insomiaistas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στο origins δεν μπορώ να κάνω έναν φίλο add. δεν πατιέται το κουμπί send friend request. ενώ έναν άλλον φίλο που έχω στο origins δεν τον βλέπω ποτέ ονλαιν και έναν άλλον τον βλέπω κανονικά οπότε μπαίνει και παίζουμε και μαζί. Έχω κάνει reinstall το origins, του δίνω πρόσβαση σαν admin χρήστης, έχω μπει και στην ιστοσελίδα του origins αλλά δεν άλλαξε κάτι και δεν ειναι μπλοκαρισμενο από firewall. Τι φταίει παιδιά γιατι θα τρελαθώ ( από ότι βλέπω έχουν πολλοί αυτό το θέμα χρόνια τώρα)
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρωτο μας κοτοπουλο! 😎 🙌 Μερικα screenshot σε 2K Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc 1
vasilissioros18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να γραψω και γω την εμπειρια μου..Παιζω pubg περιπου 11-12 μηνες εχω καπου στις 1000 ωρες ενω τελευταια το χω παρατησει γιατι με εχει κανει να το βαριεμαι αρκετα.Fortnite δοκιμασα αλλα απλα δε,black ops 4 ενα κλασσικο κολ με br mode.Βλεπω το Apex πριν καμια βδομαδα ισως λιγοτερο παιρνω τηλ φιλαρακι,του λεω κατεβασε το να το δουμε.Δεν περιμενα κατι τρομερο περιμενα να το παιξω και να βαρεθω μεσα σε καμια ωρα 2.Ξεκινησαμε λοιπον 5 το μεσημερι και κλεισαμε γυρω στις 3 το βραδυ.Ειχα καιρο να περασω τετοιο gaming session σε online fps.Οχι απλα το παιχνιδι αξιζει την δοκιμη,αλλα θα ανεβει και παρα πολυ κατα την γνωμη μου μολις μπει και αλλο content. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από vasilissioros18
newlynx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε Ειχα καιρο να περασω τετοιο gaming session σε online fps.Οχι απλα το παιχνιδι αξιζει την δοκιμη,αλλα θα ανεβει και παρα πολυ κατα την γνωμη μου μολις μπει και αλλο content. Είναι το μόνο παιχνίδι που και με random παίκτες μπορώ να συνεννοηθώ και να παίξω ικανοποιητικά. Φυσικά και δεν συγκρίνεται αν παίζεις με φίλους αλλά είναι πολύ καλά και χωρίς αυτούς, το στήσιμο και οι δυνατότητες του παιχνιδιού είναι σε υψηλό επίπεδο. 1
t0ne_de4f Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Φανταστική παιχνιδάρα το Apex! Έχουμε καεί με τον αδερφό μου παίζουμε 4ωρα σερί μεγάλοι άνθρωποι! Ερείπιο πάω στη δουλειά κάθε μέρα και έχει αρχίσει να τσαντίζεται η δικιά μου! Τόσο καλό είναι! lol Τουλάχιστον τρώμε κοτοπουλάκι συχνά! Πραγματικά μπράβο στη Respawn! Τους αξίζει αυτή η επιτυχία! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, t0ne_de4f είπε Ερείπιο πάω στη δουλειά κάθε μέρα και έχει αρχίσει να τσαντίζεται η δικιά μου! Τόσο καλό είναι! lol Τουλάχιστον τρώμε κοτοπουλάκι συχνά! Πρόσεχε το μενού μην αρχίσει να έχει παντόφλα μέσα.
Angelsnow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Σμρ εχει θεματακια το game η είμαι μονο εγω? Κολλαει στην αρχικη οθονη φωρτοματος!
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, newlynx είπε Οπλαρα τo συγκεκριμενο, χθες μου επεσε σε loot και κανει πολυ καλο damage! 1
insomiaistas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Angelsnow είπε Σμρ εχει θεματακια το game η είμαι μονο εγω? Κολλαει στην αρχικη οθονη φωρτοματος! ναι εχουν θεμα οι σερβερς
nipoa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 εχουν θεμα οι σερβερς ναι .δε σηκωνουν τον κοσμο εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι αυτο τα σαρωσε ολα, ειναι θεμα χρονου να μειωθουν δραματικά οι pubgκιδες και οι fortnitακιδες, το θεμα ειναι πως ενα παιχνιδι σαν αυτο κληρωθηκε να πεσει στους πιο σαπιους server της gaming βιομηχανιας (aka EA) κατι κατι που μπορει να αποβεί απο μονο του καταστροφικο και ειναι λογος να παει αδικα ακλαφτο το apex. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
nipoa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 λιγο υπερβολικο σε βρισκω αλλα οκ δεν εχω μετοχες ΕΑ οποτε..
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Γνωριζει καποιος αν μπορω βαση κανονισμων να χρησιμοποιησω reshade στο apex?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα