7nisiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ θα σου έλεγα ότι είπε και ο παραπάνω φίλος χρειάζεται και να έχεις αποδεικτικά όπως email κλπ.. Επίσης κάνε έρευνα ότι νόμους υπάρχουν και δεν υπάρχουν εκτυπωμένους στη τσέπη σου ώστε σε περιπτώσεις "μα.μου.σου.του" να τους τα τρίψεις στη μούρη!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ειρωνια τραγικη μια αλλαγη προιοντος που ειναι τοσο απλη στην ουσια και οχι ιδιαιτερα ακριβη τοση ταλαιπωρια ελεος ελλαδισταν
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μολις τους πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν απαντηση για την εγγυηση απο τον προμηθευτη του καταστηματος οχι απο την msi.. Δεν καταλαβαινω πραγματικα
Pwpwpw Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Μολις τους πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν απαντηση για την εγγυηση απο τον προμηθευτη του καταστηματος οχι απο την msi.. Δεν καταλαβαινω πραγματικα Δεν καταλαβαινω τι ακριβως απαντηση περιμενουν δλδ, για το αν ειναι εντος εγγυησης η οχι? Εφοσον υπαρχει η ημερομηνια αγορας στην αποδειξη και ειναι και γνωστη η διαρκεια εγγυησης του προιοντος, τα κοιτας, τα συγκρινεις και βλεπεις αν ειναι το προιον εκτος η εντος εγγυησης και αναλογως ξεκινας διαδικασια rma η οχι, η ειναι εντος εγγυησης η οχι, δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση Αυτο ειναι θεμα λεπτων και πανευκολο να το διασταυρωσεις. Νομιζω οτι φερεις ευθυνη και εσυ σε αυτο, επρπε να παρεις τηλεφωνο και να απαιτησεις αντικατασταση εξαρχης εφοσον η καρτα σου ειναι εντος εγγυησης και οχι να ρωτας "εχει εγγυηση η καρτα", ειναι κατι που δικαιουσαι δεν σου κανουν χαρη. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw 1
Stamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Μολις τους πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι περιμενουν απαντηση για την εγγυηση απο τον προμηθευτη του καταστηματος οχι απο την msi.. Δεν καταλαβαινω πραγματικα Να ξέρεις οτι εφόσον περάσουν 15 εργάσιμες χωρίς να στην έχουν ακόμα επιστρέψει, οφείλουν να σου δώσουν αντικατάσταση με ίδια ή καλύτερη. http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8170 "4. Σε περίπτωση αντικατάστασης του αγαθού ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο αγαθό ή ανταλλακτικό, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εμπορικής εγγύησης, η οποία παρέχει επισκευή καταναλωτικού αγαθού, εμφανισθεί στο αγαθό ελάττωμα και ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής του αγαθού υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.»" Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Stamer 2
Pwpwpw Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Να ξέρεις οτι εφόσον περάσουν 15 εργάσιμες χωρίς να στην έχουν ακόμα επιστρέψει, οφείλουν να σου δώσουν αντικατάσταση με ίδια ή καλύτερη. http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8170 "4. Σε περίπτωση αντικατάστασης του αγαθού ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο αγαθό ή ανταλλακτικό, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εμπορικής εγγύησης, η οποία παρέχει επισκευή καταναλωτικού αγαθού, εμφανισθεί στο αγαθό ελάττωμα και ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής του αγαθού υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.»" Αν συνεχισει να μην πιεζει καθολου και να μην απαιτει τα δικαιωματα του, οχι προιον αντικαταστασης δεν θα παρει αλλα στο τελος θα του πουν οτι δεν εχει και εγγυηση η καρτα. Δυστυχως οταν βλεπεις οτι δεν τσουλαει το πραμα, πρπει να πιεσεις αλλιως δεν.... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
Stamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Αν συνεχισει να μην πιεζει καθολου και να μην απαιτει τα δικαιωματα του, οχι προιον αντικαταστασης δεν θα παρει αλλα στο τελος θα του πουν οτι δεν εχει και εγγυηση η καρτα. Δυστυχως οταν βλεπεις οτι δεν τσουλαει το πραμα, πρπει να πιεσεις για τα προφανει αλλιως δεν.... Έτσι όπως τα λες δυστυχώς. Είμαι σίγουρος οτι αμα πεις σε Ελληνάρα για αντικατάσταση, θα σε κοιτάζει σαν να ήρθες από γειτονικό γαλαξία. 1
Pwpwpw Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Stamer είπε Έτσι όπως τα λες δυστυχώς. Είμαι σίγουρος οτι αμα πεις σε Ελληνάρα για αντικατάσταση, θα σε κοιτάζει σαν να ήρθες από γειτονικό γαλαξία. Καταρχην αν εχω καταλαβει σωστα, περιμενει εδω και 20+μερες για να του πουνε αν εχει η οχι εγγυηση η καρτα.Δουλεια ενος λεπτου και κοντευει μηνα πλεον. Για μενα επρπε ηδη να εχει απαιτησει αντικατασταση εφοσον η καρτα εχει υπολοιπο εγγυησης και αν λεγανε μα και μου ηδη να τουε ειχε αναφερει πως θα κανει καταγγελια ΙΝΚΑ Δεν ειναι δυνατον να περιμενεις ενα μηνα για να σου πουνε αν εχει η δεν εχει εγγυηση το προιον,Αμα κανει η διασταρωση εγγυησης 1 μηνα η αντικατασταση ποσο θα κανει? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw 1 1
nickk0kkav Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Πήγαινε εκεί με εναν κουστούματο που θα δηλώσει δικηγόρος να δούμε κάτι (ξέρω δεν είμαι καλό παιδί, τι να γίνει )
katsikoula Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Πήγαινε εκεί με εναν κουστούματο που θα δηλώσει δικηγόρος να δούμε κάτι (ξέρω δεν είμαι καλό παιδί, τι να γίνει ) Σιγά μην πιστέψουν ότι προσέλαβε δικηγόρο για να τον βοηθήσει με την υπόθεση του RMA. Μια καταγγελία χρειάζεται σε Προστασία του Καταναλωτή και τα σχετικά χωρίς πολλά πολλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Και το αστειο ειναι οτι ακομα εγω δεν εχω παει απο κει με την καρτα την εχω εδω σπιτι .Δεν την εχουν δει καν για να την επιστρεψουν 'η οτιδηποτε πρωτα κοιτουν την εγγυση και περιμενω απο 10 ιανουαριου σχεδον Και το αστειο ειναι οτι ακομα εγω δεν εχω παει απο κει με την καρτα την εχω εδω σπιτι .Δεν την εχουν δει καν για να την επιστρεψουν 'η οτιδηποτε πρωτα κοιτουν την εγγυση και περιμενω απο 10 ιανουαριου σχεδον . Εχετε δικιο φταιω και εγω πολυ απλα δεν ειχα τον απαραιτητο χρονο και σκεφτομουν με το φτωχο μου το μυαλο οτι οταν θα παρουν την απαντηση σε 2-3 μερες μαξ θα με παρουν τηλεφωνο οι ανθρωποι
katsikoula Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Και το αστειο ειναι οτι ακομα εγω δεν εχω παει απο κει με την καρτα την εχω εδω σπιτι .Δεν την εχουν δει καν για να την επιστρεψουν 'η οτιδηποτε πρωτα κοιτουν την εγγυση και περιμενω απο 10 ιανουαριου σχεδον Και το αστειο ειναι οτι ακομα εγω δεν εχω παει απο κει με την καρτα την εχω εδω σπιτι .Δεν την εχουν δει καν για να την επιστρεψουν 'η οτιδηποτε πρωτα κοιτουν την εγγυση και περιμενω απο 10 ιανουαριου σχεδον . Εχετε δικιο φταιω και εγω πολυ απλα δεν ειχα τον απαραιτητο χρονο και σκεφτομουν με το φτωχο μου το μυαλο οτι οταν θα παρουν την απαντηση σε 2-3 μερες μαξ θα με παρουν τηλεφωνο οι ανθρωποι Ο άλλος είτε είναι retailer είτε είναι σουβλατζής μπορεί να συμπεριφέρεται όπως θέλει. Το θέμα είναι εσύ πώς χειρίζεσαι την συμπεριφορά του αυτή. Άποψη μου, ζήτα από το κατάστημα να σου δώσουν απόδειξη αγοράς. Στην συνέχεια κάνεις καταγγελίας όπως προανέφερα και επικοινωνείς με τον κατασκευαστή της κάρτας για να σου την αντικαταστήσουν αυτοί χωρίς να μπλέκεις με το αναξιόπιστο retailer.
TheSubZ3r0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Nαι αλλα η Msi στην απαντηση που tου εδωσε μεσω email tου ειπε να επικοινωνησει με τον εμπορο που την αγορασε αρα? Εγω πιστευω πως απλα πρεπει να παει απο κει με την καρτα και να πει αυτη ειναι αλλαξτε τη τωρα η' δωστε μου refund Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από TheSubZ3r0
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μολις τους ΠΕΙΡΑ ξανα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχουν λαβει απαντηση και θα με καλεσει ο τεχνικος για να συννενοηθω εως το τελος της ημερας λες και ειναι ζητημα του ΟΗΕ
Pwpwpw Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, WinIsEverything είπε Μολις τους ΠΕΙΡΑ ξανα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχουν λαβει απαντηση και θα με καλεσει ο τεχνικος για να συννενοηθω εως το τελος της ημερας λες και ειναι ζητημα του ΟΗΕ Ειδες μολις πηρες 2 τηλεφωνα σε μια μερα ηρθε η απαντηση😂 Αν δεν σε καλεσουν πισω, αν θες την αποψη μου ξαναπαρε και τριτη φορα μην αφησεις να φυγει ετσι η μερα χωρις να σου απαντησουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα