Προς το περιεχόμενο

Gaming Pc 2000 euro Budget

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, WinIsEverything είπε

Οχι δε σκοπευω να το καψω τοσο , και εχει και αρκετα μεγαλη διαφορα με τον ιντελ στην τιμη απ οτι βλεπω

στα  2150 το build σου με χαμηλοτερους σκληρους και τροφοδοτικο 850αρι corsair στο msystems 360 +( cpu 70-gpu 220 αλλα σκρουτζ αρχιζει απο 700 οποτε καλυπτεις την καρτα απο αλλο καταστημα ελληνικο οποτε εισαι ακριβως στο μπατζετ - board 40 - ram 30)

Δεν χρειαζεσαι πανω απο 650W τροφοδοτικο. ~350W σε load θα χεις οταν παιζεις παιχνιδια.

Πηγαινε σε ενα απ τα δυο:

Ενας Firecuda SSHD περα απ το οτι θα κανει load τα παιχνιδια πιο γρηγορα την 2η, 3η, 4η, 5η φορα  που τα ανοιγεις σε σχεση με εναν HDD εχει 5 χρονια εγγυηση εναντι 2 χρονων που εχουν οι υπολοιποι.

Στην θεση σου θα εβαζα τον αθορυβο 2.5'" Firecuda (90) διοτι η διαφορα στην ταχυτητα δεν μετραει οταν φορτωνεις παιχνιδια. Τα random I/O μετρανε που ειναι πολυ πιο γρηγορα σε εναν SSD και εν μερη γρηγορα σε εναν SSHD.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θέμα με τους αναφερθέντες intel επεξεργαστές είναι συνήθως το "K" που σημαίνει οτι είναι unlocked και τραβάνε κάργα OC. Οι αντίστοιχοι 8700 π.χ. (χωρίς Κ) που είναι σχεδόν ίδιοι απλά δεν τραβάνε OC είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά με ένα ryzen.

Όλο το θέμα είναι τι σκοπό έχεις για το μέλλον. Κατά τη γνώμη μου, αν σκοπεύεις να κρατήσεις την cpu σου καιρό, τότε σε λίγα χρόνια ένα φρεσκάρισμα υπερχρονίζοντας, μπορεί να σε κρατήσει κάμποσο καιρό ακόμα. Αν δεν θες να σκοτίζεσαι και τόσο, θα μπορούσες είτε να κοιτάξεις σε non-K (αν έχεις intelοκόλλημα) ή να πας σε ryzen, οπότε και στις 2 περιπτώσεις να γλυτώσεις χρήματα και να τα δώσεις ενδεχομένως αλλού (π.χ. περισσότερα για gpu).

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, Stamer είπε

Το θέμα με τους αναφερθέντες intel επεξεργαστές είναι συνήθως το "K" που σημαίνει οτι είναι unlocked και τραβάνε κάργα OC. Οι αντίστοιχοι 8700 π.χ. (χωρίς Κ) που είναι σχεδόν ίδιοι απλά δεν τραβάνε OC είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά με ένα ryzen.

Όλο το θέμα είναι τι σκοπό έχεις για το μέλλον. Κατά τη γνώμη μου, αν σκοπεύεις να κρατήσεις την cpu σου καιρό, τότε σε λίγα χρόνια ένα φρεσκάρισμα υπερχρονίζοντας, μπορεί να σε κρατήσει κάμποσο καιρό ακόμα. Αν δεν θες να σκοτίζεσαι και τόσο, θα μπορούσες είτε να κοιτάξεις σε non-K (αν έχεις intelοκόλλημα) ή να πας σε ryzen, οπότε και στις 2 περιπτώσεις να γλυτώσεις χρήματα και να τα δώσεις ενδεχομένως αλλού (π.χ. περισσότερα για gpu).

Ναι οπως το λες δεν θελω να σκοτιζομαι και τοσο απλα θελω συμβουλες για τα πραγματα για να μην δωσω χρηματα σε κατι που δεν αξιζει η δεν ταιριαζει η δεν ειναι τοσο καλο οσο φαινεται

Δημοσ.

Για εμενα ειναι εντελως λαθος αφου διαθετεις τοσα λεφτα να τα δωσεις τζαμπα σε ιντελ και rtx 2060 απο πρωσοπικη εμπειρια εκανα ντεσκτοπ πριν λιγες μερες , η ιντελ ειναι overpriced για αυτα που προσφερει .  απλα και γρηγορα σου προτεινω:

cpu:2700x δεν το συζητω για τπτ αλλο , οσοι λενε για intel ειναι ανιδεοι η λεφταδες που προτιμουν τον 9900 πχ αντι για τον 2700χ με 150 ευρω κατω και σχεδον ιδιες επιδοσεις μην σου πω καλυτερες στο multitasking 

gpu:rtx 2080 or 2070 οr 1080 ti

psu 750wat corsair η οτι αλλο gold plus θες

ram : g skill ripjaws 2x8 3200

motherboard : msi gaming pro x470 (η οποιαδηποτε αλλη x470 series) αφου δεν θα κανεις OC μικρη σημασια εχει οσο πιο ακριβες οι motherboard τοσο καλυτερα vrams , heatsinks etc

ssd: samsung M.2(ο καλυτερος δισκος στην αγορα) 

hdd : 2tb seagate baraccuda

monitor : προσωπικα το θεωρω μεγαλη υποθεση αλλα ειναι πολυ υποκειμενικο στο τι θες εσυ πιο πολυ αμα ειναι πιο πολυ για γκειμινκ το desktop θα επαιρνα αυτο που εχω εγω  Dell alienware 25' 244hz TN panel (ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ) δεν φαινετε καν οτι ειναι ΤΝ 

τελος παιδια το ξερω οτι ειναι εντελως διαφορετικο αλλα οτι και να λετε δεν θα εβαζα με ΤΙΠΟΤΑ υδροψυξη στο pc , ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ καποια στιγμη βγαζουν προβλημα ειτε μετα απο καιρο , αν δεν το προλαβεις υπαρχει κινδυνος να καταστρεψεις το συστημα σου .

P.S. εννοειται πως δεν θα τα παρεις απο το mysystems θα δεις τι θελεις κομματι κομματι και θα βρεις τις καλυτερες τιμες και θα τα παραγγειλεις , το πολυ πολυ δωστα σε ενα τεχνικο να στα φτιαξει με 20 ευρω ...αυτη ειναι η γνωμη μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, t0x1c1337 είπε

Για εμενα ειναι εντελως λαθος αφου διαθετεις τοσα λεφτα να τα δωσεις τζαμπα σε ιντελ και rtx 2060 απο πρωσοπικη εμπειρια εκανα ντεσκτοπ πριν λιγες μερες , η ιντελ ειναι overpriced για αυτα που προσφερει .  απλα και γρηγορα σου προτεινω:

cpu:2700x δεν το συζητω για τπτ αλλο , οσοι λενε για intel ειναι ανιδεοι η λεφταδες που προτιμουν τον 9900 πχ αντι για τον 2700χ με 150 ευρω κατω και σχεδον ιδιες επιδοσεις μην σου πω καλυτερες στο multitasking 

gpu:rtx 2080 or 2070 οr 1080 ti

psu 750wat corsair η οτι αλλο gold plus θες

ram : g skill ripjaws 2x8 3200

motherboard : msi gaming pro x470 (η οποιαδηποτε αλλη x470 series) αφου δεν θα κανεις OC μικρη σημασια εχει οσο πιο ακριβες οι motherboard τοσο καλυτερα vrams , heatsinks etc

ssd: samsung M.2(ο καλυτερος δισκος στην αγορα) 

hdd : 2tb seagate baraccuda

monitor : προσωπικα το θεωρω μεγαλη υποθεση αλλα ειναι πολυ υποκειμενικο στο τι θες εσυ πιο πολυ αμα ειναι πιο πολυ για γκειμινκ το desktop θα επαιρνα αυτο που εχω εγω  Dell alienware 25' 244hz TN panel (ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ) δεν φαινετε καν οτι ειναι ΤΝ 

τελος παιδια το ξερω οτι ειναι εντελως διαφορετικο αλλα οτι και να λετε δεν θα εβαζα με ΤΙΠΟΤΑ υδροψυξη στο pc , ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ καποια στιγμη βγαζουν προβλημα ειτε μετα απο καιρο , αν δεν το προλαβεις υπαρχει κινδυνος να καταστρεψεις το συστημα σου .

P.S. εννοειται πως δεν θα τα παρεις απο το mysystems θα δεις τι θελεις κομματι κομματι και θα βρεις τις καλυτερες τιμες και θα τα παραγγειλεις , το πολυ πολυ δωστα σε ενα τεχνικο να στα φτιαξει με 20 ευρω ...αυτη ειναι η γνωμη μου

Θα ειναι μια χαρα το συστημα αυτο το συστημα με την ψυκτρα που δινει η amd ομως?? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

επειδη δινεις αρκετα χρηματα αν σου μεινουν παρε μια αεροψυκτρα υπαρχουν παρα πολυ καλες με 2 φανς πανω που σ κανουν τον επεξεργαστη ψυγειο , αν και παλι αυτη που εχει ο 2700χ πανω ειναι αρκετα καλη , αν ΔΕΝ κανεις Overclock , το πολυ πολυ αφηνεις την στοκ πανω και αν νομιζεις οτι δεν σε καλυπτει αγοραζεις μια αλλη αργοτερα οταν εχεις χρηματα , παντως οι τιμες ξεκινανε απο 30 ευρω ( δηλαδη και με 30 ευρω βρισκεις καλη ψυκτρα) αλλιως αν θες να ναι ψυγειο το κουτι πας σε καποια Noctua η be quiet . σου ξαναλεω παντως το θεωρω εγκλημα να μην το σκεφτεις για 2700x 8c/16t 350 ευρω και επισης για την καρτα - 2060 με λιγοτερα cuda cores απο 1070ti - αλλα αυτα ειναι τελειως υποκειμενικα εγω θεωρω πχ το ray tracing κατι μη ενδιαφερον

Δημοσ.

Ψυχτρα έβαλα στον 9700Κ την be quiet dark 4 και είμαι εντελώς ευχαριστημένος.  Είναι η ποιο μικρή με τον έναν ανεμιστήρα και η θερμοκρασίες μου είναι σε απλή χρήση από 20 μέχρι 26 βαθμούς.  Πολλές φορές σταματάει και ο ανεμιστήρας.  Δεν τον έχω ζοριζει ακόμα όμως δεν έχω βάλει κάρτα γραφικών είμαι με την ενσωματωμένη.  Αλλά και το κουτί παίζει τον ρόλο του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...