giorgosmcmc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πολυ.. ''διαστημικο'' για τα γουστα μου. Μετα το pubg το χαος. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έπαιξα 2 ματσάκια χτες με randoms. Πρώτη φορά που παίζω BR game. Έχασα (of course ), αλλά ξέρω τι άλλο θα κατεβάσω σήμερα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV 3
Tzimaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Είτε με προηγούμενους drivers είτε με τους τελευταίους το ίδιο και το αυτό απο κρασαρίσματα. 22 σελίδες στο support της ΕΑ, περιμένουμε για fix.
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) (@VinceZampella) Tons of things planned for @PlayApex in the future. We are also committed to listening to player feedback. We are also working on more Titanfall for later in the year (yes, I said the T word). We love being able to experiment in this crazy universe! https://twitter.com/VinceZampella/status/1092856944199495686?s=17 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καλά ναι, το διαβάσαμε αυτό, αλλά μπορεί να είναι και mobile game ή RTS, MOBA, οτιδήποτε, αφού λέει "experiment". Οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Πάντως συμπαθητικό το AL γενικά. (ελπίζω να φέρει και κόσμο στα Titanfall ) 1
Tetrabitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίζω αυτή τη στιγμή σε Xbox. ,O,τι καλύτερο μέχρι στιγμής. PUBG αηδία με hacks, glitches και σε γραφικά, fortnite παιδικό που χτίζεις. Αυτό συνδιάζει overwatch (char), PUBG (όπλα ήχος στήσιμο), fortnite ευτυχώς χωρίς χτίσιμο. Έχει finisher moves ξεφτιλικια είναι ωραίο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Tetrabitos
Balantakos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εμενα μου αρεσει το παιχνιδακι και τρεχει και πολυ καλα στο παλιο συστημα που εχω. 😉 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Balantakos
Tetrabitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Balantakos είπε Και εμενα μου αρεσει το παιχνιδακι και τρεχει και πολυ καλα στο παλιο συστημα που εχω. 😉 Oταν κάτι είναι καλογραμμένο... Φαίνεται.
StigmaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Balantakos είπε Και εμενα μου αρεσει το παιχνιδακι και τρεχει και πολυ καλα στο παλιο συστημα που εχω. 😉 Με fx8350 και r9 270x , εγκατεστημένο σε HDD, αν εξαιρέσουμε το αρχικό loading που θέλει υπομονή, το παιχνίδι τρέχει αέρα χωρίς το παραμικρό ντροπ. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για άλλους τίτλους. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είμαι εγώ για τα BR πάντως, το καταλαβαίνω. Δεν βρίσκω και κάποιον legend που να μου ταιριάζει. Νουμπάς μεγάλος.
aekoupoli Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μεγιστη αναλυση μου εχει 1920χ1080,ξερετε πως μπορω να βαλω παραπανω?
newlynx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν είμαι εγώ για τα BR πάντως, το καταλαβαίνω. Δεν βρίσκω και κάποιον legend που να μου ταιριάζει. Νουμπάς μεγάλος. Ενώ εγώ ζωγραφίζω, kill με το ζόρι.... το αστείο μέχρι τώρα είναι ότι πάω καλύτερα με randoms παρά με φίλους σε squad. Μάλλον από το πολύ μπλα μπλα χάνουμε την μπάλα. 5 ώρες πριν, aekoupoli είπε Μεγιστη αναλυση μου εχει 1920χ1080,ξερετε πως μπορω να βαλω παραπανω? Με 2Κ μόνιτορ μου την εμφανίζει την ανάλυση; To δικό σου τι υποστηρίζει; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από newlynx
ison Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Έπαιξα 2 ματσάκια χτες με randoms. Πρώτη φορά που παίζω BR game. Έχασα (of course ), αλλά ξέρω τι άλλο θα κατεβάσω σήμερα. Απο τα καλυτερα Single player campaign που εχω παιξει...τολμο να το βαλω ισαξιο σε Half life 2 σε μερικα levels Επίσης φοβερο Multi...αν παιξεις με titans θα με θυμηθεις...θα ηταν ενδιαφέρον αν βαλουν και titans στο apex...ισως καποιο Limited mode για να δουν την απηχηση? 1
newlynx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, ison είπε Απο τα καλυτερα Single player campaign που εχω παιξει...τολμο να το βαλω ισαξιο σε Half life 2 σε μερικα levels Επίσης φοβερο Multi...αν παιξεις με titans θα με θυμηθεις...θα ηταν ενδιαφέρον αν βαλουν και titans στο apex...ισως καποιο Limited mode για να δουν την απηχηση? Ένα από τα στοιχεία που κάνουν επιτυχημένο το Fortnite είναι τέτοιου είδους events ανά περιόδους. Πιστεύω κάτι θα δούμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα