Pwpwpw Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Μα δεν θα διαφωνησω μαζι σου οτι ειμαι πρωτος εγω λαθος .Αν δεν την ειχαν περασει στο συστημα τους αυτοι θα ελεγα οπως και ειπα ποσο μαλακας ειμαι που εχασα την αποδειξη και δεν μπορω να κανω τιποτα..Απλα επειδη δεν ηξερα δεν γνωριζα γιατι δε μου ειχε ξανατυχει αναλογο προβλημα και στενοχωρηθηκα και αγχωθηκα αρκετα τις πρωτες μερες πιστευα πως αν δεν μου απαντησουν εκεινοι πρωτα και να την παω θα ηταν τσαμπα. Αφου δεν διαφωνεις μαζι μου τοτε θα συμφωνεις επισης οτι ειδικα πλεον δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα το παρον νημα. Και που πηρες απαντηση την καρτα ακομα δεν την εχεις παει την εχεις σπιτι.Πιο παραξενη διαδικασια/ιστορια rma απ την συγκεκριμενη δεν εχω ξανα ακουσει.Παντως απ το τροπο που το χειριστηκες και συνεχιζεις να το χειριζεσαι, ουτε για στεναχωρημενος ουτε για αγχωμενος δειχνεις, πιο πολυ στα @αρχιδι@ σου θα ελεγα οτι δειχνεις, οτι δεν σε νοιζει και ιδιαιετρα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Τέλος πάντων ας κάνει ότι θέλει εγώ πάντως αν μου έμενε στα χέρια και ήξερα ότι έχω εγγύηση θα είχα πάει με τα πόδια τρέχοντας και θα έπαιρνα μια 1060 ή μια 1070 πληρώνοντας την μικρή διαφορά η 1060 έχει περίπου ενα 20 με 25% περισσότερο δύναμη + τα 2GB παραπάνω +ότι δεν έχει το και καλά slow vram 500mb όπως οι gtx 970 βέβαια ανάθεμα αν αυτό είναι σίγουρο και δεν ήταν κάποια προπαγάνδα για να αγοράσουν την 980 1
patsakos. D Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δώσε 40€ και πάρε 2060 της evga και είσαι άρχοντας!και από θέμα επιδόσεων αλλά και εγγύησης(το καλύτερο support ) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, WinIsEverything είπε Απλα επειδη δεν ηξερα δεν γνωριζα γιατι δε μου ειχε ξανατυχει αναλογο προβλημα και στενοχωρηθηκα και αγχωθηκα αρκετα τις πρωτες μερες πιστευα πως αν δεν μου απαντησουν εκεινοι πρωτα και να την παω θα ηταν τσαμπα. Μπορουσες να ρωτουσες και στο forum αν δεν γνωριζες ποση εγγυηση εχουν οι Msi. Ενα αλλο κολπο ειναι να κοιταξεις σε πιο καινουργιες καρτες μηπως και το καταστημα στο site του αναφερει την εγγυηση. Εδω λοιπον οπως βλεπουμε αναφερει κατω κατω οτι η Msi εχει 3χρονια(36μηνες)εγγυηση https://t-support.gr/el/MSI/MSI-GeForce-RTX-2070-8G-X-Gaming-p1175452.html
ScienceFreak Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Για όποιον εξακολουθεί να ασχολείται σοβαρά με το τρολλ: Δεν αναφέρει καν ότι υπάρχει κάρτα. Συνεχίστε την ημέρα σας. Παρακαλω.
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, ScienceFreak είπε Για όποιον εξακολουθεί να ασχολείται σοβαρά με το τρολλ: Δεν αναφέρει καν ότι υπάρχει κάρτα. Συνεχίστε την ημέρα σας. Παρακαλω. Ποιος ξέρει τη θέλει να κάνει το παλικάρι μπορεί να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Ποιος ξέρει τη θέλει να κάνει το παλικάρι μπορεί να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια Συμφωνώ και εγώ, μου φαίνεται απλώς άνθρωπος που προσπαθεί να είναι τελείως sticked στους κανόνες του φορουμ και κοιτάζει να προσθέτει θέματα όπου αρμόζουν. Τώρα αν πέφτω τόσο έξω... τι να πω, κλάιν 1
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Stamer είπε Συμφωνώ και εγώ, μου φαίνεται απλώς άνθρωπος που προσπαθεί να είναι τελείως sticked στους κανόνες του φορουμ και κοιτάζει να προσθέτει θέματα όπου αρμόζουν. Τώρα αν πέφτω τόσο έξω... τι να πω, κλάιν Λες και μας νοιάζει αν αγοράσει σύστημα η αν γυρίσει την κάρτα πίσω 😂😂😂😂 1
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Λες και μας νοιάζει αν αγοράσει σύστημα η αν γυρίσει την κάρτα πίσω 😂😂😂😂 Ισχύει! Στην τελική απλά μπαίνουμε σε κουβεντούλα και στο τέλος αποκομίζουμε και εμείς 5 πράγματα 1
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, Stamer είπε Ισχύει! Στην τελική απλά μπαίνουμε σε κουβεντούλα και στο τέλος αποκομίζουμε και εμείς 5 πράγματα Εγώ γελάω κιόλας με μερικά 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα