Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Βημα 1

Επιστρεφουμε την καρτα στο καταστημα αγορας/πωλητη μαζι με την αποδειξη αν υπαρχει

Βημα 2

Αν δουμε το καταστημα στις πρωτες μερες και κανει διαφορα/μας τα μασαει,επικοινωνουμε με ΓΓΚ και συνηγορο με το καλημερα.

Οταν διαβαζω κατι τετοια σχολια,προσωπικα κραταω επιφυλαξεις για το κατα ποσο οντως ισχυουν 100% αυτα που γραφονται.

Καλα συγνωμη τωρα αλλα κοροιδευομαστε μεταξυ μας?Τι παει να πει τι θα αλλαζε αν την ειχαν στα χερια τους?

Τι παει να πει οτι θα σου ελεγαν οτι χαθηκε η καρτα?

Αν την ειχες ηδη επιστρεψει την καρτα πισω και ειχε περασει ενα χρονικο διαστημα καποιων ημερων οπως αναφερθηκε πιο πισω θα μπορουσες να ζητησεις προσωρινη καρτα για να κανεις την δουλεια σου και αν δεν σου εδιναν εκει μετα θα μπορουσες να τους τρεξεις στους αρμοδιους φορεις για επιστροφη χρηματων/πιστωτικο/αντικατασταση.

Σιγουρα ολα τα παραπανω ειναι πολυ καλυτερα απο το να εχεις μια κατεστραμενη καρτα στο σπιτι σου εδω και κοντα 1μηνα δεν νομιζεις?

Νταξει γραφω κι εγω βλακειες γιατι εχω νευρα με την κατασταση αυτη.Μα το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν θα καλυφθω ή οτι θα χασω τα 373 ευρω που ειχα δωσει (γιατι μολις ξαναπειρα τηλεφωνο και μου ειπαν ακριβως την τιμη και μιλαω με τηλεφωνητριες και ΚΑΝΕΝΑΝ υπευθυνο ολη την ωρα  ).Το κυριο προβλημα μου ειναι γιατι κολησιεργουν και αν δεν μπορουν να κανουν τιποτα ας τη στειλω εγω στην εταιρεια μονος μου αυτο ειναι το προβλημα μου.Να μου δωσουν μια απαντηση να μην περιμενω σαν ηλιθιος θελω κι ας μην κανω τιποτα εγω αυτοι ειναι το μαγαζι αυτοι να βρουν την ακρη γρηγορα να εξυπηρετησουν τον ανθρωπο που σκαει τα ωραια του λεφτα και τους εμπιστευεται στο φιναλε.Μπορουμε δεν μπορουμε που ειναι το δυσκολο 

Και τωρα που μιλουσα 5 λεπτα της λεω γιατι υπαρχει τετοια αργοπορια , γιατι απλα δε μου λετε να τη στειλω μονος μου να βρω ακρη μονος μου και με εχετε να περιμενω?Το ξερω σας ζηταμε συγγνωμη και εγω δεν εχω καμια σημειωση εδω μπροστα μου.Δηλαδη αν ημουνα φαροφυλακας στα συνορα στην Κερκυρα θα με ειχαν εντελως χεσμενο και εξυπηρετηση μηδεν

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε

Δηλαδη αν ημουνα φαροφυλακας στα συνορα στην Κερκυρα

Ένας από τους λόγους που δεν αγοράζω πράγματα πάνω από 100 ευρώ από Ελλάδα. Και μένω Κέρκυρα. Φαντάσου ταλαιπωρία και τηλέφωνα.

Πίεσε το σκασε μύτη στο μαγαζί με εκτυπωμένα τα δικαιώματα και ότι αναγράφει ο νόμος. Πάρε και έναν κολλητό σου για μάρτυρα μαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολοι μουρλοι στα 7νησα  κι εγω μαζι (Λευκαδαρα) 😂😂

Το μαγαζι κλεινει στις 9 και με παιρνουν 9 παρα 5 και μου λενε φερτε την παλια να την ελενξει ο τεχνικος σε 2-3 εργασιμες και αν διαπιστωθει η βλαβη και οτι δεν δουλευει (Πως γινεται να δουλευει ρωταω εγω) θα ερθετε να παρετε μια Asus GeForce GTX1060 6GB ..Και ο διαολος φοβερα θελει τελικα

49897190_732141620487625_6726359530784948224_n.jpg.09d1b4ce4eeee37246285b7bb0beac1e.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και η GTX 1060 6GB είναι καλύτερη από την 970 που είχες, δε ξέρω αν πρέπει να το δεχτείς. Εσύ είχες πληρώσει 373, η κάρτα που σου προτείνουν στο site τους έχει 330 περίπου. Επίσης είναι πλέον στο τέλος της ζωής της, ίσως θα ήταν σοφότερο να ζητήσεις πιστωτικό και να πληρώσεις διαφορά να πάρεις μία RTX 2060. Βέβαια αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο κατάστημα έχει μόνο τις ASUS στα 465 και δε συμφέρει, αλλά σύντομα θα μπορείς να πάρεις κάποια RTX 2060 με πάνω κάτω τα λεφτά του πιστωτικού - άντε να χρειαστεί να δώσεις άλλα 15-20 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που είχες πληρώσει 373 δε νομίζω ότι καλύπτονται με το να σου δώσουν μία κάρτα αξίας 330 ευρώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου το ειπε καπως κοφτα στο τηλεφωνο "Εμεις μπορουμε να σας καλυψουμε μονο με αυτο το μοντελο" αλλα και παλι δεν με ενοχλει ας την παρω να τη δωσω 270-300 εδω σε αγγελια και ας βαλω μετα  τη διαφορα να παρω μια καλυτερη απο αλλο καταστημα 

Εντομεταξυ της λεω και γιατι δε μου λεγαετε να σας τη φερω νωριτερα? και με τρολλαρει μου λεει καλλιο αργα παρα ποτε.. ☠️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν επισκευαζεται ή/και δεν έχουν την ίδια , είναι δικαίωμα του καταναλωτή να ζητήσει τα χρήματα του πίσω.... Επίσης πια 1060 θα δώσεις 300€ σε αγγελία? Που ζεις βρε....

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Ενταξει δεν κυριολεκτω.. ειπα μια τιμη 200-250 οσο κανει τελος παντων,δηλαδη  εχω δικαιωμα refund 372 ευρω κασερι σπαρταριστο μαρουλι?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, malakudi είπε

Αν και η GTX 1060 6GB είναι καλύτερη από την 970 που είχες, δε ξέρω αν πρέπει να το δεχτείς. Εσύ είχες πληρώσει 373, η κάρτα που σου προτείνουν στο site τους έχει 330 περίπου. Επίσης είναι πλέον στο τέλος της ζωής της, ίσως θα ήταν σοφότερο να ζητήσεις πιστωτικό και να πληρώσεις διαφορά να πάρεις μία RTX 2060. Βέβαια αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο κατάστημα έχει μόνο τις ASUS στα 465 και δε συμφέρει, αλλά σύντομα θα μπορείς να πάρεις κάποια RTX 2060 με πάνω κάτω τα λεφτά του πιστωτικού - άντε να χρειαστεί να δώσεις άλλα 15-20 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που είχες πληρώσει 373 δε νομίζω ότι καλύπτονται με το να σου δώσουν μία κάρτα αξίας 330 ευρώ.

37 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αν δεν επισκευαζεται ή/και δεν έχουν την ίδια , είναι δικαίωμα του καταναλωτή να ζητήσει τα χρήματα του πίσω.... Επίσης πια 1060 θα δώσεις 300€ σε αγγελία? Που ζεις βρε....

Νομίζω το κατάστημα έχει δικαίωμα απλά να του δώσει παρόμοια ίδιων χρημάτων. Νομίζω. Πάντως, ίσως αμα ρωτήσει στο μαγαζί, αντί να του δώσουν καινούργια, να πάρει απο εκεί μια καλύτερη δίνοντας διαφορά (και καλά θα κάνει!)

Με 260 ευρώ παίρνεις καινούργια 1060 οπότε δεν ξέρω πόσο μπορεί να την δώσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έγραψες γι αυτό το μαγαζί να σας πω και εγώ την ιστορία μου.

Παρείγγηλα πέρσι αρχές του χρόνου 2 μητρικές για 2 rig που έστησα.Ολόιδιες.Στήνω και τα 2 pc το ένα δεν ανάβει καν.Όλα τα specs καινούρια,άρα ξεκινάω και ψάχνω δια της ατόπου τι φταίει.Αφού τουμπάρω τα πάντα τροφοδοτικό,μνήμες,cpu ακόμα και σκληρούς παρόλο που ήταν κλώνοι συμπεραίνω ότι δεν δουλεύει η μητρική.Reset bios πάλι τίποτα.Την στέλνω πίσω κατόπιν συννενόησης, αφού έχω μιλήσει με τον "τεχνικό"(γι αυτό τον λόγο μου έσβησαν την κριτική μου στο σκρουτζ ως ειρωνική επειδή τον αποκάλεσα "τεχνικό") και του λέω τις ενέργειες που έχω κάνει και bios reset και τον ενημερώνω ότι δεν είμαι μέσος χρήστης-βέβαια θα μου πεις στα φρύδια του αλλά επειδή ξέρω τι θα πει τεχνική υποστήριξη σε τέτοια μαγαζιά,δηλαδή τίποτα, είπα να διευκολύνω την κατάσταση ή να την επιταχύνω- και μου λέει θα σε ενημερώσω σε 2 μέρες.Περνάει μία βδομάδα και παίρνω τηλέφωνο περίπου 5 φορές για να πετύχω τον "τεχνικό" με την εξής απλή ερώτηση:Όσο φόρτο και να έχεις αγαπητέ,πόση ώρα χρειάζεσαι για να διαπιστώσεις ότι μια μητρική είναι ελλατωματική?Αφού μου έχει ζητήσει 2 μέρες-για το επιστημονικό πόρισμά του- και ήταν άφαντος μέχρι να ενοχλήσω κάργα για να τον βρω.Μου απαντάει φουλ ειρωνικά έως εριστικά και μετά από ένα μήνα και αρκετά μπινελίκια εκατέρωθεν μου πίστωσαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου.

Απαράδεκτο μαγαζί απλά,μηδενική έως ανύπαρκτη η τεχνική υποστήριξή τους.Μαυρίστε τους.

Επεξ/σία από umad
  • Like 1
Δημοσ.

Δοξαζω τον Θεο που πειρα μονο αυτο το πραγμα απο εκει λοιπον γιατι το ειχε σε καλη τιμη τοτε το θυμαμαι σαν χθες αμα ειχα παρει full tower απο κει τωρα θα επαιζα με pstn απο καζακσταν με 2 fps περιμενοντας τις εγγυησεις

Δημοσ.

Παρε τη 1060 και μη το πολυψειριζεις.Καλυτερη καρτα ειναι και μια χαρα θα σου κατσει.

Να σου δωσουν 373Ε μετα απο 2,5 χρονια πισω ,δε παιζει απλα.Η αν το καταφερεις καπως μαγικα,θα σε ταλαιπωρησουν απιστευτα.Και μεταξυ μας,καλα θα σου κανουν,γιατι σου προτειναν καρτα που ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες.Το οτι σε ταλαιπωρουν τοσες μερες,πιο πολυ μου φαινεται οτι εγινε επειδη τους το επετρεψες παρα επειδη το προσπαθουσαν.

Πανε οι παλιες καλες εποχες που εκαιγες τη καρτα 10 μερες πριν ληξει η εγγυηση και εκανες δια βιου αναβαθμιση ετσι.

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παρε τη 1060 και μη το πολυψειριζεις.Καλυτερη καρτα ειναι και μια χαρα θα σου κατσει.

Να σου δωσουν 373Ε μετα απο 2,5 χρονια πισω ,δε παιζει απλα.Η αν το καταφερεις καπως μαγικα,θα σε ταλαιπωρησουν απιστευτα.Και μεταξυ μας,καλα θα σου κανουν,γιατι σου προτειναν καρτα που ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες.Το οτι σε ταλαιπωρουν τοσες μερες,πιο πολυ μου φαινεται οτι εγινε επειδη τους το επετρεψες παρα επειδη το προσπαθουσαν.

Πανε οι παλιες καλες εποχες που εκαιγες τη καρτα 10 μερες πριν ληξει η εγγυηση και εκανες δια βιου αναβαθμιση ετσι.

Δεν ειχα σκοπο να την επιστρεψω οσο δουλευε και εκανα τη δουλεια μου ουτε 2 μερες πριν την εγγυηση ουτε καμια.Μεταξυ μας κι εγω αυτο πιστευω οτι αυτη η λυση του να παρω την καρτα ειναι η πιο καλη 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε

Δοξαζω τον Θεο που πειρα μονο αυτο το πραγμα απο εκει λοιπον γιατι το ειχε σε καλη τιμη τοτε το θυμαμαι σαν χθες αμα ειχα παρει full tower απο κει τωρα θα επαιζα με pstn απο καζακσταν με 2 fps περιμενοντας τις εγγυησεις

Αμάν βρε με αυτό το πειρα , εκεί κολλημένος με το έψιλον γιώτα :P 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, TheSubZ3r0 είπε

Πηρααααααααααα

Πολυ αστειο μπραβο 

48 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αμάν βρε με αυτό το πειρα , εκεί κολλημένος με το έψιλον γιώτα :P 

Μπαμπινιωτη σε λενε παλικαρι μου? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...