Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα 2 παραγγελίες (όχι από ένα κομμάτι :P ) και τις πήρε μια χαρά (με το που ανέβηκε η προσφορά).

τώρα αν θα παραλάβουμε, αλλου παπά ευαγγέλιο.

Thanks TS!

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
Δημοσ.

Τον ειχα αγορασει για το λαπτοπ της αδερφης μου.Στους 4 μηνες πεθανε ξαφνικα.Εγινε αντικατασταση με τον ιδιο απο το καταστημα και στους 3 μηνες πεθανε και ο δευτερος.

Επιδοσεις μετρια πραγματα.Προσωπικα δεν θα τον εβαζα ουτε σε παλιο μηχανημα.Προτιμω να δωσω δεκα ευρω παραπανω να παρω κατι καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Τον ειχα αγορασει για το λαπτοπ της αδερφης μου.Στους 4 μηνες πεθανε ξαφνικα.Εγινε αντικατασταση με τον ιδιο απο το καταστημα και στους 3 μηνες πεθανε και ο δευτερος.

Επιδοσεις μετρια πραγματα.Προσωπικα δεν θα τον εβαζα ουτε σε παλιο μηχανημα.Προτιμω να δωσω δεκα ευρω παραπανω να παρω κατι καλυτερο.

Ίσως έτυχε. Εγώ τον έχω για τον πιο αξιόπιστο ssd που έχει παίξει στις προσφορές εδώ στο φόρουμ, αργός βέβαια σχετικά .. Κρίμα δεν πρόλαβα 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.

Πηρα τηλ να μαθω για την εξελιξη της παραγγελιας μου.  Δε μου ειπαν κατι για λαθος.   
Ο κυριος μου ειπε οτι δεν εχουν διαθεσιμο, περιμενουν μεθαυριο και λογικα θα παραλαβω μεσα στη βδομαδα.

Δημοσ.

Για επιβεβαίωση του πόσο σωστό είναι το You.:

με καλούν την επόμενη το πρωί, μου λένε ότι ηταν λάθος συστήματος και θα προσπαθήσουν να καλύψουν όλα τα τεμάχια που έχω παραγγείλει ( 9 κομμάτια σε 2 παραγγελίες με διαφορετικά στοιχεία).

Δύο μέρες μετά παρέλαβα κανονικά όλα τα δισκάκια. Ευχαριστούμε You. 😎

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

ειδικα παραγγελιες ανω του λογικου,επρεπε να τις ακυρωσουν.αλλα τοσο σωστοι που ειναι ,ακυρωνουν τα ενα δυο κοματια,και εξυπηρετουν τα 4-5 κοματια.λογικη απο τα λιντε....

• Like 10
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...