umad Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Παρε τη 1060 και μη το πολυψειριζεις.Καλυτερη καρτα ειναι και μια χαρα θα σου κατσει. Να σου δωσουν 373Ε μετα απο 2,5 χρονια πισω ,δε παιζει απλα.Η αν το καταφερεις καπως μαγικα,θα σε ταλαιπωρησουν απιστευτα.Και μεταξυ μας,καλα θα σου κανουν,γιατι σου προτειναν καρτα που ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες.Το οτι σε ταλαιπωρουν τοσες μερες,πιο πολυ μου φαινεται οτι εγινε επειδη τους το επετρεψες παρα επειδη το προσπαθουσαν. Πανε οι παλιες καλες εποχες που εκαιγες τη καρτα 10 μερες πριν ληξει η εγγυηση και εκανες δια βιου αναβαθμιση ετσι. Στο Πλαίσιο πάντως το πιστώνουν όλο το ποσό αν δεν υπάρχει πλέον το προϊόν στην αγορά!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, umad είπε Στο Πλαίσιο πάντως το πιστώνουν όλο το ποσό αν δεν υπάρχει πλέον το προϊόν στην αγορά! Οταν με το καλο τελειωσει ο "τεχνικος" τους και μου πουν ολα οκ θα τους για πιστωση ποσου αν ακουσω μα και μου και μα θα παρω την 1060
rofl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ειμαστε περαν της διετιας, οποτε δεν ξερω αν πλεον εχει καποια υποχρεωση ο πωλητης απο το νομικο πλαισιο, περαν του να διεκπεραιωσει το rma. δεν νομιζω οτι εχουν καμια υποχρεωση να επιστρεψουν χρηματα πλεον, δεν θα το προβλεπει φυσικα η εγγυηση της msi. και στις αντικαστασεις λενε παντα για ιδια η καλυτερη. μια χαρα αλλαγη ειναι η 1060 6gb περιπου στα ιδια με 980. οχι 1060 3 ομως Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από rofl 1
dhmhtries22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Διαβάζοντας και τις 6 σελίδες του θέματος,ένα μπορώ να σου πω: καλορίζικη η 1060 και πάρτην όσο πιο γρήγορα γίνεται.Όσο για το μαγαζί,αν και δεν είναι σωστό να κρίνει κάποιος από μία περίπτωση,η αντιμετώπισή τους,αν έγιναν τα πράγματα όπως μας τα λες, δεν ήταν και πολύ επαγγελματική.Καλη συνέχεια, ενημέρωσε αν θέλεις,τι έγινε τελικά.
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρά αναβάθμιση η 1060 6GB. Τέλος καλό λοιπόν. Κράτα την γιατί και να τη δώσεις γύρω στα 200-220 σφραγισμένη μαξ θα πάει, τόσο παίζουν και καινούριες εκεί γύρω. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
ScienceFreak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόνο εγώ θεωρώ ένα ανέκδοτο το όλο τοπικ και ότι ο TS σας δουλεύει ψιλό γαζί; Το παλικάρι μιλούσε για εγγύηση πριν πάει την κάρτα στο κατάστημα καταρχάς. Να εξέταζε τι το κατάστημα; Τον αέρα; + τα ορθογραφικά και ο τρόπος που μιλάει παραπέμπουν σε Giwrg Mavridis και το άλλο τρολλ που έστελνε βρισιες στα πμ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ScienceFreak
umad Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, ScienceFreak είπε Μόνο εγώ θεωρώ ένα ανέκδοτο το όλο τοπικ και ότι ο TS σας δουλεύει ψιλό γαζί; Το παλικάρι μιλούσε για εγγύηση πριν πάει την κάρτα στο κατάστημα καταρχάς. Να εξέταζε τι το κατάστημα; Τον αέρα; + τα ορθογραφικά και ο τρόπος που μιλάει παραπέμπουν σε Giwrg Mavridis και το άλλο τρολλ που έστελνε βρισιες στα πμ Θα μπορούσε, αλλά σε αυτό το κατάστημα είναι πραγματικά αρλεκίνοι...
spy94 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Dantε είπε Παρε τη 1060 και μη το πολυψειριζεις.Καλυτερη καρτα ειναι και μια χαρα θα σου κατσει. Να σου δωσουν 373Ε μετα απο 2,5 χρονια πισω ,δε παιζει απλα.Η αν το καταφερεις καπως μαγικα,θα σε ταλαιπωρησουν απιστευτα.Και μεταξυ μας,καλα θα σου κανουν,γιατι σου προτειναν καρτα που ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες.Το οτι σε ταλαιπωρουν τοσες μερες,πιο πολυ μου φαινεται οτι εγινε επειδη τους το επετρεψες παρα επειδη το προσπαθουσαν. Πανε οι παλιες καλες εποχες που εκαιγες τη καρτα 10 μερες πριν ληξει η εγγυηση και εκανες δια βιου αναβαθμιση ετσι. Το σωστότερο ποστ αν εξαιρέσεις την τελευταία πρόταση.Σου δίνουν καινούργια ίση η καλύτερη κάρτα?Την παίρνεις και φεύγεις.Σε κάθε παρόμοιο ποστ εγγύησης τα ίδια διαβάζω.Πίεση μέχρι να δοθεί λύση και μόλις δοθεί δεν μας κάνει κιόλας. Και όχι δεν ήταν καλές εποχές.Οταν απαιτείς από τον απέναντι να είναι σωστός απέναντί σου οφείλεις να είσαι και εσύ!Στην Ελλάδα του 2019 θα έπρεπε να το έχουμε καταλάβει. 3
Dantε Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spy94 είπε Το σωστότερο ποστ αν εξαιρέσεις την τελευταία πρόταση.Σου δίνουν καινούργια ίση η καλύτερη κάρτα?Την παίρνεις και φεύγεις.Σε κάθε παρόμοιο ποστ εγγύησης τα ίδια διαβάζω.Πίεση μέχρι να δοθεί λύση και μόλις δοθεί δεν μας κάνει κιόλας. Και όχι δεν ήταν καλές εποχές.Οταν απαιτείς από τον απέναντι να είναι σωστός απέναντί σου οφείλεις να είσαι και εσύ!Στην Ελλάδα του 2019 θα έπρεπε να το έχουμε καταλάβει. Δε το διατυπωσα σωστα.Επρεπε να βαλω βασικα σε εισαγωγικα το "καλες". Τοτε δεν ασχολιοντουσαν και ιδιαιτερα και σου διναν νεα καρτα,λεφτα η οτι ηθελες χωρις πολλα πολλα ακομα και εαν δεν ηταν υποχρεωμενοι. Φυσικα δε λεω σε κανεναν να ακολουθησει τετοιες τακτικες,ουτε οτι ηταν καλο εαν το εκανε καποιος. 1
Stamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε το διατυπωσα σωστα.Επρεπε να βαλω βασικα σε εισαγωγικα το "καλες". Θεός!
dpolal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Dantε είπε Τοτε δεν ασχολιοντουσαν και ιδιαιτερα και σου διναν νεα καρτα,λεφτα η οτι ηθελες χωρις πολλα πολλα ακομα και εαν δεν ηταν υποχρεωμενοι. Σε ποιά χώρα γινόταν αυτό και πότε ακριβώς ;;;; Στο insomnia ή και σε άλλα φόρουμς αντίστοιχα threads παραπόνων και κακής αντιμετώπισης είτε από μεγάλα, είτε από μικρά καταστήματα βρίσκεις τουλάχιστον μία 15ετία πίσω.
Dantε Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dpolal είπε Σε ποιά χώρα γινόταν αυτό και πότε ακριβώς ;;;; Στο insomnia ή και σε άλλα φόρουμς αντίστοιχα threads παραπόνων και κακής αντιμετώπισης είτε από μεγάλα, είτε από μικρά καταστήματα βρίσκεις τουλάχιστον μία 15ετία πίσω. Και Ελλαδα γινοταν.Αν θες σου λεω και καποιο απο τα μαγαζια που γινοταν συγκεκριμενα.Πλαισιο.Αν θες σου λεω και προσωπικη εμπειρια κιολας 1
dpolal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, Dantε είπε Και Ελλαδα γινοταν.Αν θες σου λεω και καποιο απο τα μαγαζια που γινοταν συγκεκριμενα.Πλαισιο.Αν θες σου λεω και προσωπικη εμπειρια κιολας Και εγώ έχω εμπειρία από το Πλαίσιο όπου αρνήθηκαν να επιστρέψουν ολόκληρο το ποσό από μητρική επειδή ήταν παλιό μοντέλο και αναγκάστηκα τελικά να πάρω κάτι άσχετο.
Dantε Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, dpolal είπε Και εγώ έχω εμπειρία από το Πλαίσιο όπου αρνήθηκαν να επιστρέψουν ολόκληρο το ποσό από μητρική επειδή ήταν παλιό μοντέλο και αναγκάστηκα τελικά να πάρω κάτι άσχετο. Προφανως δεν θα ακολουθουσαν παντα την ιδια τακτικη.Ηταν αναλογα το καταστημα/υπευθυνο.Δεν αναιρει το γεγονος ομως οτι γινοταν και αρκετα κιολας.Σημερα δε γινεται ουτε για πλακα. 2
aorus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Nαι μόνο στην Ελλάδα γινόταν ενώ στι εξωτερικό δεν το έχει κάνει κανένας????🤣 ΤΕΤΟΙΕΣ ηλιθιότητες είναι επιπέδου "Ολοι μαζί τα φάγαμε" όποιος θέλει να αυτομαστιγωθεί ή και να αυτοπυρποληθεί στο διάολο αλλά μην μιλά ή εκφράζει απόψη για όλους παρα μόνο για την δική του υπούπαρξη.... Στην πραγματικότητα τώρα........ Εχει αναλυθεί ν-οστες φορές μέσα και από σχετικά θέματα και με αναφορές στην ισχύουσα νομοθεσία για τα δικαιώματα του καταναλωτή το πρόβλημα είναι ότι ο μπούρδας που δυστυχώς αναπνέουμε τον ίδιο αέρα αυτά τα γράφει στα παπάρια του και ότι και να ισχύει θα μπεί και θα γράψει την @........@ του γιατί έτσι του κάθεται λογικά στην κεφάλα του Ο νόμος ορίζει σαφώς ότι δικαιούσαι εγγύηση για το προιόν που αγόρασες από την πρώτη μέρα που το πήρες μέχρι και την τελευταία μέρα της όπως αυτή ορίζεται από τον κατασκευαστή, η αντικατάσταση του προιόντος ΓΙΝΕΤΑΙ με ακριβώς το ίδιο που αγόρασες ή με πίστωση του αρχικού ποσού που έδωσες στο ταμείο του καταστήματος.... Ούτε πιστωτικά ούτε τελευταία τιμή που το είχαμε στο ράφι ούτε τίποτα.......Υπάρχει η δυνατότητα για αντικατάσταση από ίδιο ή καλύτερο προιόν ΟΜΩΣ εφ όσον το δέχεται ο πελάτης.... Εαν εγώ αγόρασα 1070 strix ME KANENA ΤΡΟΠΟ δεν υποχρεούμαι να πάρω gigabyte π.χ. εαν δεν το επιθυμώ.... Οριστε πώς λειτουργεί μια σοβαρή επιχείρηση που τιμά τα χρήματα των καταναλωτών της https://www.caseking.de/lp/grafikkarten-soforttausch-bei-defekt.html ΑΥΤΟ που παρέχει ΔΕΝ είναι παροχή του καταστήματος αλλά ολοκληρώνει την διαδικασία του RMA ταχύτερα Από την άλλη ΔΕΝ είναι δικαιολογία, αυτό μου είπαν, δεν θέλω να μπλέξω, που να τρέχω, με αγριοκοίταξε ο ιδιοκτήτης και φοβήθηκα μην με γ@....ει...Αν δεν διεκδικήσεις ο ίδιος το δίκιο σου ΔΕΝ θα ασχοληθεί κανένας μαζί σου..... Επίσης στο ερώτημα ΑΝ γίνεται να χαλάσεις κάτι επίτηδες η απάντηση είναι ΝΑΙ γίνεται με τρόπο τέτοιο που κάποιος που μπορεί να το κάνει σωστα δεν μπορεί κάποιος να αποδείξει κάτι...Αν είναι σωστό, προφανώς όχι αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γίνει κάτι, δεν υπάρχει μας κορόιδεψε ο χ πελάτης οπότε δεν καλύπτουμε rma του y πελάτη...... Ακόμα από την άλλη επειδή εμφανίζονται διάφορα μαγαζιά μανιτάρια που πολλά δν έχουν καν έδρα με μαγικές τιμές για προιόντα που οι άλλοι κινούνται σε συγκεκριμένα πλαίσια και με μικρά περιθώρια κέρδους, και σε τέτοιες περιπτώσεις αρκετές φορές όταν ο "έξυπνος αγοραστής" που τους έπιασε τους άλλους κορόιδα κάνοντας πραγματικό deal με την αγορά του προιόντος στην χ τιμή χρειαστεί RMA και διαπιστώσει πως τον καθυστερουν ή αρχίζουν τις ομορφιές, και πάει στην εταιρία μαι το s/n και διαπιστώσει πως είναι εκτός εγγύησης, τότε απλά έχει πέσει θύμα απάτης κάποιου απατεώνα (π.χ. εισαγωγή refubrised προιόντων με 6 μηνη εγγύηση από το εργοστάσιο που "τυχαία" ξανασυσκευάστηκαν σαν καινούρια, ή αγορασμένα χωρίς καν παραστατικά κλπ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα