Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κανά παλιό λαπτοπ ή κάποιον που θέλει πολύ φθηνό ssd είναι οτι πρέπει. Από θέμα επιδόσεων βέβαια, είναι κάτω του μετρίου, οπότε όσοι δεν έχετε θέμα να δώσετε 15-20€ παραπάνω πάτε σε κάποιον καλύτερο.

Επεξ/σία από carolosjk
Δημοσ.

Παντως εγω που εχω εναν 120αρη στο φορητο ενα lenovo U330p τωρα που εβαλα το crystaldiskmark μου βγαζει 479 read και 398write και εχει 97% υγεια.

Θα αγοραζα εναν ιδιο 240 να τον βαλω στο φορητο μου κια να βαλω τον 120αρη στον φορητο των παιδιων που ειναι C2D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Παντως εγω που εχω εναν 120αρη στο φορητο ενα lenovo U330p τωρα που εβαλα το crystaldiskmark μου βγαζει 479 read και 398write και εχει 97% υγεια.

Θα αγοραζα εναν ιδιο 240 να τον βαλω στο φορητο μου κια να βαλω τον 120αρη στον φορητο των παιδιων που ειναι C2D

και εγώ για λάπτοπ lenovo τον ήθελα με i5 5200u  και 4 gb ram . Θέλω να κάνω ένα mini upgrade  βάζωντας μία ακόμα 4άρα ram  (έχει 2 slots)  εναν φθηνό ssd  και τον hdd στο cd drive tray με ανταπτορα

• Moderators
Δημοσ.

Ε, τι λεμε!;

20 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Νεοτατο tag 

"Εξαφανιση ssd, μπορειτε να βοηθησετε;"

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, costacurta είπε

Πότε βγήκε ποτέ ανέβηκε ποτέ τελείωσε χαμπάρι δεν πήρα. Μια τουαλέτα είπα να πάω και την έχεσα τη προσφορά 

fixed :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...