Προς το περιεχόμενο

[Netflix] Nightflyers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα το 1ο επεισοδιο η σειρα καταρρεει, εγω το ειδα γιατι μου αρεσει το ειδος. Αν σου αρεσει το ειδος, δες το αλλα με χαμηλα τον πηχη ειναι πολυ μετρια στην καλυτερη 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είδα το πρώτο επεισόδιο. Μ' άρεσε. Θα του δώσω μία ευκαιρία κάποια στιγμή. Η βαθμολογία με τρόμαξε κι εμένα, αλλά δεν φαίνεται να έχει κανονική κατανομή, οπότε ίσως και να μην είναι και τόσο άσχημη για το κατάλληλο κοινό.

Δημοσ.

Τα επεισόδια δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 1-2 μήνες ;  🤔🤔

Τα έχω δει όλα τα επεισόδια και ναι έχει ενδιαφέρον αρκεί να μην κρατάει κανείς "μεγάλο καλάθι" ... 

το θέμα είναι ότι η πρώτη σκηνή σου spoiler-ιάζει όλοι την σειρά και απλά περιμένεις να μάθεις το πως και το γιατί γίνεται αυτό που είναι και το μόνο ενδιαφέρον.

ΥΓ 

Booty

MV5BMDViYWVkNmEtYzMzNC00ZDk5LTlkOWQtNDM3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ είχα όρεξη να το δω ( μετά το Origin του youtube εκείνη τη περίοδο ) μου φάνηκε πολύ περίεργο και - κάπως - το Nightflyers. Ειδικά στο 1ο επεισόδιο δε κατάλαβα τίποτα. Κάτι τηλεπάθειες κάτι τέτοια σκηνικά. Γενικά σε αυτό το είδος προτιμώ κάτι πιο "προσγειωμένο". 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

γενικά όχι κάτι το ιδιαίτερο και ειδικά αν κάποιος πάει με βάση ότι είναι ο συγγραφέας του GOT θα απογοητευτεί. Οι ηθοποιοί θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι. 

Για τους φαν της επιστημονικής φαντασίας βλέπεται για να περάσει η ώρα, αλλά θα ξεχαστεί εξίσου γρήγορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έκανα binge-watch όλη την σεζόν. Omg 6,1 στο imdb? Σοβαρά underrated σειρά. 

Δεν καταλαβαίνω τις τόσο αρνητικές κριτικές. Ίσως επειδή μπλέκει πολλά στοιχεία οι περισσότεροι περιμένουν κάτι διαφορετικό ή μπερδεύονται και δεν βγάζουν άκρη. Ή ίσως πολλοί είχαν τρομερά ψηλά τον πήχη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζει την βαθμολογία αυτή και το θάψιμο που έχει φάει.

Προσωπικά έχει μπει ήδη μέσα στις αγαπημένες μου sci-fi σειρές, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι για ιδιαίτερα γούστα.

Θα είναι πολύ κρίμα να μην δούμε 2η σεζόν με όλο το θάψιμο που έχει πέσει, ειδικά μιας που τελειώνει ουσιαστικά σε cliffhanger.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Δημοσ.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις "τηλεπάθειες" και τα περίεργα σκηνικά; εξηγούν τίποτα; 

Στις 3/2/2019 στις 6:59 ΜΜ, Gilmaru είπε

Τελικά έκανα binge-watch όλη την σεζόν. Omg 6,1 στο imdb? Σοβαρά underrated σειρά. 

Δεν καταλαβαίνω τις τόσο αρνητικές κριτικές. Ίσως επειδή μπλέκει πολλά στοιχεία οι περισσότεροι περιμένουν κάτι διαφορετικό ή μπερδεύονται και δεν βγάζουν άκρη. Ή ίσως πολλοί είχαν τρομερά ψηλά τον πήχη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζει την βαθμολογία αυτή και το θάψιμο που έχει φάει.

Προσωπικά έχει μπει ήδη μέσα στις αγαπημένες μου sci-fi σειρές, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι για ιδιαίτερα γούστα.

Θα είναι πολύ κρίμα να μην δούμε 2η σεζόν με όλο το θάψιμο που έχει πέσει, ειδικά μιας που τελειώνει ουσιαστικά σε cliffhanger.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ρωτάς αν η σειρά γίνεται πιο απλή και λιγότερο "περίεργη" συνολικά, όχι. Αντιθέτως γίνεται πιο περίεργη θα έλεγα. :D

Σε σχέση με το αν σου δίνει εξήγηση σε συγκεκριμένα πράγματα, όπως οι τηλεπαθητικοί κλπ,  σου δίνει κάποια στοιχεία όσο προχωρά, ναι, αλλά σε γενικές γραμμές πολλά πράγματα διατηρούν ένα επίπεδο μυστηρίου σε ένα βαθμό.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Δημοσ.

Το τρέιλερ μου έδωσε την εντύπωση ότι έχουν εμπνευστεί πολύ από το "Event Horizon", σε βαθμό που μοιάζει με σειρά της ταινίας.

Δημοσ.

αααα και ελεγα τι μου θυμιζε ο τιτλος. νεα προσαρμογη του ομωνυμου βιβλιου του GRR Martin ειναι. αυτο ειχε γυριστει και ταινια το 80.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα μια προσπάθεια αλλά η σειρά έχει σχέση με το διάστημα και τα ταξίδια όσο τα ξίδια 

αν θες να δεις ένα θρίλερ και να ξεχάσεις ότι βρίσκονται στο διάστημα πάει καλά 

δεν προσπαθώ να τη συγκρίνω με σταρ τρεκ άλιεν κλπ αλλά δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής, ίσως να είναι κακή μεταφορά από το "βιβλίο" αν και ξέρουμε πως προμοτάρονται και καλά 

Επεξ/σία από stratus.stratus
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κρίμα που δεν σταμάτησα στο ep1.  Νομίζω ότι κάποιος είχε μια καλή ιδέα και μετά προσπάθησαν επίτηδες να το κάνουν να μην βλέπετε. Κρίμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...