katsikoula Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, TheSubZ3r0 είπε Nαι αλλα η Msi στην απαντηση που tου εδωσε μεσω email tου ειπε να επικοινωνησει με τον εμπορο που την αγορασε αρα? Εγω πιστευω πως απλα πρεπει να παει απο κει με την καρτα και να πει αυτη ειναι αλλαξτε τη τωρα η' δωστε μου refund Άρα απαντάει στην MSI εξηγώντας ότι εδώ και 20 μέρες προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον retailer και δεν έχει καταφέρει τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ειδες μολις πηρες 2 τηλεφωνα σε μια μερα ηρθε η απαντηση😂 Αν δεν σε καλεσουν πισω, αν θες την αποψη μου ξαναπαρε και τριτη φορα μην αφησεις να φυγει ετσι η μερα χωρις να σου απαντησουν τωρα θα τους ξαναπαρω ελλαδισταν (και μου λεει αυτη η κουφαλα στο τηλεφωνο : Εχουμε απαντηση αλλα εεεε εγω δε μπορω να σας βοηθησω
Stamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Όπως και να έχει.. είναι δυνατόν να έχεις ακομα την κάρτα εσύ? Γιατί δεν την πας? Είσαι μακριά από το μαγαζί?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εχω κατι θεματακια και δεν μπορω να παω στο μαγαζι συν το οτι ειμαι αρκετα μακρια με κινηση σιγουρα καμια ωρα Αλλα και παλι τι αλλαζει και να την ειχαν στα χερια τους τις ιδιες παπαριες θα μου ελεγαν ασε που θα μου λεγαν τιποτα χαθηκε η καρτα την πεταξαμε μαζι με τα πλαστικα κουτια του καφε και θα τους εκαιγα ζωντανους
Pwpwpw Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Εχω κατι θεματακια και δεν μπορω να παω στο μαγαζι συν το οτι ειμαι αρκετα μακρια με κινηση σιγουρα καμια ωρα Αλλα και παλι τι αλλαζει και να την ειχαν στα χερια τους τις ιδιες παπαριες θα μου ελεγαν ασε που θα μου λεγαν τιποτα χαθηκε η καρτα την πεταξαμε μαζι με τα πλαστικα κουτια του καφε και θα τους εκαιγα ζωντανους Oχι δεν παει ετσι, αν δεν ενδιαφερθεις εσυ πρωτος για δικη σου δουλεια, μην περιμενεις να ενδιαφερθουνε αυτοι. 3
alex1001 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 μια απορία έχω! το μαγαζί γιατί να μην θέλει να την αλλάξει όταν η μαμά εταιρία καλύπτει την εγγύηση? μου φαίνεται λίγο παράλογο.. μήπως το μαγαζί δεν έχει stok για αντικατάσταση και περιμένει από την msi να του στείλει άλλη?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, alex1001 είπε μια απορία έχω! το μαγαζί γιατί να μην θέλει να την αλλάξει όταν η μαμά εταιρία καλύπτει την εγγύηση? μου φαίνεται λίγο παράλογο.. μήπως το μαγαζί δεν έχει stok για αντικατάσταση και περιμένει από την msi να του στείλει άλλη? Ελα ντε μακαρι να ξερα κι εγω..Η καρτα βεβαια δεν βγαινει πλεον σε κυκλοφορια αλλα θα μπορουσαν απο την πρωτη μερα να μου δωσουν μια 1050ti για να μην πω 1060
Votritis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Ελα ντε μακαρι να ξερα κι εγω..Η καρτα βεβαια δεν βγαινει πλεον σε κυκλοφορια αλλα θα μπορουσαν απο την πρωτη μερα να μου δωσουν μια 1050ti για να μην πω 1060 ποσο ειχες παρει την 970?, κανονικά θα πρεπει να σου δώσουν μια παρομοιας αξίας και οχι επιδόσεων , οποτε 1060 6gb η 1070 . Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Votritis
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Votritis είπε ποσο ειχες παρει την 970?, κανονικά θα πρεπει να σου δώσουν μια παρομοιας αξίας και οχι επιδόσεων , οποτε 1060 6gb η 1070 . Γυρω στα 350 την ειχα παρει αν θυμαμαι καλα μην πω και ψεμματα
Stamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Το μαγαζί πρέπει πρώτα να βεβαιώσει το ελάττωμα. Είτε το κάνει το ίδιο αν διαθέτει σχετικό σερβις είτε το στέλνει στον αντιπρόσωπο. Επομένως έχω την αίσθηση οτι καθυστερείς μόνος σου τον εαυτό σου τόσο καιρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Stamer είπε Το μαγαζί πρέπει πρώτα να βεβαιώσει το ελάττωμα. Είτε το κάνει το ίδιο αν διαθέτει σχετικό σερβις είτε το στέλνει στον αντιπρόσωπο. Επομένως έχω την αίσθηση οτι καθυστερείς μόνος σου τον εαυτό σου τόσο καιρό. Πες οτι εγω ειμαι χαζος και καθυστερω τον εαυτο μου εκεινοι δεν επρεπε να μου πουν φερτε τη απο δω να δουμε τι εχει κλπ?
Stamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Πες οτι εγω ειμαι χαζος και καθυστερω τον εαυτο μου εκεινοι δεν επρεπε να μου πουν φερτε τη απο δω να δουμε τι εχει κλπ? Αυτό είναι επίσης αξιοπερίεργο! Ποιό μαγαζί είναι? Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Αυτό είναι επίσης αξιοπερίεργο! Ποιό μαγαζί είναι? Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ https://t-support.gr/ Αυτο ειναι το μαγαζι
katsikoula Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αφού έχει καεί, οι φωτογραφίες πρέπει να αρκούν για να ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασης / αποζημίωσης. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Βημα 1 Επιστρεφουμε την καρτα στο καταστημα αγορας/πωλητη μαζι με την αποδειξη αν υπαρχει Βημα 2 Αν δουμε το καταστημα στις πρωτες μερες και κανει διαφορα/μας τα μασαει,επικοινωνουμε με ΓΓΚ και συνηγορο με το καλημερα. 1 ώρα πριν, WinIsEverything είπε Αλλα και παλι τι αλλαζει και να την ειχαν στα χερια τους τις ιδιες παπαριες θα μου ελεγαν ασε που θα μου λεγαν τιποτα χαθηκε η καρτα την πεταξαμε μαζι με τα πλαστικα κουτια Οταν διαβαζω κατι τετοια σχολια,προσωπικα κραταω επιφυλαξεις για το κατα ποσο οντως ισχυουν 100% αυτα που γραφονται. Καλα συγνωμη τωρα αλλα κοροιδευομαστε μεταξυ μας?Τι παει να πει τι θα αλλαζε αν την ειχαν στα χερια τους? Τι παει να πει οτι θα σου ελεγαν οτι χαθηκε η καρτα? Αν την ειχες ηδη επιστρεψει την καρτα πισω και ειχε περασει ενα χρονικο διαστημα καποιων ημερων οπως αναφερθηκε πιο πισω θα μπορουσες να ζητησεις προσωρινη καρτα για να κανεις την δουλεια σου και αν δεν σου εδιναν εκει μετα θα μπορουσες να τους τρεξεις στους αρμοδιους φορεις για επιστροφη χρηματων/πιστωτικο/αντικατασταση. Σιγουρα ολα τα παραπανω ειναι πολυ καλυτερα απο το να εχεις μια κατεστραμενη καρτα στο σπιτι σου εδω και κοντα 1μηνα δεν νομιζεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα