giorgosmcmc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, V-a-c είπε Αν και δεν με τραβάει το είδος , το δοκίμασα κ γω , προβλήματα με crash έχω , σε καμιά 20αρια παιχνίδια παίζει να είχα 5-6 crash μπορεί κ παραπάνω , για δοκιμάστε με v-sync off κάπου το πήρε το μάτι μου ότι παίζει να φταίει κ αυτό . Fast Sync παντα 😉 1
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Reshade off Reshade on Edit: Το παιχνιδι τρεχει αψογα, δε ξερω τι παιζει επειδη γράφετε πολλοί για crash, θα συμβούλευα να κανετε ενα reinstall το origin και το game και εννοείται update τους driver με DDU. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
vasilissioros18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Για μένα είναι το καλύτερο BR eva. Δεν έχει campers και δεν βαριέσαι όπως στο PUBG. Η μάχη καθορίζεται αποκλειστικά από το ποσό καλός στο στόχο είσαι και όχι από το building skill (πχ) όπως στο fortnite. Όσο για τα crashes, υπομονή. Οι άνθρωποι δεν περιμένανε τέτοια επιτυχία. Καλα δεν καθοριζεται μονο απο τον στοχο παιζουν ρολο abilities πως θα ρασαρεις δεν ειναι καθομαι ακινητος ξεκιναω spray και τα πηρα ολα 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Reshade off Reshade on Edit: Το παιχνιδι τρεχει αψογα, δε ξερω τι παιζει επειδη γράφετε πολλοί για crash, θα συμβούλευα να κανετε ενα reinstall το origin και το game και εννοείται update τους driver με DDU. Δοκιμασες reshade και σε κανονικο match και δεν σου πεταξε error?
vaggos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 εσεις με τα crash μηπως εχετε τo latest nvidia update? γιατι ειχα διαβάσει οτι crasharei το apex και δεν έκανα ποτέ το update, μάλιστα έκανα και rollback σε 417.71 που ειναι η ποιο stable και το game ειναι πολυ smooth και εχω περισσότερα fps ακόμα και σε battlefield V - dota2 Που παιζω
nipoa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Edit: Το παιχνιδι τρεχει αψογα, δε ξερω τι παιζει επειδη γράφετε πολλοί για crash, θα συμβούλευα να κανετε ενα reinstall το origin και το game και εννοείται update τους driver με DDU. ε ρε μαν εσυ τι λες να μη δοκιμασαμε τετοια βασικα πραγματα? 51 λεπτά πριν, vaggos88 είπε εσεις με τα crash μηπως εχετε τo latest nvidia update? γιατι ειχα διαβάσει οτι crasharei το apex και δεν έκανα ποτέ το update, μάλιστα έκανα και rollback σε 417.71 που ειναι η ποιο stable και το game ειναι πολυ smooth και εχω περισσότερα fps ακόμα και σε battlefield V - dota2 Που παιζω εγω εχω radeon R9 280 και δοκιμασα 4-5 διαφορετικους. οι τελευταιοι υποτιθεται υποστηριζουν και το συγκεκριμενο παιχνιδι το 90% των κρας συμβαινουν οταν πεφτω απο το πλοιο.. χαλαει ο ηχος για 1 δευτερολεπτο κολλαει για αλλο 1 και μετα ντεσκτοπ ουλαλα τι χαρα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από nipoa
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vasilissioros18 είπε Δοκιμασες reshade και σε κανονικο match και δεν σου πεταξε error? Με το 4.0.2 οχι κανενα προβλημα, ειναι η μονη εκδοση που δουλευει σωστα και ειναι white list. edit: Σκουπιδι και εντελως σπασμενο το DSR της nvidia! Upscale σε 2K μου εκανε την εικονα blurry as hell και χειροτερη απο 1080p με τρομερο perfomance impact, παιδια το adaptive supersampling του παιχνιδιου τελικα εκανε το θαυμα του, μου καθαρισε απιστευτα την εικονα και απογειωσε τα γραφικα και τα fps. Nομιζα πως επαιζα αλλο game, στα συν σε συνδιασμο με reshade, hdr και sharpness μπορεις να διακρινεις 100 φορες πιο ευκολα αντιπαλο σε σχεση με πριν! Respect στη respawn για το optimization. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
V-a-c Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, vaggos88 είπε εσεις με τα crash μηπως εχετε τo latest nvidia update? γιατι ειχα διαβάσει οτι crasharei το apex και δεν έκανα ποτέ το update, μάλιστα έκανα και rollback σε 417.71 που ειναι η ποιο stable και το game ειναι πολυ smooth και εχω περισσότερα fps ακόμα και σε battlefield V - dota2 Που παιζω έχω την 411.70
nipoa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 μετα απο 5548 δοκιμες νομιζω βρηκα λυση για τα κρασαρισματα.. το εχω δοκιμασει απο χτες και μεχρι σημερα δε μου εχει κανει καποιο κρασαρισμα, περιπου 20+ παιχνιδια που το τεσταρα, ανεβασα και τα γραφικα παλι δεν κρασαρε.. μακαρι.. this is the fix: open msconfig > boot > advanced options > number of processors > 4 > restart. Until patch comes. This is best fix. (FIX for freeze and disconnect) This is another fix: task manager > servcies > open services > easyanticheat > right click > properties > Recovery > "restart the service" for all three failures. (FIX for freeze and close w/o err) 1
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To τι τραβηξα χθες με το κολλητο μου για να παίξουμε κανα ματσακι μαζι ουτε και λεγεται, περιπου 40 προσπάθειες, 35+ αποσυνδεσεις δε μπορουσε ο ενας να κάνει ουτε join στον αλλον, και αν τα καταφερνε στο καπακι disconnect ή κατα τη διάρκεια του round, ακρως απαραδεκτοι οι server, στην αναμονη για patch λοιπον.. και αν.. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc 1
vaggos88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε To τι τραβηξα χθες με το κολλητο μου για να παίξουμε κανα ματσακι μαζι ουτε και λεγεται, περιπου 40 προσπάθειες, 35+ αποσυνδεσεις δε μπορουσε ο ενας να κάνει ουτε join στον αλλον, και αν τα καταφερνε στο καπακι disconnect ή κατα τη διάρκεια του round, ακρως απαραδεκτοι οι server, στην αναμονη για patch λοιπον.. και αν.. εγω παντως μια χαρα παιζω με την παρεα μου, κανεις dc κανεις crash, κατι αλλο φταιει.
insomiaistas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 στα θεμα των invite και που δεν βλεπεις τους φιλους σου ονλινε και αλλα τετοια φταιει το κωλοorigins εδω και πολλα πολλα χρονια και φτιαχνει τυχαια οποτε θελει για οσο θελει. Εμενα εφτιαξε οταν εκανα ενα νεο account στο origins με ενα 10minutesemail και συνδεθηκα με αυτο το εικονικο εμειλ .επαιξα ενα παιχνιδι με τον φιλο μου , μετα εκανα sign out με το εικονικο εμειλ και ξαναμπηκα με το κανονικο μου προφιλ και εφτιαξε . Οσο για το dc και αλλα κρας κανεις δεν ξερει τι φταιει , υπομονη
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, insomiaistas είπε στα θεμα των invite και που δεν βλεπεις τους φιλους σου ονλινε και αλλα τετοια φταιει το κωλοorigins εδω και πολλα πολλα χρονια και φτιαχνει τυχαια οποτε θελει για οσο θελει. Εμενα εφτιαξε οταν εκανα ενα νεο account στο origins με ενα 10minutesemail και συνδεθηκα με αυτο το εικονικο εμειλ .επαιξα ενα παιχνιδι με τον φιλο μου , μετα εκανα sign out με το εικονικο εμειλ και ξαναμπηκα με το κανονικο μου προφιλ και εφτιαξε . Οσο για το dc και αλλα κρας κανεις δεν ξερει τι φταιει , υπομονη 3 ώρες πριν, vaggos88 είπε εγω παντως μια χαρα παιζω με την παρεα μου, κανεις dc κανεις crash, κατι αλλο φταιει. Δεν εχω ουτε εγω κρασαρισματα και κανένα προβλημα, μονο οταν κανω ή μου κάνουν invite να παιξω με φιλο, λογικα ειναι λογω σαπιο-origins. 4 ώρες πριν, nipoa είπε αυτο που ειπα το δοκιμασες? Οχι αλλα θα το δοκιμασω με τη πρωτη ευκαιρια αν και εξακολουθώ να πιστεύω οτι το προβλημα που εχω εγω ειναι λογο origins. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
Bigi444444 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καμιά ένδειξη του ping θα μας κάνουν την χάρη να βάλουν;Λέω εγώ τώρα σε online fps... Σε 2 παιχνίδια σήμερα ξεκίνησα με τρομερό lag και stuttering παράλληλα.Μετά από 2-3 λεπτά έστρωσε όμως. Μυστήρια πράγματα.
aekoupoli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 ΓΙνεται να αλλαξεις και σερβερ και επιλεγεις αυτον με το πιο χαμηλο ping,παντως χθες που ειχα παει σε ιντερνετ καφε ειχα τρομερο stuttering για 2-3 λεπτα,ουτε το mouse δεν επιανε οταν το εκανα δεξια αριστερα,ενω fortnite δεν ειχα κανενα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα