xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Virus200 είπε όσο και να το κράζουμε το pubg και με το δίκιο μα; μέχρι στιγμής κανένα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει το br σαν και αυτό και το πόσο ρεαλιστικό είναι και δεν ξερω αν θα βγει αλλο σαν και αυτο, για αυτό ακόμα το παίζει τόσος κόσμος απλά ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα κάνει τόσο επιτυχία και δεν το έφτιαξαν όπως έπρεπε. για να είναι ρεαλιστικό σημαίνει ότι με 2 βολές στο πόδι πεθαίνεις,με μια βολή από στήθος και πάνω και χίλια δυο ακόμα! κανένα παιχνίδι εκτός του ARMA δεν το προσφέρει αυτό! Για ποιόν ρεαλισμό μιλάμε και δεν τον έχω δει στο pubg; και σε κάθε pubg εκεί έξω.
newlynx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 To καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να το αγοράσουμε
aekoupoli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 7:49 ΠΜ, newlynx είπε Ενώ εγώ ζωγραφίζω, kill με το ζόρι.... το αστείο μέχρι τώρα είναι ότι πάω καλύτερα με randoms παρά με φίλους σε squad. Μάλλον από το πολύ μπλα μπλα χάνουμε την μπάλα. Με 2Κ μόνιτορ μου την εμφανίζει την ανάλυση; To δικό σου τι υποστηρίζει; Ok μου την εμφανισε την αναλυση,μαλλον δεν μου την εμφανιζε επειδη ειχα αρχισει το παιχνιδι πριν κατεβει ολοκληρο.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Αν και ξέρω οτι θα το σβήσω μιας και δεν μου αρέσουν τα battle royal θα του δώσω μια ευκαιρία απο την στιγμή που είναι τσάμπα , σε 30 λεπτά θα έχει κατέβει Edit : Έπαιξα 4 5 παιχνιδάκια και η αλήθεια είναι ότι σαν σκηνικό γραφικά κτλ το προτιμώ από το pubg και fortnite , επειδή όμως ειναι battle royal και θέλεις αναγκαστικά παρέα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει , αν πρόσθεταν και άλλο mode ή αν προσθέσουν εκτός από br θα το λιώσω 1
StigmaX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, SPANK είπε Αν και ξέρω οτι θα το σβήσω μιας και δεν μου αρέσουν τα battle royal θα του δώσω μια ευκαιρία απο την στιγμή που είναι τσάμπα , σε 30 λεπτά θα έχει κατέβει Edit : Έπαιξα 4 5 παιχνιδάκια και η αλήθεια είναι ότι σαν σκηνικό γραφικά κτλ το προτιμώ από το pubg και fortnite , επειδή όμως ειναι battle royal και θέλεις αναγκαστικά παρέα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει , αν πρόσθεταν και άλλο mode ή αν προσθέσουν εκτός από br θα το λιώσω Η ουσία του έιπεξ είναι πως δεν χρειάζεσαι ομάδα και voice chat για να παιξεις. Έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να παίξεις και να κερδίσεις με ραντομαδες. Και αυτός είναι ο λόγος που το παιχνίδι θα πάει μπροστά.
7nisiotis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά δε θυμίζει μόνο σε μένα τον Chappie από την ομώνυμη ταινία ο Pathfinder Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
Vasivouzoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, SPANK είπε Αν και ξέρω οτι θα το σβήσω μιας και δεν μου αρέσουν τα battle royal θα του δώσω μια ευκαιρία απο την στιγμή που είναι τσάμπα , σε 30 λεπτά θα έχει κατέβει Edit : Έπαιξα 4 5 παιχνιδάκια και η αλήθεια είναι ότι σαν σκηνικό γραφικά κτλ το προτιμώ από το pubg και fortnite , επειδή όμως ειναι battle royal και θέλεις αναγκαστικά παρέα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει , αν πρόσθεταν και άλλο mode ή αν προσθέσουν εκτός από br θα το λιώσω Μια από τα ίδια και εγώ. Κέρδισε το τζόκερ η EA πάλι, το παιχνίδι αυτό θα τους φέρει πολύ χρήμα. Εγώ επειδή είμαι κυρίως solo player θέλω solo mode αλλά αναγνωρίζω πως το παιχνίδι θα είναι balanced γύρω από το squad.
noFEARgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Η Ea δεν ειχε αναμειξει με την παραγωγη του παιχνιδιου. Αν παιρνουν ποσοστα ειναι πολυ μικρα . Στα του παιχνιδιου αν και σιχαίνομαι Pubg , fornite κτλπ το apex legends το βρηκα πολυ fun , αρκετα τακτικο με τα διαφορετικα skill που εχει ο καθε χαρακτηρας και skill based το shooting. Ηταν ευχαριστη εκπληξη , ψιλο κολλησα μαζι του το σ.κ που περασε. Πρεπει να βαλουν βεβαια οπωσδηποτε παραπανω content γιατι θα γινει πολυ επαναλαμβανομενο συντομα
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Η Ea δεν ειχε αναμειξει με την παραγωγη του παιχνιδιου Dude, really τωρα??? χαχχαχχαχααχα Αυτη τους δινει τα projects, τι θα κανουν, σε τι θα δουλεψουν, τα deadlines και τα σχετικα. Και θες να μου πεις οτι τα τυπακια στο στουντιο αυτοσχεδιαζανε και καναν τα δικα τους? Μηπως οταν περνουσαν τα στελεχη της ΕΑ, αυτοι κρυβαν την οθονη για να μην δουν και τι κανουν?
noFEARgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, firepc είπε Dude, really τωρα??? χαχχαχχαχααχα Αυτη τους δινει τα projects, τι θα κανουν, σε τι θα δουλεψουν, τα deadlines και τα σχετικα. Και θες να μου πεις οτι τα τυπακια στο στουντιο αυτοσχεδιαζανε και καναν τα δικα τους? Μηπως οταν περνουσαν τα στελεχη της ΕΑ, αυτοι κρυβαν την οθονη για να μην δουν και τι κανουν? https://www.gameinformer.com/2019/02/04/respawn-says-ea-had-no-hand-in-the-development-of-apex-legends Και φαινεται για το ποσο τιμια ειναι τα microtransactions. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από noFEARgr
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε https://www.gameinformer.com/2019/02/04/respawn-says-ea-had-no-hand-in-the-development-of-apex-legends δεν ισχυουν αυτα και μην τα πιστευεις φιλε. Αυτες οι μπιλιον ντολαρ κομπανις ξερουν ακομα και με τι βρακι ερχεσαι στη δουλεια
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ποιος τους είπε να φτιάξουν BR παιχνίδι όμως ; Η EA.
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Σαν τις τσοντες που βλεπαμε στο γυμνασιο, που πηγαιναμε στα ηλεκτρονικα και βαζαμε 2 ατομα να κρυβουν την οθονη 😂
noFEARgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ρε συ firepc προφανως και ξερανε σε τι δουλευανε και τι κανανε . Απλα δεν επεμβηκανε καθολου σε αυτο που δουλευανε . Και οπως ειπα φαινεται και απο τα microtransactions , ειναι απο τα πιο''ηπια'' που κυκλοφορουν σε free2play τιτλο. Το call of duty που τα εσκαγες full price ειχε μακραν χειροτερα.
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Τα micro/s θα ρθουν πιο μετα. Θελει δουλιτσα το παιχνιδι Βασικα απ οτι ξερω εχει μονο 5, 6 ηρωες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα