giorgosmcmc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, nipoa είπε γιατι να μη μπορεις? Ακυρο μολης τωρα το δοκιαμσα και μου πεταξε ενα μηνυμα ''untrusted application dxgi please reinstall game'' μολης διεγραψα το reshade ειχα παλι προσβαση στο παιχνιδι Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
Zus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω κανά 2 μέρες που ασχολούμαι με το παιχνιδάκι, παρά το γεγονός ότι δεν έχω παίξει από άποψη ούτε ένα battle royale παιχνίδι. Με έχει ενθουσιάσει αρκετά, γιατί μου θυμίζει πολύ το TitanFall. Μετά λύπης μου όμως διαπιστώνω ότι το TF3 έγινε battle royale. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πάπαλα η ανάπτυξή του; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Zus
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας πεταει και εσας αυτο το μηνυμα καθε φορα που πατε να συνδεθειτε και οποτε του γουσταρει σας βαζει? Μου εχει σπασει τα νευρα λεμε τι restart εχω κανει τι update τι τι τι καθε φορα το ιδιο μηνυμα, γ#@$ την EA. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Zus είπε Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πάπαλα η ανάπτυξή του; Προς το παρόν όπως είπαν, δεν κάνουν κάτι για Titanfall 3. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει στο μέλλον. Ελπίζω να μην το πάνε για κινητά. 2
VIRUSD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Κανα νέο με το πρόβλημα cpu sse3 έχουμε.. γνωρίζουμε αν βγάλουν κάνα patch
Virus200 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Οι άνθρωποι κατάφεραν να βγάλουν παιχνίδι με χειρότερους servers και από το pubg όσο και να το προσπαθήσεις δεν γίνεται να το καταφέρεις αυτό. 1
Papakaliati Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Virus200 είπε Οι άνθρωποι κατάφεραν να βγάλουν παιχνίδι με χειρότερους servers και από το pubg όσο και να το προσπαθήσεις δεν γίνεται να το καταφέρεις αυτό. ουτε μια φορα θεμα δεν ειχα...
nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Respawn Check In Server Patch 2.22.2019 Hey! Before we head into the weekend got a couple quick things to talk about: SERVER PATCH We pushed a server patch today to all platforms addressing a few issues: Addressed issue where players were able to skydive longer distances than intended when launching from Jump Towers. Fixed issue with Havoc crashing the game in certain situations. Fixed exploit where players could refill ammo in the inventory screen for the Kraber and Mastiff. CRASHES Reminder that we have a troubleshooting guide with some things you can try as we continue to investigate and test fixes for PC crashes: https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Community-Crashing-Troubleshooting-Guide/td-p/7447308 We are working closely with hardware partners to investigate and address the issues being reported. The wide range of PC specs and hardware configurations means there are a lot more variables to account for so finding, reproducing, fixes, and testing take time. Still work to do and this is a big priority for us with many people working diligently on it. This week we saw a good reduction in crashes on console since the last patch and continue testing more improvements for the future. Have a great weekend and we’ll see you all on Monday.
newlynx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Papakaliati είπε ουτε μια φορα θεμα δεν ειχα... Έκαναν μια αναβάθμιση στους servers και έπεσαν τα κοράκια του insomnia να πουν ότι υπάρχει πρόβλημα.
nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 ΕΠΙΣΗς ΜΟΛΙς ΕΜΑΘΑ Αυτο Eventually you stop earning packs and will not get those legendaries unless you pay for them. You earn 45 packs between level 1-100 then no more.
vasilissioros18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nipoa είπε ΕΠΙΣΗς ΜΟΛΙς ΕΜΑΘΑ Αυτο Eventually you stop earning packs and will not get those legendaries unless you pay for them. You earn 45 packs between level 1-100 then no more. Ενταξει λογικο.Aμα δεν ηταν ετσι θα grindares level και θα παιρνες ολα τα cosmetics τζαμπε Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από vasilissioros18
nipoa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 ναι αλλα ετσι ουτε καν τα shards δε θα παιρνεις
vasilissioros18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, nipoa είπε ναι αλλα ετσι ουτε καν τα shards δε θα παιρνεις Λογικα θα βγουν season pass κτλ με rewards απο κει.Το περιμεναμε με τοσο κοσμο που μαζεψε να σταματησει να δινει τζαμπα cosmetics.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα