Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ison είπε

Απο τα καλυτερα Single player campaign που εχω παιξει...τολμο να το βαλω ισαξιο σε Half life 2 σε μερικα levels

Επίσης φοβερο Multi...αν παιξεις με titans θα με θυμηθεις...θα ηταν ενδιαφέρον αν βαλουν και titans στο apex...ισως καποιο Limited mode για να δουν την απηχηση?

Ναι, το έχω τερματίσει 2 φορές back to back γιατί μου είχε αρέσει τόσο. ^_^ Σίγουρα θα ξαναπαίξω στο μέλλον αλλά όχι τώρα.

ΤF είχα παίξει πολύ το πρώτο και το 2ο αρκετά πριν κάτι μήνες. Χτες που μπήκα όμως ξανά, είδα ότι έχω σκουριάσει πολύ και όχι, δεν είδα ούτε έναν cheater.
Αλλά επίσης είδα ότι δεν έχω την όρεξη να κάτσω να γίνω πάλι καλός και τελικά back to the calm grind of Warframe.

Αpex Legends ίσως ξαναβάλω κάποια στιγμή, ήταν η πρώτη επαφή μου με BR, αλλά δεν είμαι εγώ για αυτά. :P

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ναι, το έχω τερματίσει 2 φορές back to back γιατί μου είχε αρέσει τόσο. ^_^ Σίγουρα θα ξαναπαίξω στο μέλλον αλλά όχι τώρα.

ΤF είχα παίξει πολύ το πρώτο και το 2ο αρκετά πριν κάτι μήνες. Χτες που μπήκα όμως ξανά, είδα ότι έχω σκουριάσει πολύ και όχι, δεν είδα ούτε έναν cheater.
Αλλά επίσης είδα ότι δεν έχω την όρεξη να κάτσω να γίνω πάλι καλός και τελικά back to the calm grind of Warframe.

Αpex Legends ίσως ξαναβάλω κάποια στιγμή, ήταν η πρώτη επαφή μου με BR, αλλά δεν είμαι εγώ για αυτά. :P

Το Apex αν και ειναι fast paced δεν εχει καμια σχεση με το titanfall στο Multi ...το TTK ειναι σιγουρα μεγαλυτερο και το traversal δεν ειναι το ιδιο (δεν εχει wallride και Bunny hop κλπ κλπ) ..επισης μονο μια class εχει το hook.

Κοινως ειναι οτι πρεπει για γεροντια σαν εμενα που μεχρι να χτισω ενα 1χ1 στο fortnite ο αντιπαλος εχει κτισει το taj mahal και εχει βγαλει και αδεια απο την πολεοδομια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Υπηρχε οντως? Εγω το mincraft θυμαμαι που και παλι οσοι παιζαν το λιωναν.

στο MC υπήρχε ναι..
Στο arma 2 υπήρχε battle royale mod.
Στο arma 3 υπήρχε του φιλάργυρου playerunknown χρόνια πριν πάει στην εταιρία και βγεί το γνωστό PUBG.
Και δεν είχαν τρελό κόσμο,και τώρα μιλάμε για κοσμοσυρροή!

Δηλαδή είναι τρελό πως άνθισε έτσι το είδος και πάει να καθιερωθεί είτε με f2p παιχνίδια είτε με τα b2p.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

στο MC υπήρχε ναι..
Στο arma 2 υπήρχε battle royale mod.
Στο arma 3 υπήρχε του φιλάργυρου playerunknown χρόνια πριν πάει στην εταιρία και βγεί το γνωστό PUBG.
Και δεν είχαν τρελό κόσμο,και τώρα μιλάμε για κοσμοσυρροή!

Δηλαδή είναι τρελό πως άνθισε έτσι το είδος και πάει να καθιερωθεί είτε με f2p παιχνίδια είτε με τα b2p.

αα οκ αυτα τα ξερω. Οπως εγραψε το πρωτο σου ποστ νομιζα οτι υπηρχαν ακομα πιο πριν...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Apex Legends: Σαρώνει με 10 εκατομμύρια παίκτες σε 72 ώρες

ανεβαίνει,ανεβαίνει και ανεβαίνει..

Τόση αγάπη για τα BR παιχνίδια δε το περίμενα,κάτι που υπήρχε τόσα χρόνια αλλά έτρωγε σκόνη!

Φεύγουν τα πιτσιρίκια απ' τη μία σαχλαμάρα(Fortnite) και πάνε στην επόμενη(Apex). Άντε να βγει το Firestorm να παίξουμε κάνα BR με σοβαρά visuals..

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

https://www.dsogaming.com/news/respawn-is-not-working-on-titanfall-3/?fbclid=IwAR3xiqUJBT9n4gJn2nfOwr1Wfc7tYrHRMXGzyO5BRiOSCa2oApy0Gr9my0Y

“There are some people who think there are too many battle royale games or it’s a fad, the world thinks we’re making Titanfall 3 and we’re not – this is what we’re making.

We’re doing a free to play game, with essentially loot boxes, after we were bought by EA, and it’s not Titanfall 3. It’s the perfect recipe for a marketing plan to go awry, so why have that – let’s just ship the game and let players play.”

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Φεύγουν τα πιτσιρίκια απ' τη μία σαχλαμάρα(Fortnite) και πάνε στην επόμενη(Apex). Άντε να βγει το Firestorm να παίξουμε κάνα BR με σοβαρά visuals..

Tουλαχιστον δεν ζητησαν 30€ οπως το PUBG που δεν αξιζει ουτε για10ευρω...

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Tουλαχιστον δεν ζητησαν 30€ οπως το PUBG που δεν αξιζει ουτε για10ευρω...

400+ ώρες έχω στο PUBG, όχι απλά άξιζε το 20άρικο που έδωσα, μιλάμε για ληστεία..Φαντάσου άλλοι που έχουν 1000+ ώρες :D

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

400+ ώρες έχω στο PUBG, όχι απλά άξιζε το 20άρικο που έδωσα, μιλάμε για ληστεία..Φαντάσου άλλοι που έχουν 1000+ ώρες :D

Το ο,τι αφιέρωσες 400 ώρες γούστο σου καλά για τους 1000+ μάλλον θα έχουν τυφλά από γραφικά. Εξαρχής έπρεπε το παιχνίδι να είναι δωρεάν. Δες που έφτασε  το fortnite που ούτε 6 lvl δεν το έφτασα προσωπικά. Να του κάνει μήνυση το PUBG που έκλεψε από ένα άλλο πρώτα H1Z1 ή όπως λεγόταν.

Που λες οι 1000+ ώρες μάλλον θα Γεννήθηκαν σε φαβελες με αδύναμα πισι και κονσόλες για να μπόρεσαν να παίξουν αυτό το άθλιο κατασκεύασμα με τα bugs, gliTches, physics κτλπ. Καλά για κονσόλα δεν μιλάμε πως φαίνεται. Ακόμα και σε πισι θέλει βάρβαρο hardware γιατί κάποιοι τελείωναν πριν το 8ωρο το γράψιμο του κώδικα και τον γραφικών. Και ένα battlefield 1 να τους έβαζες θα νόμιζαν ότι είδαν τον Ιησού Χριστό.

Ή απλά έχουν αισθητική Αννίτας Πανιας παρατράγουδα χρυσής εποχής με κατ μαν και Ταμπάκη...

Μην σου πω για battlefield V με τα οποία προβλήματα του αλλά έτη φωτός μπροστά σε γραφικά και gameplay.

• Like 1
Δημοσ.

όσο και να το κράζουμε το pubg και με το δίκιο μα; μέχρι στιγμής κανένα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει το br σαν και αυτό και το πόσο ρεαλιστικό είναι και δεν ξερω αν θα βγει αλλο σαν και αυτο, για αυτό ακόμα το παίζει τόσος κόσμος απλά ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα κάνει τόσο επιτυχία και δεν το έφτιαξαν όπως έπρεπε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...