Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο origins δεν μπορώ να κάνω έναν φίλο add.  δεν πατιέται το κουμπί send friend request. ενώ έναν άλλον φίλο που έχω στο origins δεν τον βλέπω ποτέ ονλαιν και έναν άλλον τον βλέπω κανονικά οπότε μπαίνει και παίζουμε και μαζί.

Έχω κάνει reinstall το origins, του δίνω πρόσβαση σαν admin χρήστης, έχω μπει και στην ιστοσελίδα του origins αλλά δεν άλλαξε κάτι και δεν ειναι μπλοκαρισμενο από firewall. 

Τι φταίει παιδιά γιατι θα τρελαθώ ( από ότι βλέπω έχουν πολλοί αυτό το θέμα χρόνια τώρα) 

• Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γραψω και γω την εμπειρια μου..Παιζω pubg περιπου 11-12 μηνες εχω καπου στις 1000 ωρες ενω τελευταια το χω παρατησει γιατι με εχει κανει να το βαριεμαι αρκετα.Fortnite δοκιμασα αλλα απλα δε,black ops 4 ενα κλασσικο κολ με br mode.Βλεπω το Apex πριν καμια βδομαδα ισως λιγοτερο παιρνω τηλ φιλαρακι,του λεω κατεβασε το να το δουμε.Δεν περιμενα κατι τρομερο περιμενα να το παιξω και να βαρεθω μεσα σε καμια ωρα 2.Ξεκινησαμε λοιπον 5 το μεσημερι και κλεισαμε γυρω στις 3 το βραδυ.Ειχα καιρο να περασω τετοιο gaming session σε online fps.Οχι απλα το παιχνιδι αξιζει την δοκιμη,αλλα θα ανεβει και παρα πολυ κατα την γνωμη μου μολις μπει και αλλο content.

Επεξ/σία από vasilissioros18
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε

Ειχα καιρο να περασω τετοιο gaming session σε online fps.Οχι απλα το παιχνιδι αξιζει την δοκιμη,αλλα θα ανεβει και παρα πολυ κατα την γνωμη μου μολις μπει και αλλο content.

Είναι το μόνο παιχνίδι που και με random παίκτες μπορώ να συνεννοηθώ και να παίξω ικανοποιητικά. Φυσικά και δεν συγκρίνεται αν παίζεις με φίλους αλλά είναι πολύ καλά και χωρίς αυτούς, το στήσιμο και οι δυνατότητες του παιχνιδιού είναι σε υψηλό επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Φανταστική παιχνιδάρα το Apex!

Έχουμε καεί με τον αδερφό μου παίζουμε 4ωρα σερί μεγάλοι άνθρωποι! Ερείπιο πάω στη δουλειά κάθε μέρα και έχει αρχίσει να τσαντίζεται η δικιά μου! Τόσο καλό είναι! lol

Τουλάχιστον τρώμε κοτοπουλάκι συχνά!

Πραγματικά μπράβο στη Respawn! Τους αξίζει αυτή η επιτυχία!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, t0ne_de4f είπε

Ερείπιο πάω στη δουλειά κάθε μέρα και έχει αρχίσει να τσαντίζεται η δικιά μου! Τόσο καλό είναι! lol

Τουλάχιστον τρώμε κοτοπουλάκι συχνά!

Πρόσεχε το μενού μην αρχίσει να έχει παντόφλα μέσα. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι αυτο τα σαρωσε ολα, ειναι θεμα χρονου να μειωθουν δραματικά οι pubgκιδες και οι fortnitακιδες, το θεμα ειναι πως ενα παιχνιδι σαν αυτο κληρωθηκε να πεσει στους πιο σαπιους server της gaming βιομηχανιας (aka EA) κατι κατι που μπορει να αποβεί απο μονο του καταστροφικο και ειναι λογος να παει αδικα ακλαφτο το apex.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...