najinblue3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, ison είπε ps4 παιζει κανεις? almost diamond ειμαι με randoms...γολγοθας: κανε αντ ειμαι πλοκ (Najinblue3)
7nisiotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 4:47 ΜΜ, najinblue3 είπε κανε αντ ειμαι πλοκ (Najinblue3) Δε σε βρίσκω, το δικό μου eptanisios 1
najinblue3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δε σε βρίσκω, το δικό μου eptanisios Μου αρεσουν τα nickname σου! Παιζω σε κονσολα γ αυτο δε με βρισκεις 😛
ison Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, najinblue3 είπε Μου αρεσουν τα nickname σου! Παιζω σε κονσολα γ αυτο δε με βρισκεις 😛 et3rn1tygr add me παιζω ps4
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) πολυ ωραιο το καινουργιο map, και το charge energy op af Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από najinblue3 2
giorgosmcmc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το solo το έκαναν μόνιμο για να ξεκινήσουμε κι εμεις να παιζουμε επιτελους ή ακομα με ομάδες ειναι? 🤮
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεσε το origin??????? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από giorgosmcmc
Bigi444444 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δεν νομίζω ότι έχουν σκοπό να το μονιμοποιήσουν το solo και προσωπικά δεν βρίσκω και λόγο από τη στιγμή που δεν μιλάμε για παιχνίδι σχεδιασμένο με αυτό το σκεπτικό. Σε κάθε περίπτωση εάν είσαι αρκετά καλύτερος από τον μέσο παίχτη, μπορείς να κουβαλήσεις και μόνος σου. Btw για κάποιον λόγο στον νέο χάρτη τα πηγαίνω εξαιρετικά καλύτερα. Έγινα ξαφνικά καλύτερος σε 1 ημέρα ή το πάθατε κι άλλοι; 2
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι φαση τελευταια με το apex και το origin γενικα, για το origin εχω ποσταρει σε αλλο topic, συγκεριμενα στο apex οταν καταφερω και μπω μετα απο 50 προσπαθειες λαγκαρει ο πλανητης, συμβαινει σε καποιον αλλον τελευταια? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από giorgosmcmc
panosp1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μονάχα την προηγούμενη εβδομάδα για μια φορά κάποιο απόγευμα δεν με έβαζε το Origin. Μέσα στο παιχνίδι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Όταν λες λαγκάρει, στο lobby; ingame; Σου βγάζει το κόκκινο εικονίδιο πάνω δεξιά;
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα ενα εντονο input lag χωρις να ριχνει fps αλλα ολα τα προβλήματα τελικα μου τα δημιουργουσε το fast sync της nvidia που έχουν πλεον χαλασει, μολης το εβγαλα ολα καλα. Edit: Ολα τα λεφτά το shadowfall mode που εβγαλαν για περιορισμένο χρονο, δε βλεπω ομως να γράφεται καμια κριτική αν σας άρεσε, εγω παντως το γουσταρω τερμα για τερμα. Το βλεπω για μονιμο τελικα το solo και αυτο ειναι πολυ θετικο για αυτους που σιχαινοντουσαν απ την αρχη το ομαδικό οπως εγω και ειναι ενας λογος να το ξαναπιασουν. Βέβαια ενα αρνητικο ειναι οτι μερικα 5χρονα προφανώς παιζουν συνεργατικά στο solo και χαλανε το παιχνίδι ελπιζω ομως να επιληφθεί επι του θεματος η ΕΑ. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από giorgosmcmc
Deep2deep Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πολυ ωραια η νεα σεζον και το event, νερφαραν και το charge rifle, ο νεος χαρτης μεγαλυτερος απο τον πρωτο και πιο ωραια διαμορφωμενος απι τον πρωτο. Το νυχτερινο event με τους undead πολυ σκαλωτικο, προσωπικα δε με νοιαζει αν μπει μονιμα solo mode, με τα teams περναω πιο ωραια, ειμαι της συνεργασιας, αλλα και παλι αν θες σολο και εισαι τοσο καλος, πεσε μονος σου και ασε τους teamates αλλου 1
svartevarg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Στις 13/10/2019 στις 12:29 ΜΜ, Bigi444444 είπε Δεν νομίζω ότι έχουν σκοπό να το μονιμοποιήσουν το solo και προσωπικά δεν βρίσκω και λόγο από τη στιγμή που δεν μιλάμε για παιχνίδι σχεδιασμένο με αυτό το σκεπτικό. Το solo campaign είναι καλό να υπάρχει. Λειτουργεί σαν training. Επίσης, κάποια στιγμή το παιχνίδι θα κάνει τον κύκλο του. Κάποιος θα θέλει να το ξαναπαίξει, έστω και με bots, γιατί είναι νοσταλγός του gaming παρελθόντος του. 28 λεπτά πριν, Deep2deep είπε Πολυ ωραια η νεα σεζον και το event, νερφαραν και το charge rifle, ο νεος χαρτης μεγαλυτερος απο τον πρωτο και πιο ωραια διαμορφωμενος απι τον πρωτο. Το νυχτερινο event με τους undead πολυ σκαλωτικο, προσωπικα δε με νοιαζει αν μπει μονιμα solo mode, με τα teams περναω πιο ωραια, ειμαι της συνεργασιας, αλλα και παλι αν θες σολο και εισαι τοσο καλος, πεσε μονος σου και ασε τους teamates αλλου Ακριβώς, ότι μπαίνει και δεν χαλάει, αλλά βελτιώνει την εμπειρία και τη διαδραστικότητα είναι καλό. Επίσης, είναι καλό ακόμα και σ' αυτά τα παιχνίδια να υπάρχει ένα υποτυπώδες στορυ στο προσκήνιο.
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δεν εχω ξαναπαιξει παιχνιδι που να εχει τοσο ομορφη και εκπληκτικα ομαλη κινηση.αν το κλεισω και ανοιξω black ops 4 μιαζει σαν να ειναι δεκαετια πισω του 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα