τα έχω πλύνει , αλλαγή σε πατους αλλα η μυρωδιά δεν φεύγει

Και όροι με πείτε βρωμοποδαρο κάνω μπάνιο 2 φορές την μέρα , βάζω το πρωί σπρέι στα πόδια μετά το πρωινό μπάνιου του γυμναστηρίου αλλά αν τα φοράς από 7.30 μέχρι τις 21.00 μάλλον δεν το γλυτώνεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μην ξεχνάτε τον παράγοντα οτι μπορεί να αρχίσουν να μυρίζουν.

Πολλές φορές εγώ τα πετάω ενώ δεν έχουν φθορά, τα έχω πλύνει , αλλαγή σε πατους αλλα η μυρωδιά δεν φεύγει

Και όροι με πείτε βρωμοποδαρο κάνω μπάνιο 2 φορές την μέρα , βάζω το πρωί σπρέι στα πόδια μετά το πρωινό μπάνιου του γυμναστηρίου αλλά αν τα φοράς από 7.30 μέχρι τις 21.00 μάλλον δεν το γλυτώνεις

Δοκιμασε καλυτερης ποιοτητας παπουτσια, με εμφαση στο να αναπνεουν. Χωρις να ξερω τι φορας, προφανως, οσα "φτηνα" ειχα δοκιμασει παντα μυριζαν και εκαναν και ζημια στο ποδι. 

Για το χειμωνα κατι σε Goretex θα σε βοηθησει πιστευω.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dazed είπε

Δοκιμασε καλυτερης ποιοτητας παπουτσια, με εμφαση στο να αναπνεουν. Χωρις να ξερω τι φορας, προφανως, οσα "φτηνα" ειχα δοκιμασει παντα μυριζαν και εκαναν και ζημια στο ποδι. 

Για το χειμωνα κατι σε Goretex θα σε βοηθησει πιστευω.

Τα τελευταία nike millennium φοράω 190€ τα είχα πάρει και αναπνέουν. Πόσο καλύτερα να πάρω? Αλλά ναι έχεις δίκιο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/2/2019 στις 8:56 ΜΜ, mindreader είπε

Ποτε λοιπον πιστευετε ότι ήρθε η ώρα της απόσυρσης;

1. όταν έχει εμφανείς φθορές;

Αυτό 

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τα τελευταία nike millennium φοράω 190€ τα είχα πάρει και αναπνέουν. Πόσο καλύτερα να πάρω? Αλλά ναι έχεις δίκιο

Αν σου αρεσει το στυλ, δοκιμασε καποιο salomon gtx. Αφενος ειναι σκυλια, αντεχουν τουλαχιστον 3-4 χρονια, αφετερου εχουν τρομερο κρατημα, ειναι ζεστα και αδιαβροχα και αναπνεουν. Οποτε τα βγαζω και φοραω οτιδηποτε αλλο τα ποδια μου ιδρωνουν.

Πραγματικά ομως, απο τοσο καλο παπουτσι θα περιμενε κανεις τουλαχιστον να φτιαχνει ενα καφε, οχι να μυριζει κιολας..

Επεξ/σία από dazed
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Fotia είπε

Πάντως κάτι Τimberland που έχω δει τελευταία είναι Κινέζικα .

εχεις δει πολλα τελευταια που να μην ειναι κινεζικα?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dazed είπε

Αν σου αρεσει το στυλ, δοκιμασε καποιο salomon gtx. Αφενος ειναι σκυλια, αντεχουν τουλαχιστον 3-4 χρονια, αφετερου εχουν τρομερο κρατημα, ειναι ζεστα και αδιαβροχα και αναπνεουν. Οποτε τα βγαζω και φοραω οτιδηποτε αλλο τα ποδια μου ιδρωνουν.

Πραγματικά ομως, απο τοσο καλο παπουτσι θα περιμενε κανεις τουλαχιστον να φτιαχνει ενα καφε, οχι να μυριζει κιολας..

Σαν να υπερβάλλεις μου φαίνεται!

3-4 χρόνια αντοχή?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χειρότερα από θέμα αντοχής είναι τα παπούτσια τύπου σταράκια-all star. Ακόμη και τo πιο ακριβo να αγοράσεις, ο πάτος θα χαλάσει πολύ γρήγορα.

Αντιθέτως τα adidas superstar που είχα παλιότερα, απλά τα έβαλα στην άκρη επειδή τα βαρέθηκα... παρόλο που τελευταία ξαναγύρισαν στη μόδα για μια περίοδο. Γενικά όλα τα adidas μου έχουν βγει αντοχής.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυστηρά και μόνο μετά από εκτεταμένη κι εμφανή φθορά.

@skiabox  Δεν είναι υπερβολικό,εκτός αν είναι το μοναδικό του 'καθημερινό' παπούτσι.

Επεξ/σία από Rumpelstiltskin123
  • Like 1
Δημοσ.

Ενα παπουτσι που μοιαζει αρχαιας μοδας και εχει και καποιες φθορες,πρεπει να αποσυρθει

Σε γενικες γραμμες μπορουν να γινουν πολλες επισκευες σε ενα μη-αθλητικο παπουτσι και να ζησει για πολλα χρονια

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξέρω παπούτσια που παρέδωσαν το πνεύμα μετά από λίγους μήνες, ενώ άλλα έζησαν πολλά-πολλά χρόνια κάνοντας πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα. Βέβαια, αυτά που έζησαν πολύ, εκτός από το περπάτημα έκαναν και γενικότερα υγιεινή ζωή: Δεν έπιναν, δεν κάπνιζαν, δεν ξενυχτούσαν, δεν είχαν άγχος κτλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως τα under armour των 150 ευρώ μια χαρά λιώνουν από κάτω και σκίζονται πίσω από την φτέρνα(και αριστερό και το δεξί).

Μιλάμε για παπούτσι tank τώρα όχι αστεία!

Είμαι ανοικτός τώρα σε προτάσεις για αθλητικά παπούτσια που αντέχουν πολλα χιλιόμετρα περπάτημα!

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.

Οταν εχει εμφανεις φθορες και δεν ειναι πια ανετο θα ελεγα. 

Εχω πεταξει παπουτσια τα οποια εχω να τα φορεσω κατι αιωνες, εχει συμβει 1-2 φορες οχι τπτ τρελο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...