najinblue3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μετα το 1ο επεισοδιο η σειρα καταρρεει, εγω το ειδα γιατι μου αρεσει το ειδος. Αν σου αρεσει το ειδος, δες το αλλα με χαμηλα τον πηχη ειναι πολυ μετρια στην καλυτερη 1 2
tsofras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Και εγώ ψηνομουν να το αρχίσω εχθές αλλά είδα 6.1 στο imdb οπότε το άφησα
Gilmaru Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Είδα το πρώτο επεισόδιο. Μ' άρεσε. Θα του δώσω μία ευκαιρία κάποια στιγμή. Η βαθμολογία με τρόμαξε κι εμένα, αλλά δεν φαίνεται να έχει κανονική κατανομή, οπότε ίσως και να μην είναι και τόσο άσχημη για το κατάλληλο κοινό.
coffeex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Τα επεισόδια δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 1-2 μήνες ; 🤔🤔 Τα έχω δει όλα τα επεισόδια και ναι έχει ενδιαφέρον αρκεί να μην κρατάει κανείς "μεγάλο καλάθι" ... το θέμα είναι ότι η πρώτη σκηνή σου spoiler-ιάζει όλοι την σειρά και απλά περιμένεις να μάθεις το πως και το γιατί γίνεται αυτό που είναι και το μόνο ενδιαφέρον. ΥΓ Booty
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενώ είχα όρεξη να το δω ( μετά το Origin του youtube εκείνη τη περίοδο ) μου φάνηκε πολύ περίεργο και - κάπως - το Nightflyers. Ειδικά στο 1ο επεισόδιο δε κατάλαβα τίποτα. Κάτι τηλεπάθειες κάτι τέτοια σκηνικά. Γενικά σε αυτό το είδος προτιμώ κάτι πιο "προσγειωμένο". Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
konstantin79 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 γενικά όχι κάτι το ιδιαίτερο και ειδικά αν κάποιος πάει με βάση ότι είναι ο συγγραφέας του GOT θα απογοητευτεί. Οι ηθοποιοί θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι. Για τους φαν της επιστημονικής φαντασίας βλέπεται για να περάσει η ώρα, αλλά θα ξεχαστεί εξίσου γρήγορα
Gilmaru Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά έκανα binge-watch όλη την σεζόν. Omg 6,1 στο imdb? Σοβαρά underrated σειρά. Δεν καταλαβαίνω τις τόσο αρνητικές κριτικές. Ίσως επειδή μπλέκει πολλά στοιχεία οι περισσότεροι περιμένουν κάτι διαφορετικό ή μπερδεύονται και δεν βγάζουν άκρη. Ή ίσως πολλοί είχαν τρομερά ψηλά τον πήχη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζει την βαθμολογία αυτή και το θάψιμο που έχει φάει. Προσωπικά έχει μπει ήδη μέσα στις αγαπημένες μου sci-fi σειρές, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι για ιδιαίτερα γούστα. Θα είναι πολύ κρίμα να μην δούμε 2η σεζόν με όλο το θάψιμο που έχει πέσει, ειδικά μιας που τελειώνει ουσιαστικά σε cliffhanger. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Gilmaru 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις "τηλεπάθειες" και τα περίεργα σκηνικά; εξηγούν τίποτα; Στις 3/2/2019 στις 6:59 ΜΜ, Gilmaru είπε Τελικά έκανα binge-watch όλη την σεζόν. Omg 6,1 στο imdb? Σοβαρά underrated σειρά. Δεν καταλαβαίνω τις τόσο αρνητικές κριτικές. Ίσως επειδή μπλέκει πολλά στοιχεία οι περισσότεροι περιμένουν κάτι διαφορετικό ή μπερδεύονται και δεν βγάζουν άκρη. Ή ίσως πολλοί είχαν τρομερά ψηλά τον πήχη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζει την βαθμολογία αυτή και το θάψιμο που έχει φάει. Προσωπικά έχει μπει ήδη μέσα στις αγαπημένες μου sci-fi σειρές, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι για ιδιαίτερα γούστα. Θα είναι πολύ κρίμα να μην δούμε 2η σεζόν με όλο το θάψιμο που έχει πέσει, ειδικά μιας που τελειώνει ουσιαστικά σε cliffhanger.
Gilmaru Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ρωτάς αν η σειρά γίνεται πιο απλή και λιγότερο "περίεργη" συνολικά, όχι. Αντιθέτως γίνεται πιο περίεργη θα έλεγα. Σε σχέση με το αν σου δίνει εξήγηση σε συγκεκριμένα πράγματα, όπως οι τηλεπαθητικοί κλπ, σου δίνει κάποια στοιχεία όσο προχωρά, ναι, αλλά σε γενικές γραμμές πολλά πράγματα διατηρούν ένα επίπεδο μυστηρίου σε ένα βαθμό. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Gilmaru 1
Catalyst Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Το τρέιλερ μου έδωσε την εντύπωση ότι έχουν εμπνευστεί πολύ από το "Event Horizon", σε βαθμό που μοιάζει με σειρά της ταινίας.
Bermudakias33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μετρια σειρα. Μην περιμενετε και πολλά πράγματα.
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 αααα και ελεγα τι μου θυμιζε ο τιτλος. νεα προσαρμογη του ομωνυμου βιβλιου του GRR Martin ειναι. αυτο ειχε γυριστει και ταινια το 80.
stratus.stratus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) έκανα μια προσπάθεια αλλά η σειρά έχει σχέση με το διάστημα και τα ταξίδια όσο τα ξίδια αν θες να δεις ένα θρίλερ και να ξεχάσεις ότι βρίσκονται στο διάστημα πάει καλά δεν προσπαθώ να τη συγκρίνω με σταρ τρεκ άλιεν κλπ αλλά δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής, ίσως να είναι κακή μεταφορά από το "βιβλίο" αν και ξέρουμε πως προμοτάρονται και καλά Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από stratus.stratus
denthnpalevw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Κρίμα που δεν σταμάτησα στο ep1. Νομίζω ότι κάποιος είχε μια καλή ιδέα και μετά προσπάθησαν επίτηδες να το κάνουν να μην βλέπετε. Κρίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα