Prodromos Theodoridis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικά καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Έχω ένα λάπτοπ και ύστερα από κάτι μυστήρια κατεβάσματα από piratebay (έχοντας ξανά κατεβάσει από τον ίδιο user χωρίς προβλήματα), μου εμφάνισε ένα θέμα το πλήκτρο W και δεν λειτουργεί. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει ιός που επηρεάζει έτσι το λογισμικό ή έτυχε να είναι θέμα του hardware. Επίσης αν υπάρχει όντως ιός, πως θα μπορούσα να τον αντιμετωπίσω απορρίπτοντας ως πρώτη λύση να κάνω Format το PC, διότι αυτή τη στιγμή δεν διαθέτω κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Πληροφορίες Υπολογιστή: Windows 10 Home 64-bit SONY VAIO SVF15N1S2ES Intel Core i5-4200U @1,60GHz 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz 2047MB NVIDIA GeForce GT 735M (Sony) 946GB Western Digital WDC Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Prodromos Theodoridis Σχετική Απάντηση :)
nik0laus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δοκίμασε με μια live διανομή Linux να δεις αν λειτουργεί σωστά το πληκτρολόγιο για να αποκλείσεις το θέμα από την hardware μεριά ... Επίσης καλό είναι, όταν ζητάμε βοήθεια, να αναφέρουμε και το μοντέλο/specs του μηχανήματος για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν καλύτερα και περισσότεροι.
Prodromos Theodoridis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, nik0laus είπε Δοκίμασε με μια live διανομή Linux να δεις αν λειτουργεί σωστά το πληκτρολόγιο για να αποκλείσεις το θέμα από την hardware μεριά ... Επίσης καλό είναι, όταν ζητάμε βοήθεια, να αναφέρουμε και το μοντέλο/specs του μηχανήματος για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν καλύτερα και περισσότεροι. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση και επιπλέον έχεις πολύ δίκιο για τα Specs! Επειδή δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο να υποθέσω ότι κατεβάζω το Linux, το βάζω σε στικάκι και τα τρέχω μέσω Bios?
nik0laus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Prodromos Theodoridis είπε Επειδή δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο ..... Δες εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα