Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Ε τωρα πλεον απο Δευτερα θα ξαναπαρω τηλεφωνο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια 18 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Δεν έχει σημασία αν τους κατηγορείς ή όχι. Σημασία έχει αν θες να κάνεις τη δουλειά σου Μέχρι στιγμής δεν δείχνει πως σε βοηθάνε σε αυτό. Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να σπάμε @@ για τα αυτονόητα. Μακάρι να βρεις άκρη.Ενημέρωσέ μας γιατί είναι σημαντικό να ξέρει κόσμος που να δίνει τα λεφτά του Η εγγυηση ισχυει απο την ημερομηνια κατασκευης της καρτας η' την ημερομηνια αγορας μου απο το καταστημα?
overpower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και μου φαινεται παραξενο που δεν στο ειπαν εξαρχης, αλλα λογικα δεν εχεις παρε δωσε με το καταστημα αλλα με την MSI. Μιλα κατευθειαν μαζι τους, οτι επρεπε να ειχες κανει εδω και καιρο. Πιο παλια που τους χρειαστηκα, την 6950/7950 (δεν θυμαμαι τι ειχα), μου την εκαναν 280x επειδη προφανως δεν ειχαν αποθεμα απο τις προηγουμενες, οποτε θα βγεις και κερδισμενος αν δεν εχουν 970 (πολυ πιθανο) 29 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε Ε τωρα πλεον απο Δευτερα θα ξαναπαρω τηλεφωνο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Η εγγυηση ισχυει απο την ημερομηνια κατασκευης της καρτας η' την ημερομηνια αγορας μου απο το καταστημα? Προφανως ημ. αγορας Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από overpower 3
manolis940 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Ίσως και αυτό εδώ βοηθήσει λίγο για το πως να κινηθείς, να δεις τι λάθη έχεις κάνει μέχρι τώρα:
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Με απλα λογια θα επρεπε απλα να μου πουν ναι ειναι στην εγγυηση φερτε τη να σας την αλλαξουμε ή παρτε επιστροφη χωρις να τρωω 20 μερες + ταλαιπωρια και να μου λενε δεν μας εχει ενημερωσει η msi ΑΝ το προιον ειναι ακομα στην εγγυηση για να το αλλαξουμε..
nickk0kkav Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Η αίσθηση που μου δίνεται είναι ότι σε δουλεύουν . Ξέρω δε πρέπει να λέγονται αυτα με ελαφρά καρδιά αλλά η εγγύηση είναι 3 χρόνια ...δε μπορεί να μην έχουν απάντηση. Υποθέτω ότι είσαι επαρχία , αλλιώς δε καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις πάει ήδη στο κατάστημα ήδη από τη 2η μέρα. Όπως είπαν κ πριν προτίμησε τα mail. Αυτή τη στιγμή έχεις αποδείξεις ότι μιλάς μαζί τους 20 μέρες η όχι ? Mail χθες .. Επίσης όσο αφορά την απόδειξη ζητά τους με mail την απόδειξη αναφέροντας ότι προφορικα σου είπαν ότι την αγόρασες την τάδε ημερομηνία. Επίσης κάνε άνω κάτω το σπίτι για να τη βρεις Ακόμα κ αν θεωρείς ότι δε θα βγάλεις άκρη λόγω της φύσης της ζημιάς πρέπει να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες. Πρέπει να είσαι λιιιιίγο πιο απαιτητικος , νομίζω παραεισαι καλός. Αν δε το έχεις βάλε κάποιον άλλο να σε βοηθήσει Αλλιως δε βλέπω λόγο να μη καθυστερήσουν άλλες 20 μέρες να απαντήσουν 1
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 εντωμεταξύ αυτό περί εγγύησης κλπ, έπρεπε να το γράψεις εξαρχής. Θα πετούσες την κάρτα αν δεν έγραφε κανείς τίποτα άλλο. Θεώρησα οτι η εγγύηση έχει λήξει μιας και η 970 έχει κάποια χρόνια που έχει βγει στην αγορά.
malakudi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Πρόσφατα μου κάηκε κάρτα Gigabyte GTX 1070 Ti και το κατάστημα την πίστωσε για να αγοράσω κάποια άλλη. Εφ' όσον είναι σε εγγύηση, δικαιούσαι πιστωτικό (γιατί ίδια κάρτα δε νομίζω να σου βρουν τώρα) ενώ αν δε θες να ψωνίσεις από το ίδιο μαγαζί, δικαιούσαι και επιστροφή χρημάτων. Το πιστωτικό φυσικά θα αφορά την τιμή αγοράς τότε που την πήρες, μη δεχτείς οτιδήποτε άλλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ειμαι Αθηνα απλα δεν μπορουσα να παω στο μαγαζι για διαφορους λογους ολο αυτον τον καιρο,αυριο θα παω το αργοτερο τριτη.. Αυτο που μου ειπαν ακριβως στο τηλεφωνο ειναι οτι εχουν βρει την αγορα μου απο το καταστημα και περιμενουν απαντηση απο την μαμα εταιρια αν ειναι 24 μηνες η' 36 η εγγυηση τους και οταν εχουν απαντηση απο αυτους θα με παρουν εκεινοι τηλεφωνο, περιπου 10-15 του μηνος η πρωτη συνομιλια απο τοτε εχω παρει 3-4 φορες αλλα περνω την ιδια απαντηση.. Εφτιαξα account στην msi και εστειλα εκει μαιλ κλπ και περιμενω να δω απαντηση και απο αυτους.. 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε εντωμεταξύ αυτό περί εγγύησης κλπ, έπρεπε να το γράψεις εξαρχής. Θα πετούσες την κάρτα αν δεν έγραφε κανείς τίποτα άλλο. Θεώρησα οτι η εγγύηση έχει λήξει μιας και η 970 έχει κάποια χρόνια που έχει βγει στην αγορά. Οχι δεν ειχα σκοπο να την πεταξω σε καμια περιπτωση γιατι ηδη μου ειχαν πει φιλοι γνωστες πριν μπω εδω οτι ειναι 36 μηνες η εγγυηση οποτε ληγει σε 4 μηνες το λιγοτερο (Αρχες Ιουνιου) απλα δεν μου εχει ξανατυχει γενικα τετοια περιπτωση και δεν ηξερα πως να φερθω με το καταστημα (μην τυχον και μου πουν οτι το κανα εγω επιτηδες κλπ δεν ξερω)
mcrae13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε κάθε περίπτωση ξεκίνα να μιλάς μαζί τους με mail για να έχεις απόδειξη για το πότε-που-πως και γιατί . Γιατί αυτή τη στιγμή δεν αποδεικνύεις απολύτως τίποτα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από mcrae13 2
rofl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 για αρχη αφου δεν εχεις την αποδειξη αγορας , ζητα τους ενα αντιγραφο. απο κει και περα αν ειναι σκρουτζομαγαζο, δυσκολο το κοβω να τρεξει τις διαδικασιες για rma στον 3ο χρονο (οχι απιθανο ωστοσο) παντως με αποδειξη αγορας μιλας κι εσυ με msi ασχετως τι θα πραξει τελικα το καταστημα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ticket: Warrantee of Graphics card Content: Hi Vasileios, For repair, please reach the initial vendor as it's the primary handler in terms of the warranty for your product. Η απαντηση απο MSI οποτε την αλλαζω κανονικα υποθετω
rofl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αν δεν βγαλεις ακρη με το καταστημα δεχονται και αυτοι rma παντως. το καταστημα αγορας μπορει και να κλεισει. οποτε το να πας στο καταστημα δεν ειναι υποχρεωτικο. απλα το προτεινουν, και προφανως ειναι το πιο ευκολο. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από rofl 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Υποτιθεται το καταστημα ειναι και ενα με καποιο κυρος ονομα στην αγορα σοβαρο ομως , οποτε παιρνω τηλεφωνο αυριο να τους το πω και υστερα θα παω απο κει γιατι μενω στην αλλη ακρη
rayven18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Σε εκείνο το σημείο το μόνο που έχει είναι μερικούς πυκνωτές, και απο την πίσω πλευρά είναι κενός χώρος, απλά περνάνε απο κάτω οι γραμμές απο τα vrm που πάνε στο τσιπ, και βραχυκύκλωσε εσωτερικά. Άμα ήτανε και σε βαριά χρήση εκείνη την ώρα, και τραβούσε καμιά 100ampere, λογικό να κάηκε τόσο άσχημα. Απλά ήσουν άτυχος απο κατασκευαστικής φύσεως. Για επισκευή το κόβο λίγο αδύνατο, αλλα για ανταλλακτικά τα ανεμηστηράκια με την ψύκτρα, και κάποια εξαρτήματα επάνω στην πλακέτα θα είναι χρήσιμα, εκτός το τσίπ που βάρεσε σίγουρα και αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα