nipoa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, StigmaX είπε Πολύ hate... Ίσως πρέπει να βρεις άλλο σπορ... Είπανε θα το φτιάξουν, κάνε υπομονή και κάποια στιγμή θα παίξεις. Δεν πλήρωσες και τίποτα για να παίξεις... Free είναι το παιχνιδάκι. Και αν έκανες κάποιο in-game purchase, δεν νομίζω να σου αρνηθούν refund αν το ζητήσεις. δε νιωθεις ε? μου δωσαν ενα παιχνιδι, αφιερωσα ωρες δινωντας του ευκαιριες. το παιχνιδι υπολειτουργει σε ενα μεγαλο βαθμο χρηστων αλλα επειδη ειναι 50,000,000, δε φαινεται πολυ αυτο το προβλημα. ναι θα το φτιαξουν. οκ εγω ενα παιχνιδι επαιζα τωρα. αυτο. μου σπασαν τα νευρα, το χασαν το τρενο και θα τα πω να ξεσπασω. καθολου hate ουτε μετοχες εχω ουτε γκομενα την διευθυντρια ΟΛΟΙ απο την παρεα παιζανε και εγω ετρωγα το ενα δισψοννεψτ μετα το αλλο. και επρεπε να βγαινουν και αυτοι μετα απο το παιχνιδι για να ξαναρχισουμε νεο και να μην τους περιμενω. ε βαλτο αυτο ΕΠΙ 300+ φορες ... ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΞΩ μ,ετα απο αυτο ? ριλι? αυτοι δεν ειχαν προβληματα στην αρχη αλλα μετα το τελευταιο patch μερικοι τωρα τρωνε disconnects LOL δεν ειμαστε πια 18. οι ωρες μας μετρανε. και εγω τις πεταξα μαζι με την παρεα μου 22 λεπτά πριν, Virus200 είπε Τώρα αλήθεια διάβασα σωστά είπαν ότι δεν έχουν σκοπό να βάλουν reconnect στο παιχνίδι? είναι δυνατόν εν έτη 2019 να υπάρχει παιχνίδι ονλινε που δεν έχει reconnect feature και οι devs να μην έχουν σκοπό να βάλουν? Καλά έκανα και το παράτησα στην μια εβδομάδα. ναι τα παιδια δυσκολευονται :'/ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από nipoa
Vasivouzoukos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 @nipoa Μεγάλωσες βρε μπαγάσα και δεν ήξερα πως μιλάς και ελληνικά!
nipoa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) αστα να πανε επρεπε να περασουν τοσα χρονια για να νιωσω το τυπακι στο βιντεο ! ααχχαχαχααχχ ανετα εγω σε καθε disconnect Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από nipoa
solidsnake222 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως σε έμενα 2 φόρες μου έχει κρασαρει στις 100+ ώρες που έχω αλλά από ότι διαβάζω ειναι γνωστό πρόβλημα και πιστεύω θα το λύσουν. Υπομονη Για τους hackers πρέπει να κάνουν κάτι έχει παραγίνει το κακό. Fortnite και Apex Χρησιμοποιούν το Easy Anti Cheat στο πρώτο σπάνια βλέπεις hackers και στο δεύτερο έχει γεμίσει.. Μάλλον πήραν το φτηνό πακέτο. Κάτι τέτοια μου την σπάνε. Ξυπνήστε γαμώ... το pugb το φάγανε οι Κινέζοι με τα cheats τους το ίδιο θέλετε να παθετε και εσείς? Βάλτους ένα region + ping lock να ησυχάσουμε Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από solidsnake222
Vasilius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικά δεν δικαιολογεί τίποτα το τόσο toxicity που βγάζεις ακόμα και να το είχες πληρώσει, αλλά χέστηκες. Mε την ίδια λογική θα έπρεπε όταν όταν βγεις στον δρόμο με το αμάξι να σταματάς κάθε 5 λεπτά και να παίζεις μπουνιές με τον καθένα . Δεν είσαι streamer που πλήρωσε το παιχνίδι και έχεις επενδύσει σε αυτό και ούτε όλα ήταν ρόδινα και το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά και αγνοούν την ύπαρξή του και δεν κάνουν κάτι για να το φτιάξουν. Το ότι τρως τα disconnect το ένα πίσω από το άλλο, ΔΕΝ είναι φυσιολογικό. Σε πετάει στο desktop ή σου βγάζει μήνυμα λάθους ή πέφτει η γραμμή σου ; (δες στο router σου logs). Η παρέα σου το παίζει το παιχνίδι και θα συνεχίσει να το παίζει, εν τέλει θα το παίξεις και εσύ αργότερα όταν σου γίνει stable . (μην σου πω ότι και σήμερα θα ξαναπαίξεις απλά θα γκρινιάζεις.)Το να γαβγίζεις για ένα FREE game και να έχεις τέτοια λογική αντιστοιχεί ακριβώς στο σαν να είσαι ένα παιδάκι γυμνασίου που τραβά ζόρια εφηβείας και γκρινιάζει για το κακό μπιφτέκι που του έφτιαξε η μάνα του , δωρεάν. Τράβα χάλασε τα λεφτά και φάε ένα απέξω, ή πες της γιατί δεν σου αρέσει και βοήθησε τη ώστε την επόμενη φορά να στο κάνει καλύτερο. (Το να το φτιάξεις μόνος σου το προσπερνάμε γιατί δε ξέρεις να βράσεις ένα αυγό). Όταν σου δίνουν κάτι δωρεάν, μπορείς να είσαι ευγνώμων και να εκτιμάς την προσπάθειά τους. Έχουν ένα περιορισμένο αριθμό ατόμων που δουλεύουν πάνω στο παιχνίδι και έχουν προτεραιότητες που σου εκφράζουν (και εγώ θα ήθελα reconnect αλλά όταν σου λέει ο άλλος ότι έχει security issues προφανώς έχει λόγο που στο λέει) αλλιώς αν ήταν τόσο εύκολο και μια γραμμή κώδικα μόνο ποιος ο λόγος να μην το είχαν κάνει allready η να το βάλουν για το επόμενο patch ? (άτοπη ερώτηση) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Vasilius 6
Vasivouzoukos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Το μεγαλύτερο αρνητικό του παιχνιδιού είναι το hacking, ειδικά στους ασιατικούς server γίνεται πάρτι από τα bots και τους hackers. Και τα crashes συμβαίνουν σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, κατανοώ πόσο εκνευριστικά είναι απλά εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιζα αν ήξερα πως πρόκειται να χαλαστώ. Διαφορετικά αν έχει γίνει το αγαπημένο σου game και έχεις εθιστεί σε αυτό υπάρχει και η λύση του internet cafe. Εμένα προσωπικά δεν με ξετρελαίνουν τα br αλλά είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα mmorpg/card games που συνήθως παίζω και γνωρίζω πως σε ένα χρόνο από τώρα είναι σχεδόν μηδενική η πιθανότητα να διασκεδάζω με αυτό.
dompred Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Κατέβασα κι εγώ το παιχνίδι για να το δοκιμάσω, δεν έχω ξαναπαίξει του είδους και έχει τη φάση του. Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα να παίζουμε μαζί, δεν ξέρω κανένα.
Vasilius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 αν είσαι κοπέλα add me , else περίμενε να σε κάνει add κάποιος άλλος 1
StigmaX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δεν νοείται να μπει rejoin σε BR game. Αλλάζει όλη η ισορροπία του παιχνιδιού για τον απλούστατο λόγο ότι χαλάνε όλες οι ισορροπίες. Κάνεις DC, περιμένεις να σφαχτούν όλοι και μπαίνεις κύριος στη συνέχεια. Εννοείται πως θα το κάνουν exploit ως μηχανισμό σε ένα τέτοιο παιχνίδι και καλά κάνουν και δεν το βάζουν, όπως και κανένα παρόμοιο παιχνίδι δεν έχει τη συγκεκριμένη επιλογή. Όσον αφορά τα crash, σίγουρα δεν είναι εκεί που πρέπει το παιχνίδι, 1/5 παιχνίδια μου κάνει freeze, αλλά με τα λεφτά που πέφτουν είναι λογικά απλά θέμα εντοπισμού προβλήματος και η επίλυση θα είναι άμεση. 2
vaggos88 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, StigmaX είπε Δεν νοείται να μπει rejoin σε BR game. Αλλάζει όλη η ισορροπία του παιχνιδιού για τον απλούστατο λόγο ότι χαλάνε όλες οι ισορροπίες. Κάνεις DC, περιμένεις να σφαχτούν όλοι και μπαίνεις κύριος στη συνέχεια. Εννοείται πως θα το κάνουν exploit ως μηχανισμό σε ένα τέτοιο παιχνίδι και καλά κάνουν και δεν το βάζουν, όπως και κανένα παρόμοιο παιχνίδι δεν έχει τη συγκεκριμένη επιλογή. πρέπει να μπει reconnect. Δε μιλάμε βεβαία να είσαι άτρωτος την ώρα που έχεις φάει το dc, δεν ισχύει σε κανένα br αυτό. παράδειγμα στο Pubg αν φας Dc την ώρα που περπατάς απλά ο χαρακτήρας προχωράει ασταμάτητα. αν ήσουν στάσιμος μένεις εκεί στο ίδιο σημείο, κανένα exploit. αυτά ίσχυαν σε κάτι εποχές h1z1-dayz που το έκαναν στο survival mode. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από vaggos88
NotAliki177 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) On 09/03/2019 at 13:43, solidsnake222 said: Πάντως σε έμενα 2 φόρες μου έχει κρασαρει στις 100+ ώρες που έχω αλλά από ότι διαβάζω ειναι γνωστό πρόβλημα και πιστεύω θα το λύσουν. Υπομονη Για τους hackers πρέπει να κάνουν κάτι έχει παραγίνει το κακό. Fortnite και Apex Χρησιμοποιούν το Easy Anti Cheat στο πρώτο σπάνια βλέπεις hackers και στο δεύτερο έχει γεμίσει.. Μάλλον πήραν το φτηνό πακέτο. Κάτι τέτοια μου την σπάνε. Ξυπνήστε γαμώ... το pugb το φάγανε οι Κινέζοι με τα cheats τους το ίδιο θέλετε να παθετε και εσείς? Βάλτους ένα region + ping lock να ησυχάσουμε Μιλάμε για μια εταιρεία με πολλά $$$. Το ίδιο anticheat είναι απλά βλέπεις πιο συχνά χακερς λόγω hype. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από NotAliki177
solidsnake222 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Μιλάμε για μια εταιρεία με πολλά $$$. Το ίδιο anticheat είναι απλά βλέπεις πιο συχνά χακερς λόγω hype. Όχι όχι και πάλι όχι. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ναι εταιρεία με πολλά $$$ αλλά φίλε ο κώδικας τους όπως φαίνεται είναι τελείως για το @@@. Το φορτνιτε(όσο και να το απεχθάνομαι) εχει/είχε πολύ περισσότερο hype από το Apex και τέτοια προβλήματα δεν ειχαν ποτέ. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από solidsnake222
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα