Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

ναι αυτο εννουσα, εν μερη ειναι λιγο βλακεια που καποιος μπορει να τους παρει κατευθειαν με λεφτα και αλλος πρεπει να φαρμαρει νομισματα αλλα απ την αλλη κλαιν γιατι δεν υπαρχει κανεις op hero, ας πουμε mirage και caustic εμενα μου φανηκαν αδιαφοροι 

κοιτα εγω τωρα πριν 2 μερες εφτασα τα 24 και πηρα mirage μου φανηκε αρκετα ωραιος και εχει ωραιες τακτικες που μπορεις να ακολουθησεις.Τωρα απο οτι ειδα o caustic πρεπει να το λιωσεις για να εισαι καλος αλλα ειναι αρκετα δυνατο legend βεβαια τωρα αν θα παρω ενα legend σημερα με $ η σε δυο βδομαδες με grinding πολυ που με πειραξε :P

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε

κοιτα εγω τωρα πριν 2 μερες εφτασα τα 24 και πηρα mirage μου φανηκε αρκετα ωραιος και εχει ωραιες τακτικες που μπορεις να ακολουθησεις.Τωρα απο οτι ειδα o caustic πρεπει να το λιωσεις για να εισαι καλος αλλα ειναι αρκετα δυνατο legend βεβαια τωρα αν θα παρω ενα legend σημερα με $ η σε δυο βδομαδες με grinding πολυ που με πειραξε :P

εδωσα αρκετα λεφτα στο φορναιτ, σ αυτο ουτε ευρω :P

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, splanis είπε

ναι αυτο εννουσα, εν μερη ειναι λιγο βλακεια που καποιος μπορει να τους παρει κατευθειαν με λεφτα και αλλος πρεπει να φαρμαρει νομισματα αλλα απ την αλλη κλαιν γιατι δεν υπαρχει κανεις op hero, ας πουμε mirage και caustic εμενα μου φανηκαν αδιαφοροι 

Ενα 100% f2p παιχνιδι θα πρεπει καπως να ειναι κερδοφορο αλλιως δεν εχει λογω υπαρξης. Αλλοι το πληρωνουν με χρηματα και αλλοι με το χρονο τους οποτε ειναι θεμα επιλογης το αν θα καψεις 20 ωρες για εναν legend ή θα σκασεις 10€ και θα τον αποκτησεις. Τωρα σχετικα με το αν ειναι op καποιοι legends ή οχι θα σου πω οτι εκτος απο τα skills (που σε γενικες γραμμες εγω τα βρισκω οκ), παιζει μεγαλο ρολο το hitbox τους. Αυτη τη στιγμη ο Pathfinder τρωει headshots για πλακα (και εχουν πει οτι θα το φτιαξουν σε επομενα patches), ο Gibraltar τις ρουφαει σαν σφουγγαρι λογω μεγεθους και η Wraith (που προφανως εχει το μικροτερο hitbox) ορισμενες φορες φανταζει αλεξισφαιρη.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DeiX είπε

Ενα 100% f2p παιχνιδι θα πρεπει καπως να ειναι κερδοφορο αλλιως δεν εχει λογω υπαρξης. Αλλοι το πληρωνουν με χρηματα και αλλοι με το χρονο τους οποτε ειναι θεμα επιλογης το αν θα καψεις 20 ωρες για εναν legend ή θα σκασεις 10€ και θα τον αποκτησεις. Τωρα σχετικα με το αν ειναι op καποιοι legends ή οχι θα σου πω οτι εκτος απο τα skills (που σε γενικες γραμμες εγω τα βρισκω οκ), παιζει μεγαλο ρολο το hitbox τους. Αυτη τη στιγμη ο Pathfinder τρωει headshots για πλακα (και εχουν πει οτι θα το φτιαξουν σε επομενα patches), ο Gibraltar τις ρουφαει σαν σφουγγαρι λογω μεγεθους και η Wraith (που προφανως εχει το μικροτερο hitbox) ορισμενες φορες φανταζει αλεξισφαιρη.... 

ναι απλα ο hero δεν ειναι ενα απλο cosmetic, εξαλλου πουλανε τα σκιν, τεσπα οπως ειπα κλαιν

γι αυτο παιζω παντα wraith 😎

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Κοιτα γενικα θελει καποιες διορθωσεις το game αλλα ειναι ωραιο και fun να παιζεις με παρεα και αυτο πιστευω ειναι που θα κρατησει τον κοσμο εκει.Εγω ισως να δωσω λεφτα για καποιο σκιν κτλ μονο και μονο σαν υποστηριξη στο παιχνιδι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ολα αυτα ρε παιδια, να πω την αληθεια ειμαι πολυ οκ με το grind μιας και με τη φορα που εχω παρει σε λιγο καιρο θα εχω ξεκλειδώσει τα παντα ολα 😂

Αλλα κανενα καινουριο map θα μπει? 1 map!? Μονο 1 map! Μετα απο 30 ωρες περιπου που εχω φαει εχω αρχίσει πραγματικα να κουράζομαι οχι με το παιχνίδι αλλα με το οτι ειμαι αναγκασμένος να παίζω συνεχεια τον ιδιο χαρτη και να περναω συνεχεια τις ίδιες περιοχες μιας και εχω πλεον περασει απο παντου 😕

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Καλα ολα αυτα ρε παιδια, να πω την αληθεια ειμαι πολυ οκ με το grind μιας και με τη φορα που εχω παρει σε λιγο καιρο θα εχω ξεκλειδώσει τα παντα ολα 😂

Αλλα κανενα καινουριο map θα μπει? 1 map!? Μονο 1 map! Μετα απο 30 ωρες περιπου που εχω φαει εχω αρχίσει πραγματικα να κουράζομαι οχι με το παιχνίδι αλλα με το οτι ειμαι αναγκασμένος να παίζω συνεχεια τον ιδιο χαρτη και να περναω συνεχεια τις ίδιες περιοχες μιας και εχω πλεον περασει απο παντου 😕

3 θα μπουν σιγα σιγα οχι 1. μάλιστα ενα map θα ειναι based στο titanfall

• Thanks 1
Δημοσ.

ας φτιαξουν το παιχνιδι να σταματησει τα κρασαρισματα και τις λοιπες βλακειες που κανει σε ενα μεγαλο ποσοστο παιχτων.

επισης αν εσεις δεν εχετε προβλημα με κρασαρισματα προσωπικα, μη το λετε .. οκ δε μας νοιαζει, μια λυση για το θεμα θελουμε

• Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Πολυ νωρις για καινουργιο map πρεπει να φτιαξουν λιγο hype και να περασει λιγος καιρος 1 μηνος παιχνιδι ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος θελει με κανει add στο origin να παιζουμε παρεα. Για τη πλακα μας ενοειται, δε ψαχνω ''pro players''

GreekThug

tag.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2019 στις 4:16 ΜΜ, DeiX είπε

Μεγάλη αληθεια.

Παίζω πολλά χρόνια fps αλλά ομολογώ   τέτοια δυσκολία να πετύχω τον αντίπαλο(εννοείται όταν ειναι μέτριος προς καλός παίχτης)  δεν μου έχει ξανασυμβεί. Για αυτό οι περισσότεροι έχουν main την wraith λόγω αυτού του τεράστιου πλεονεκτηματος και εννοείται και για το τεράστιο mobilitty που έχει.

------

Άσχετο τώρα χθες με έπιασαν οι ανησυχίες για το μέλλον του παιχνιδιού. Είχα έναν στην ομάδα  μου που έδειχνε να ήταν god tier δεν προλάβαινα να πάρω kill και μας πήγαινε πάντα πίσω από τους αντιπάλους.

Υποψιάστηκα ότι ειναι hacker πήγα πέθανα επίτηδες τον κάνω Spectate και ο Τύπος είχε wallhack και aimbot  τα πήγαινε ολα headshot με το r99 και τους σημαδευε πριν καν τους δει. Του εξήγησα ευγενικα ότι αυτό που κάνει δεν ειναι σωστό αυτός  έλεγε να του αποδείξω ότι χακαρει κτλπ. Πήγα να κατεβάσω έναν recorder για να έχω βίντεο να το στείλω στο report μάλλον κάτι υποψιάστηκε και έφυγε πριν νικήσει το game (είχε 20 kills ). Στο τέλος τον έκανα report αλλά χωρίς βίντεο , ελπίζω να τον μπαναρουν.

Έλεος τι βρίσκουν ευχαρίστηση σε αυτό το πράγμα.

Επεξ/σία από solidsnake222
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, solidsnake222 είπε

Μεγάλη αληθεια.

Παίζω πολλά χρόνια fps αλλά ομολογώ   τέτοια δυσκολία να πετύχω τον αντίπαλο(εννοείται όταν ειναι μέτριος προς καλός παίχτης)  δεν μου έχει ξανασυμβεί. Για αυτό οι περισσότεροι έχουν main την wraith λόγω αυτού του τεράστιου πλεονεκτηματος και εννοείται και για το τεράστιο mobilitty που έχει.

------

Άσχετο τώρα χθες με έπιασαν οι ανησυχίες για το μέλλον του παιχνιδιού. Είχα έναν στην ομάδα  μου που έδειχνε να ήταν god tier δεν προλάβαινα να πάρω kill και μας πήγαινε πάντα πίσω από τους αντιπάλους.

Υποψιάστηκα ότι ειναι hacker πήγα πέθανα επίτηδες τον κάνω Spectate και ο Τύπος είχε wallhack και aimbot  τα πήγαινε ολα headshot με το r99 και τους σημαδευε πριν καν τους δει. Του εξήγησα ευγενικα ότι αυτό που κάνει δεν ειναι σωστό αυτός  έλεγε να του αποδείξω ότι χακαρει κτλπ. Πήγα να κατεβάσω έναν recorder για να έχω βίντεο να το στείλω στην ΕΑ μάλλον κάτι υποψιάστηκε και έφυγε πριν νικήσει το game (είχε 20 kills ). Στο τέλος τον έκανα report αλλά χωρίς βίντεο , ελπίζω να τον μπαναρουν.

Έλεος τι βρίσκουν ευχαρίστηση σε αυτό το πράγμα.

παίζω 15 χρόνια Online shooter δεν έβαλα hack Ούτε δευτερόλεπτο στη ζωή μου, και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν την ευχαρίστηση με τα hacks. στο pubg το καταλάβαινα γιατί κυρίως αυτοί που hackaran το έκαναν για τα Points και τις κούτες που πωλούσαν στο steam market, στο apex δεν έχει trade/selling skins....απλά χαλάνε το game...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...