aekoupoli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Προτιμω να τρωω μπαμιες και αρακα ενα μηνα παρα να παιζω το βαρετο pubg,Το apex ειναι 100 φορες καλυτερο,τουλαχιστον για εμενα.Τα παιχνιδια ειναι για να διασκεδαζεις 😛 4
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Προτιμω να τρωω μπαμιες και αρακα ενα μηνα παρα να παιζω το βαρετο pubg,Το apex ειναι 100 φορες καλυτερο,τουλαχιστον για εμενα.Τα παιχνιδια ειναι για να διασκεδαζεις 😛 Eιπες τη μαγικη λεξη
Papakaliati Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, nipoa είπε νταξει δε παει αλλο. 20 παιχνιδια σημερα. τα 15 κρασαρανε και πεταγμα στην επιφανεια εργασιας. εχω δοκιμασει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει ΕΛΕΟΣ δλδ. τη μια ετσι την αλλη γιουβετσι το παιχνιδακι. αυτα τα κανει σε ενα 10% των χρηστων δλδ εμεις τι φαση στο πηγαδι κατουρησαμε? θελω να το ευχαριστηθω και δε μποορω ΕΛΕΟΣ Κανενα round δεν μου εχει κρασαρει η ντισκονεκτιντ. Δικο σου ειναι το θεμα μαλλον.
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Κανενα round δεν μου εχει κρασαρει η ντισκονεκτιντ. Δικο σου ειναι το θεμα μαλλον. Κι εγω δεν ειχα κανενα θεμα στη πλειοψηφια των περιπτωσεων δε μου εχει κρασαρει ποτε, εκτος απο καποια θεματα που ειχα ανεβασει και προσφατα ενα screenshot που λεει καμια φορα επανεκινηστε το origin για να γινει update χωρις να υπαρχει update και οτι καμια φορα εχει lag ο server οταν γινεται ψιλοχαμος απο πυροβολισμους και εκρηξεις πεφτουν λιγο παραπανω τα fps απ το συνιθησμενο.
NotAliki177 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, giorgosmcmc said: Ειδικα αυτο που ανεφερες το παρατηρεις απο το πρωτο σου παιχνιδι κιολας, ολα κινουνται πιο fast και αυτο ειναι που μου αρεσει γιατι τα πραγματα εξελιζονται πιο αστραπιαια, καθε ενα συντομο χρονικο διαστημα σου σκαει προκληση ή καποιος εχθρος, ειδικα σε σχεση με το pubg που μπορει να φας ενα 20λεπτο ολοκληρο να διασχιζεις το χαρτη σε κανει να πιστευεις πως παιζεις walking simulator, και το αστειο ειναι οτι ενω εχεις φαει 20 με 30 λεπτα να διασχιζεις ενα χαρτη και να λουταρεις το κ@#$ο σου ξαφνικα ''φευγεις'' ακλαφτος απο ενα headshot ενως καμπερωμενου που εχει αραξει σε ενα λοφο ή μεσα στα χορτα μερικα χιλιομετρα μακρυα. Για να λεμε και την αληθεια ποτε δε περιμενα να υπερισχυσει το pubg ενα studio απ το πουθενα, μεταξυ μας τωρα ολοι το γνωριζαμε πως μετα το pubg θα εσκαγαν οι κολοσσοι και οι μεγαλοεταιρειες και θα παιζαν και τα δικα τους χαρτια στο τραπεζι. Απλως το pubg για το μεγεθος του studio που ειχε εκανε μια καλη και αξιοπρεπης αρχη τοτε αλλα ηταν θεμα χρονου να εκμηδενιστει απο τους ''μεγαλους''. Και εχουμε να δουμε πολλα ακομα, επεται συνεχεια με τα br, θα βγουν ακομα διαφορα διαμαντακια απλως επρεπε να γινει μοδα και να ασχοληθει πολυς κοσμος για να ασχοληθουν και οι εταιρειες αναλογα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο map για να είναι λίγο πιο χαλαρό. Να μπορείς να φας το τοστάκι με την ησυχία σου. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από NotAliki177
ExTaCy1337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Κανενα round δεν μου εχει κρασαρει η ντισκονεκτιντ. Δικο σου ειναι το θεμα μαλλον. Επιβεβαιωνω και εγω πανω απο 50% τον παιχνιδιων που παιζω με πεταει disconnect είτε οταν πεφτω απο το αεροπλανο είτε οταν εχουμε μεινει 3 ομαδες στο τελος, τελειως random. Κρασαρει για 1-2 sec και με πεταει στην επιφανεια χωρις error message, εχω δοκιμασει ενα σωρο πραγματα που βλεπω στο ιντερνετ αλλα ακομα τιποτα, εχω τρελαθει.. 1
vaggos88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Επιβεβαιωνω και εγω πανω απο 50% τον παιχνιδιων που παιζω με πεταει disconnect είτε οταν πεφτω απο το αεροπλανο είτε οταν εχουμε μεινει 3 ομαδες στο τελος, τελειως random. Κρασαρει για 1-2 sec και με πεταει στην επιφανεια χωρις error message, εχω δοκιμασει ενα σωρο πραγματα που βλεπω στο ιντερνετ αλλα ακομα τιποτα, εχω τρελαθει.. εγω παλι εχω φαει μονο ενα crash στις 43 ωρες gameplay
ExTaCy1337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε εγω παλι εχω φαει μονο ενα crash στις 43 ωρες gameplay 13 ωρες gameplay που οι μισες δεν προλαβαινω καν να παιξω, πανω απο 30+ crashes εχω φαει, μεχρι που ξαναμπαινω παω παιζω λιγο, τρωω και το επομενο crash και το παραταω.
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε 13 ωρες gameplay που οι μισες δεν προλαβαινω καν να παιξω, πανω απο 30+ crashes εχω φαει, μεχρι που ξαναμπαινω παω παιζω λιγο, τρωω και το επομενο crash και το παραταω. Γυρω στις 15 ωρες δεν εχω φαει ουτε 1 crash, σε 2K και low settings, δοκιμασε να ριξεις τα γραφικά, και σε τερμα low ειναι μια χαρα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
ExTaCy1337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις τωρα ξεκινησα να παιζω, παιζω ενα game κομπλε, ψοφαμε στο 5-10 λεπτο. Παιζω ενα δευτερο εκει που λουταρω στα πρωτα 2-3 λεπτα παρε το crash σου.. Αφου καπου ειχα δει ενα τοπικ στο ea forum με 100+ σελιδες στην βδομαδα πανω. 56 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Γυρω στις 15 ωρες δεν εχω φαει ουτε 1 crash, σε 2K και low settings, δοκιμασε να ριξεις τα γραφικά, και σε τερμα low ειναι μια χαρα Εχω ψηλο ριξει γραφικα 1080P παιζω, εδω επαιζα pubg ultra 60fps , i5 3570k εχω και rx 570 nitro 4gb. Με αυτα τα settings μολις εφαγα crash. Πριν ειχα και το Model detail στο Medium και εφαγα παλι crash. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από ExTaCy1337
NT1G Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, LeonV12 είπε απο την αρχη που βγηκε το παιχνιδι δε κρασαρε ποτε.Κατι αλλο θα φταει. οχι για το apex λεω.Καθε τι καινουριο ετσι ειναι.Θυμασαι τι ειχε γινει με τα ποκεμον?της μουρλης.Ε και εδω φουσκα ειναι θα ξεφουσκωσει. Όσο ξεφούσκωσε το PUBG και το Fortnite; 🤔
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, LeonV12 είπε μολις επαιξα σε παιχνιδι με χακερα.Καθαρισε ολο το παιχνιδι σε 10 λεπτα.οχι που δε θα ειχε Εγώ ήμουνα ρε, δεν χακάρω απλά είμαι παικταράς.
nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Papakaliati είπε Κανενα round δεν μου εχει κρασαρει η ντισκονεκτιντ. Δικο σου ειναι το θεμα μαλλον. το συγκεκριμενο θεμα το εχει ενα 10% των χρηστων. στοredddit γινεται χαμος και ολοι δοκιμαζουν βουντου τεχνικες μπας και σταματησει ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ καποια στιγμη. μπορω να παιξω 20 παιχνιδια ολα οκ και ξαφνικα να φαει το σκαλωμα. μπορει να συμβει απο την αρχη απο το πρωτο παιχνιδι.. δεν υπαρχει λογικη.. ναι οκ κατι στο συστημα μου οπως και στον υπολοιπων.. χαιρω πολυ δε προκειται να κανω φορματ για το παιχνιδακι
Bigi444444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ dc δεν έχω γίνει μέχρι στιγμής, κρασάρει όμως αρκετά συχνά αν αρχίσω τα alt tabs.Εκεί έχω παρατηρήσει ότι τρώει φρίκη. Μπορεί να χρειαστεί και 20-30 στην αρχή, αλλά μόλις το κάνει μία φορά μετά για κάποιο λόγο γίνεται πιο ευαίσθητο και στα 3-4 ξανακολλάει με ένα περίεργο μήνυμα. Το οποίο ψάχνοντας στο internet μου δείχνει ότι ίσως προκαλείται από την επιλογή texture streaming budget οταν είναι πάνω από τα 4gb, ανεξάρτητα από το μέγεθος της vram.Όταν το έχω στο 4 έχω μόνο αυτά τα crashes, εάν το βάλω παραπάνω και χωρίς alt tab δεν βγάζει παραπάνω από μισάωρο. 😕 Για δείτε την κι εσείς αυτή την επιλογή που τρώτε ctd. Κατά τα λοιπά, μ' έχει εθίσει αρκετά παρόλο που τα br δεν τα πήγαινα καθόλου.Εξακολουθεί να μου τη δίνει όμως όταν ο jumpmaster σε πετάει στο πρώτο δευτερόλεπτο μέσα στο μπούγιο. Τέρμα εκνευριστικό.
V-a-c Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Αν και δεν με τραβάει το είδος , το δοκίμασα κ γω , προβλήματα με crash έχω , σε καμιά 20αρια παιχνίδια παίζει να είχα 5-6 crash μπορεί κ παραπάνω , για δοκιμάστε με v-sync off κάπου το πήρε το μάτι μου ότι παίζει να φταίει κ αυτό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα